Avaruusmiehen huono olo Avaruusmiehen huono olo
:) :)
Mailamies arvostaa Mailamies arvostaa
Jaak Joala: Ne zabyvai! Jaak Joala: Ne zabyvai!
Amerigan badriooddi :DDD Amerigan badriooddi :DDD
>_> >_>
Bojad ribillä :-------DDDDDDD Bojad ribillä :-------DDDDDDD
Right back at you Right back at you
Sekalaisia Sekalaisia
Mun :3 Mun :3
ave satanus :DD ave satanus :DD
Mölli Mölli
tulilla hehe tulilla hehe
Seitkytluvun mossemainos Seitkytluvun mossemainos
Zombeja Zombeja
no one expects the spanish inquisition no one expects the spanish inquisition
Nugetit Nugetit
Seksimuumuu Seksimuumuu
Aina kun Morrowind mainitaan keskusteluaiheena Aina kun Morrowind mainitaan keskusteluaiheena
Varokaa heikkoja jäitä Varokaa heikkoja jäitä
Jos kahvimainokset olisivat rehellisiä Jos kahvimainokset olisivat rehellisiä
KKK on oikeasti suvakkipuolue KKK on oikeasti suvakkipuolue
Kirja Kirja
hälyyttyävä järjestelmä hälyyttyävä järjestelmä
 422 näyttökertaa, 15 viestiä, 1.55 MB, 1 tiedosto, 20.07.2020 18:52:18
[ + 1 | ]
👑 Katsotuin 20.07.2020.

Ketä näitä ostaa?

[45327] [tiedosto.jpg] [1.55 MB] [3120x4160] [] []
tiedosto.jpg

perunamuussi

 · 

hinta

(29)  · 

kauppa

(60)  · 

muussi

20.07.2020 21:25:41 | 21:27:03
#366237 [+-] Piilota Suosittele

>>366220
>>366231
Miten sille voi olla niin akuutti tarve? Jokainen vanhus osaa tehä perunamuussia, jopa ne "lisää vain vesi" pussit tulee halvemmaks eikä aikaa mene ku pari minsaa? Puhumattakaan perunoiden, margariinin/voin sekä maidon hinnasta kun verrataan tuon kilohintaan. En ymmärrä kuinka stadilaisia jengi voi olla. Ketä oikeesti.

20.07.2020 22:58:47
#366255 [+-] Piilota Suosittele

Kaikkea perkelettä ne yrittääki myyä. Tajuais vielä sen, että jos siinä ois muutaki seassa, mutta että pelekkää pottumuusia? Ja tuommosella hinnalla! Lämpötiskin annoksista vielä sen verran, että joskus otan sieltä itellekki jottain valamista jos oon reissun päällä. Mutta en mää ny saatana rupia kahta kanankoipea ja puolta kiloa riisiä syömään kympillä. Ja vaikka suolasta tykkäänki ku hullu puurosta niin kai niihin possun palasiin riittäis se ykskin kourallinen suolaa. Jotaki semmosia 2-3 euron kokosia annoksia ku ois. Valamispakattua kalaaki on ku kokonaiselle lestadiolaisten heimolle syöttää. 2-3 euroa per annos niin johan rupiaa menemään kaupaksi. Kuten vaikka frittimuikuissa. Äss-marketeissa ne on semmosia keskarin mittasia vehenän jyvissä pyöriteltyjä ja nippa nappa lämmitettyjä jötkäleitä. Tossa K-kaupassa sentään myyään Kellon frittejä. Pieniä ja maustettuja. Tosin kuka perkele niitäkään menee syömään jossaki 8 euron jättipakkauksissa? Ja tässä ei lessuja oteta huomioon. Annos ku annos, oli sitte vaikka kirahvin siemennestettä tai perunamuusia niin 4 euroa on maksimi minkä jaksaa syödä.

Jumalauta, saa siinä sitte ihimetellä miksi lihat ja kalat on jatkuvasti puoleen hintaan, ku kukkaan täyspäinen niitä osta jatkuvalla syötöllä jos paino on lähempänä paria kiloa. "Uhhahhei, tykkäänpä kaalikääryleistä. Meenpäs kauppaan ja ostan niitä kolome kiloa" vitut. Hei, tuossa ois mustaa maggaraa. Ostanpas sitä kolomella kympillä ku se on pienin pakkaus mitä myydään. Sillä menolla kohta myyään jo kokonaisia lehemiä, ku ei pienempiä pakkauksia muka oo järkevää myyä. Saatana, minä teille kannattavuudet näytän sillä, että en osta mittään. Perkules.

20.07.2020 23:07:44
#366257 [+-] Piilota Suosittele

>>366231
Vanahukset ostais vaikka siilin paskaa jos se pakattais laatikkoon. Ne perkeleet tajua rahan(kaan) arvosta mittään.

Rindagindading....
Seniori: "Vanahuus täällä, halojata".
Koijari: "Nyt on kuule hirviä hätä, sulla sulaa talon alta maa pois ja se tipahtaa Kiinaan asti jos et äkkiä osta meidän astraalienergialla toimivaa maaperän vakauttajaa!"
Seniori: "Herra isä, joudunko minä nyt mieron tielle ja evakkoon?"
Koijari: "Näin se vain nyt on. Mutta ei hätää, me korjataan se maaperän intervallivärähtely eikä tosiaankaan maksa paljoa. Vain 69 tonnia vuodessa. Ja vannomme, että ei varmasti talo vajoa Maan keskipisteeseen. Jos vajoaa edes 30 senttimetriä niin saatte rahat takaisin!"
Seniori: "Jeesuksen Kristuksen siunausta teille. Minä jo luulin joutuvani muuttamaan pois. Tuletteko hakemaan rahat käteisenä, koska pidän kaikki rahani tässä lompakossa jossa on iso nippu seteleitä. En ymmärrä niistä, mutta jos otatte siitä sen verran kuin tarvitsee?"
Koijari: "No haiiii anteeksi siis kyllä tietenkin onnistuu. Tulemme kohta mersulla pihaan. Koska myymme palvelun teille halvemmalla kuin naapureillenne niin tunnussana on 'Mertsi ja Valde'. Sen kun sanotte pihalla niin kaupat kyllä sujuvat."
Seniori: "Kiitos, kiitos teille ja Herran siunausta, että autatte vanhaa ihmistä näin pyyteettömästi. Tervetuloa, minä laitan kylmäsavulohivoileivät ja kaviaarit pöytään. Kiitos vielä kerran!"

Jos joku täyspäinen ostaa tommoseen hintaan pelekkää pottumuusia niin ei se oo täyspäinen vaan holohouksen alasuuteen kuuluva.

Niin että mitä? Hä. Ai niin, joo: "saatana".

20.07.2020 23:22:53
#366260 [+-] Piilota Suosittele

>>366255
Siis mä tajuun noi silleen joo, et jos eväät unohtunu kotiin ja äkkii aamul pakko saada eväät. Joo, mut max 5 euroo mä siit maksaisin. Mut silloinkin puhutaan ateriasta. Siis vittu tos on pelkkää pottumuusia jota myydää järkyttävällä kilohinnalla :D

21.07.2020 01:52:37
#366301 [+-] Piilota Suosittele

>>366260
Myönnän kyllä ittekki liikkeelle lähtiessäni käväseväni ostamassani jotakini mussutettavaani. Mutta se on ihan tietonen valinta. Joku Grandimehu ja vaikka kylymänä nippa nappa mutustettava burgeri jos on ollu niin laiska taas kerran, että ei oo viittiny tehä oikiaa evästä aamuksi. Vuan eihän nuo kaiken syömänsä puuron ja viilin vuoksi dementoituneet vanahukset tajua, että niitä eväitä ei oo tarkotettu jokapäiväsiksi ruuiksi, kuten tuo vitun pottuloota. Vähän ku vaan hätäavuksi nopeille ja kiireisille.

Sitäpaitti mihin helevettiin jonku dementoituvan seniorin aika mukamas mennee siten, että ei ehi yhtä pussimuusia ja nakkipakettia lämmittää? Johonki paikallislehteen kirjottamiseen tai kunnanvaltuustolle vittuilemiseen siitä, että ennen syksyä oli jossakin koivussa rusahtava lehti? Saatana (ja nyt sekin on saatu pois tästä dementiaan viittaavasta viestistä). Jos mennee niin vaikiaksi, ettei etes jumalauta saatana sitä pussimuusia ossaa lämmittää vaan kaikki pittää ostaa valamiina sen vuoksi niin ei ne kuulu vappaalle jalalle. Tietenki on ihan eri juttu jos ei vaan kiinnosta laittaa evästä eikä välitä paskaakaan rahasta. Sillon se on oma valinta, nääs. Varmaan siinä sitten kaukasemmatki sukulaiset rupiaa vänkäämään vastaan, että sinne ne valamiiksi tehtyihin ruokiin menee meidän vuosikymmeniä himoittevamme perinnöt menee. Jos ei oo menny sekasin niin vittuako siitä. Jos ite elän vanahaksi (muahahaha, varmaan joo) ja ois jotaki omasuuttaki jälellä kalijatölökkien ohella niin pistäisin kaiken menemään.

21.07.2020 08:41:20
#366325 [+-] Piilota Suosittele

Kerran pari ostan lihatiskiltä muusia ja siihen joku liha kylkeen, jos oon jossain reissussa.
Halvempi se on kuitenkin kuin ravintolassa.

21.07.2020 09:43:12
#366330 [+-] Piilota Suosittele

Nämä on valmisruokatiskistä "ylijäämiä" jotka roskiin heittämisen sijasta halutaan myydä. Mutta hintaa sais olla aika paljon vähemmän jos haluaa saada myydyksi.

[ 15 viestiä | ]