Rekisteröitynyt 09.06.2020 20:33:28
Nähty 932 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 159
Tageja annettu 53
Vierailuja 1 109
Medioita 51
Medioiden näyttökerrat 17 450
Plussia 214
Saavutuksia 2
Kullivaha

homosex hamburger

+0  0 viestiä   21:06
Kullivaha

+0  0 viestiä   09:39
Kullivaha

Asioita mitkä ärsyttää: Seksuaalivähemmistöt. Ei siis sen takia, että kuuluvat seksuaalivähemmistöön, vaan se että työnnetään joka helvetin paikasta pride lippuja ja jatkuvasti ulistaan ja osoitetaan mieltä seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ja muista asioista. Se ei mielestäni normalisoi homoja millään tavalla vaan ennemminkin tekee isompaa rakoa homojen ja heteroiden välille.

En tiiä oli pakkoa avautua kun vitutti mutta hyvää Jussia kaikille.

+  9 viestiä   21:00
Kullivaha

Seuraava joka puhuu politiikasta niin sen perheeseen työnnetään tulisinta chilikastiketta mitä löytyy. Ja nokkosia välilihaan.

+  7 viestiä   18:54
Kullivaha

Somalit vie meidän sosiaalietuudet!... ja.. no
Ne vie meidän sosiaalietuudet!

+  4 viestiä   23:02
Kullivaha

Ihmetyttää kyllä toi kun väitetään, että kannabis on vaarattomampi huume kuin esimerkiksi alkoholi, mutta oikeastaan kaikki ne vanhat tutut kouluajoilta jotka pajauttelee ehkä vähän turhankin paljon, niin ne on melkeen kuin aivokuolleita. Jos kysyt jotain niin vastauksen saamiseen saattaa mennä useampi sekunti ja yleensä vastaus on jotain tyyliin joo tms. Vai ovatko sitten vetäneet muitakin aineita ku pilveä en osaa sanoa.

+  10 viestiä   18:19
Kullivaha

En kyllä ymmärrä lava-autojen fanitusta. siis ensinnäkin se tavaroiden poimiminen lavalta on jo niin helvetin hankalaa verrattuna pakettiautoon... ehkä ne autot onkin suunniteltu enemmän hiekkaneekereille ja alabamaneekereille

+  9 viestiä   21:55
Kullivaha

+  0 viestiä   10:47
Kullivaha

Näyttipä hauskalta kun olin töissä tänään ja siellä oli aivan pikimusta neekeri ajamassa kramerin pyöräkuormaajaa kun ei näkynyt muuta kuin kirkkaan oranssi työtakki ja silmät siellä hytissä :D

+  1 viestiä   19:50
Kullivaha

Hyvä että lumet sulaa ja kevät tulee mutta yksi huono puoli siinä on. Noita vitun spandex kiitureita rupee tulemaan enemmän ja enemmän teille. Tänään näkyi jo ensimmäinen rypäs joka oli vallannut koko kaistan että joutui mennä vastaantulevien kaistalle että pääsi ohi. Voi vittu miten vihaankin noita!

+  4 viestiä   13:54
Kullivaha

Se joka puhuu persuista tai suvakeista niin sen perseeseen työnnetään kaktus. Ja nokkosia välilihaan.

+  5 viestiä   18:25
Kullivaha

Jollakin hullulla meni vissiin korona tunteisiin kun kävin tänään päivällä kaupassa. Siellä se huuteli parkkipaikalla rivouksia, ja yritti tahallaan yskiä ihmisten päällen. No ei paljoon kinostanu vaan menin kauppaan ostoksille. Sitten kun olin ostokset tehnyt niin poliisithan olis viemässä sitä putkaan. Tai mielisairaalaan

+  5 viestiä   20:30
Kullivaha

Se henkilö joka puhuu seuraavaksi persuista tai vassareista/suvakeista, niin sen kivekset työnnetään täyteen neuloja. Ja välililhaan nokkosia

+0  4 viestiä   23:00
Kullivaha

Seuraava joka puhuu politiikasta on työtön homo joka tykkää syödä paskaa ja hieroa nokkosia välilihaan

+  1 viestiä   18:03
Kullivaha

Voi vitun cancel kulttuuri halusin kuunnella Johhny Rebeliä mutta eihän sitä enään löydä mistään saatana

+  4 viestiä   01:57
Kullivaha

Aika ebin ryssä meille tuli työmaalle. Puhuu vähän hoono soomi että on välillä vaikeaa saada selvää että mitä se sanoo. Mutta se tuli aika selväksi että se on umpirasisti. Tänäänkin kun lähdin siinä neljän aikoihin työmaalta niin se kyseli, että onko sullaaa työpäivä täys? Vastasin että joo johon hän tokaisi että aijaijai sinu pitäisi olla pitka paeva tehä töitä että sinä saa maksettu kaikki neekeri sossu raha.

+  4 viestiä   18:26
Kullivaha

✡💗🚿

+  0 viestiä   18:47
Kullivaha

No jopas tuli erikoinen ohjelma telkkarista. Ohjelma liittyi siis siihen, kun ruotsin Göteborgissa on kaksi isoa kerrostaloa, joista toinen on vuokra-asuntoja ja toinen omistusasuntoja. Pihoilla oli ennen vanhaan yhteinen piha, mutta nykyään siellä on piikkilanka-aita talojen välissä, eikä kukaan tunnu tietävän että miksi tai sitten ei kommentoi asiaa koska kyseessä niin arka aihe....

+  5 viestiä   12:03
Kullivaha

+  0 viestiä   00:42
Kullivaha



+0  0 viestiä   21:44
Kullivaha

STM tiedottaa: Koronatilanne Suomessa vaikeutuu. Suojaa itseäsi ja muita. Tarkista alueesi suositukset ja rajoitukset: thl.fi/alueet

SHM informerar: Coronavirusläget i Finland försämras. Skydda dig själv och andra. Se regionala rekommendationer och begränsningar: thl.fi/regioner

MSAH Epidemic alert:COVID-19 is worsening in Finland. Protect yourself & others. Please follow regional recommendations & restrictions. Read more thl.fi/regions

SDM Koronadiedahus: Epidemiijadilli Suomas vattasmuvva. Suddje iezat ja earaid. Cuovo guovllut avzzuhusaid ja raddjehusaid. Lassediedut thl.fi/alueet

+0  5 viestiä   19:56
Kullivaha

aja kuorma-autoa työksesi

työnantaja on päättänyt ohittaa adblue järjestelmän kuorma-autosta.

jäät kiinni poliiseille siitä, että adblue järjestelmä on ohitettu

saat isot sakot siitä


Onneksi en ole enää töissä kyseisessä firmassa enään:D

+0  14 viestiä   22:14
Kullivaha

Lol silakkaliikkeen natsinhoito-opas

Pieni natsinhoito-opas
Täällä pohditaan koko ajan, mikä olisi yleensä oikea tapa suhtautua rasisteihin, natseihin ja muuhun äärioikeistoon. Se ei ole vaikeaa ellei tee siitä itselleen vaikeaa.
1) Mitään ideologisia kompromisseja perivihollisen kanssa ei tarvitse eikä saa harrastaa. Ei se johda mihinkään, sen kaikki liehittelijät, kollaboraattorit ja muualle katsovat ovat lopuksi saaneet huomata. Kaikki antamasi elintila käytetään väärin ja sinua vastaan.
2) Äärioikeisto natseineen itse on jakamassa kansakuntaa, emme me, joiden on vaan pakko jättäytyä heidän repimänsä railon toiselle puolelle: Emmehän ole äärioikeistoa eikä paikallaan pysyminen siirrä ketään myöskään äärivasemmalle – tai minnekään.
3) Perivihollisellakin on motiivinsa ja pelkonsa ja voit tiedostaa ne, mutta niillä voi vain osin selittää, mutta ei vähääkään oikeuttaa huonoa käytöstä ja suoranaista väkivaltaa.
4) Ei ole pakko provosoitua kun provosoidaan eikä avutonta tai maassa makaavaa tarvitse ja pidäkään potkia. Kaikki vastustaminen ei ole provosoitumista ja esimerkiksi vaarallisen some-räyhääjän vaientaminen ei ole väärin. Saa ja pitää toimia ja puhua kun asia vaatii eikä viisaamman pidä aina ja lähtökohtaisesti väistää tai vaieta. Olisiko ihan päin vastoin? Onkin ajattelematonta sanoa "ettei heidän kanssaan kannata väitellä." Jätetäänkö siis ilmatila heille? Mielestäni se pitäisi ottaa meille kaikille, ja nyt ei niin ole.
5) Jos joidenkin pitää muuttua ja luopua ideologiastaan, he ovat natsit, rasistit, fasistit, äärikansallismieliset ja muut sen sellaiset. Voit aivan hyvin todeta valtavirran moraalioppien tai historian opettamana, että he ovat väärässä. Sinä et siis ole yhtään selitystä velkaa ja näyttötaakka ideansa paremmuudesta on niillä toisilla. Joten älä hätäänny, voitit jo. Kaikki ihmisen alhaisimmille tunteille ja ominaisuuksille perustetut ääri-ideologiat ovat aina matkalla kohti omaa perikatoaan, mutta tarvitsevat muulta yhteiskunnalta alkuvauhdin.
6) Kaikille mahdollista palata ääriajattelun parista kenenkään estämättä eikä ex-natsi (tmv.) joudu vihan ja halveksunnan kohteeksi vaan päin vastoin. Hän voi jatkaa elämäänsä kenenkään osoittelematta siinä kuin kaikki muutkin.
Jos natsiaatteen _täysin_ sokaisema ihminen pystyy ottamaan nk. järjen voiton aineesta, on hän kyllä jo fiksu, sillä irrottautuminen jopa kokonaisesta elämäntavasta on vaikeaa: se vaatii asettumista tälle epämukavalle puolelle, jossa pitää aikuisena olla ihan itse vastuussa teoistaan, jossa ei pääsekään helpoilla ratkaisuilla (”kaasutetaan ne”) ja mielikuvitusmaailmaan karkaamalla, ei ole enää entistä kaveripiiriä ja lauman suojaa, ei entistä ideologia- ja tietopääomaa ja niiden antamaa asemaa, vanhaa ajattelukehikkoa ja jossa voi joutua tekemään tiliä menneisyydestään ainakin itselleen.
Joten pidetään halukkaille ovi auki.
Jos joku taas haluaa juttua sinne historian väärälle puolelle odottamaan lapsekkaasti tuhatvuotista valtakuntaa ja Johtajaa, niin omapa on häpeänsä. Kenenkään ei tarvitse soritella ja syyllistyä jonkun toisen sellaisesta väärästä valinnasta, johon ei ole vaikuttanut.

+0  4 viestiä   06:42