Rekisteröitynyt 09.06.2020 20:33:28
Nähty 963 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 159
Tageja annettu 53
Vierailuja 1 109
Medioita 51
Medioiden näyttökerrat 18 129
Plussia 214
Saavutuksia 2
+   24.06.2021 21:00:17    
Asioita mitkä ärsyttää: Seksuaalivähemmistöt. Ei siis sen takia, että kuuluvat seksuaalivähemmistöön, vaan se että työnnetään joka helvetin paikasta pride lippuja ja jatkuvasti ulistaan ja osoitetaan mieltä seksuaalivähemmistöjen oikeuksista ja muista asioista. Se ei mielestäni normalisoi homoja millään tavalla vaan ennemminkin tekee isompaa rakoa homojen ja heteroiden välille.

En tiiä oli pakkoa avautua kun vitutti mutta hyvää Jussia kaikille.
24.06.2021 21:34:37
#474890 [+-] Piilota Suosittele

Itseasiassa. Tuntemani homot ovat samaa mieltä. Kumpikaan heistä ei ylikorosta omaa seksuaalisuuttaan millään tavalla, ja heitä lähinnä vituttaa nämä bb-nikon kaltaiset hintit.

24.06.2021 21:47:23
#474894 [+-] Piilota Suosittele

Täysin samaa mieltä.
Tätä hommaa vetävät puolestaloukkaantujat ja siten kiillottavat omaa sädekehäänsä.

Parikymmentä vuotta eteen, niin näille "ihmisoikeuden hiekkalaatikkojuristeille" nauretaan jo peruskoulun oppikirjoissa.

24.06.2021 23:09:03
#474917 [+-] Piilota Suosittele

vaikka olen tuota homojen asiaa aina tukenutkin niin täytyy kyllä sanoa että alkaa pikkusen jo väsyttään nuo pride hommelit. miksi niitä edelleen pidetään kun koko sota on jo voitettu, kokonainen kuukausi vuodesta ja viidennes aakkosista omittu, koko yhteiskunta ja kaupalliset intressit yhdessä syleilevät isolla halilla, ei mitään uhkia näkyvissä näillä main

mitäs jos vaan tunnustettas että tämä meni hyvin ja voitas kaikki alkaa niinku elää normaalia elämää eikä tarvis enää tehdä isoo numeroo koko asiasta

ja jos aktivismi edelleen kiinnostaa niin maailmassa on kyllä paljon paljon kolkkia, eikä kovin kaukanakaan, missä homot saa piileskellä ja pelätä henkensä edestä, ja siellä voisi koittaa saada positiivista muutosta aikaan

24.06.2021 23:22:16
#474919 [+-] Piilota Suosittele

>>474917 Kerro tuo niille aktivisteille. Kyllä ne siihe tarttuu! Eiku... Siis siellähä saattaa vaikka pudota katolta tai jotain.. Kivempi vaa mesuta somessa omalla sohvalla istuen.

25.06.2021 00:50:50
#474951 [+-] Piilota Suosittele

Jopa mulla on tuttuna yks ihan pesun kestävä homo. Aikonaan opiskeltiin samassa laitoksessa niin kerran tupakilla ohimennen tuli juttua vissiin parisuhteista tai jottain niin se kerto poikakaveristaan. Ei teheny asiasta mitään häslinkiä. Olikohan tyyliin, että "niinhän tuo mun poikakaverikin sanoo samaa" tai jotain. Ykskään paikalla olleista ei järkyttyny. Se vaan tuli selväksi, että se tykkää miehen perseestä. Mitä sitten? Ja mukava heppu, pätevä alallaan ja vieläkin sillon tällön kirjotellaan kuulumisia vaikka opiskeluaijoista on jo ties kuinka kauan. Se oli ulkonäöltään ja olemukseltaan ihan terveen ihimisen olonen.

Mutta voi vittu, että mua ottaa päähän nää saatanan homppelit. Joka helevetin paikassa pittää julistaa sitä omaa seksuaalista suuntaumustaan ja sen varjolla sitten pilkataan ja ivataan niitä, jotka ei oo kauppareissullaan perse pystyssä jonka sisältä heiluu sateenkaarilippu. IRL mää oon edelleen täysin perverssi irstailija, mutta en mää ny saatana sitä kenellekkään julista. En mää mee lähikauppaan kumipuvussa ja vaadi muita polvistumaan eteeni, koska syystä se tai tuo. Mää asioin ihan tavallisesti, mutta ehkä tutun myyjän tai parin kanssa saatana siis saatan muutaman vitsin heittää. Se, mitä mää touhuan mun budoaarissani on mun juttu, eikä kenenkään muun. Poislukien te tietenkin, mutta toisaalta tehän voitte aina jättää lukematta nää mun jutut tai jos luette niin voitte ihan vapaasti valita miten niihin suhtaudutte.

Homppelit, jeesushullut, lahjotuskerjääjät ja vegaanit on sairasta sakkia. Jos joku haluaa niistä erikseen tietää tai kuulla siinä ku on kävelylenkillä puskassa paskalla tai vaikka etes kusella niin ei se muitten mielisairaudet kiinnosta. Tännekki aikonaan änkes yhtenä pyhäaamuna, olin justiinsa alotellu ryyppäämistä, niin ennen sian pieremää ovikello soi. Taisin siinä vähän kakata housuunkin ku hiipiin varovaisesti ovelle kattomaan, että nytkö mua tultiin hakemaan. Vaan ei. Siinä oli jotain tyyppejä oven takana ja vielä unisilla silimillä vilikasin, että näillä on jotku nimilaatatkin, että kai ne on jollain virallisella asialla. Avasin oven ja sitten rupes tulemaan jotaki helevetin vauriotornia ja piruntorjuntabunkkerin julistusta. Hieroin silimiä ja yritin orientoitua aikaan ja paikkaan. Kattoin niitä vähän aikaa naama norsun vitulla. Alako hymyt hyytyä. Kävin jo mielessä kaikenlaisia mahollisia verbaalisia mahollisuuksia mutta tyytyin vaan laittaan silimät kiinni ja totesin rauhallisesti, että nyt tehhään semmonen juttu, että laitatte sinne kirjaanne tiedon, että tän oven taa ei tulla niin kauan ku asun tässä. Että soppiiko. Yllätys, että ne hiffas mistä on kyse. Nielasivat ku perkele piiretyissä ja nyökyttivät päätä ja lupasivat, että eivät tuu takas. Siitä on nyt kymmenisen vuotta ja, perkeleen verinen visvasyylä sentään, ovat pitäneet sanansa.

Mikä vitun diagnoosi pitää ihimisen kaltasella olla, että se lakkaamatta häiriköi muita? Narsistejahan ne toki on, mutta ei tavalliset narkutkaan kipitä pitkin katuja dildo perseessä julistamassa sanaa ja vaadi muita näkemään saati kuulemaan niiden harhoista.

25.06.2021 02:54:16
#474993 [+-] Piilota Suosittele

Tämä on se asia. Ei minua vituta jos naapurin pera on homo, minua vituttaa jos hän mainostaa sitä jatkuvasti.

[ 8 viestiä | ]