Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 4 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 382
Tageja annettu 2 464
Vierailuja 30 058
Medioita 1 304
Medioiden näyttökerrat 451 878
Plussia 8 235
Saavutuksia 54
digimummo

Jos joku vielä käyttää levyjä sarjojen katteluun niin tuosta sitte Family Guy sarjaa. Ja ei, ei oo meikä. Naapuri yrittää päästä eroon ties mistä tavarasta niin oon luvannu mainostaa täälläki.

https://www.tori.fi/recommerce/forsale/item/6041556

+0  7 viestiä   20:27
digimummo

Nyt ku me ollaan jo perustamassa tätä Luolaston ommaa bändiä niin meidän pittäis keksiä sille joku vetävä nimi. Miettiin pitkään ja harkinnalla niin tuli mieleen "B~ANAL Impersonator". Sitte eka levy on fuusiojatsia ja progea.

ps. Kärpät muuten johtaa.

+0  7 viestiä   19:18
digimummo

Äiti, anna mulle se banaani!

https://efukt.com/22171_POWER_OF_CAWK.html

+0  3 viestiä   21:09
digimummo

Tyypillinen nainen. Tyypillinen vihervasemmistolainen "en voi hengittää" vittusaatana.

https://youtu.be/tp3LXDbPveQ?t=2594

+0  3 viestiä   05:10
digimummo

Tsiigatkaa tästä. Koko vitun apinageeni vetää päälle jo tuossa iässä, vitun neekeri :D

https://youtu.be/tp3LXDbPveQ?t=1372

+0  1 viestiä   03:31
digimummo

Rakkaat hömötiaiseni, tutkikaa tarkkaan tämä sivu. Se kannattaa :3

https://www.sexylosers.com/

+0  0 viestiä   02:34
digimummo

And nothing of value was lost. Yks vittupää vähemmän.

https://yle.fi/a/74-20084034

+1  9 viestiä   01:29
digimummo

Ei jeesus saatana!!

Rasmus erotti toiminnanjohtajan koska se alko epäilemään, että woke ei ehkä sittenkään oo ihan normaalia :D :D

https://www.is.fi/uutiset/art-2000008425193.html

+2  6 viestiä   06:01
digimummo

Mitä muuten Apachen ankeaan elämänvaiheeseen kuuluu tätä nykyä? Onko ollu käännettä suuntaan tai toiseen?

+0  12 viestiä   22:49
digimummo

Danny Trejo on kadoksissa Satakunnassa.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000010358550.html

+0  0 viestiä   21:40
digimummo

Kertokaapa nokkelammat, että miten vitussa mää saan tuon FIN jutun pois tuolta oikeelta allaalta?

Kyllä mää perkele itekki tiiän, että on finskinäppis käytössä, mutta tässä saatanan windows 10 homessa se ilimesty tuohon yhtäkkiä. Vaikka minä suomenkielinen olisinkin, niin ei sitä minulle itselleni tarvitse kertoa!! Saatana perkele, pankaa Luxemburg matalaksi jumalauta!

+0  11 viestiä   01:36
digimummo

On kyllä saatanan ruma likka

https://www.is.fi/viihde/art-2000010345511.html

+0  13 viestiä   20:51
digimummo

PErkele teijjän kans, siitä piti tulla NEKROFILIA, mutta kun EEEeeeiii.. hyi teitä.

+0  0 viestiä   04:25
digimummo

R

+0  0 viestiä   01:34
digimummo

Hapsi_, nimimerkki jota käyttää Hapsimus vanDerbild neljäs (jr. jr.), kotoisin Jöötinmaalta käyttää kirjoitellessaan Luolastoon. Tämä on hänen nuoruustarinansa todistajien lausuntojen mukaan.

Keskitalvella 1987/1988 Jöötinmaalla, Närpiön keskustasta noin kymmenen kilometriä länsilounaaseen iltapäivällä maailma vastaanotti Hapsimuksen. Vauva oli siitä erikoinen, että jopa paikallislehti kirjoitti kuinka harvinaisen hyväkäytöksinen poikalapsi oli kunnes soutuvene jolla hänen vanhempansa olivat salakuljettaneet jälleen kerran pirtua Öskatan sekä Strandin pitäjien välillä päätyi rantaan. Paikallisen välskarin sekä kunnanvoudin tarkastuksessa lapsi luokiteltiin terveeksi ensinäkemältä kun vanhemmat tarjosivat molemmille todistajille tuhtit mukilliset edellä mainittua paloviinaa. Kukaan ei kuitenkaan muistanut erikseen laittaa talteen uuden elämän ihmeen tarkempaa syntymäpäivää ja ilmeisesti muutaman viikon ryyppyputken jälkeen kukaan ei muistanutkaan tuota uutta ihmislasta edes kaitsea sen tarkemmin.

Jossain välissä Hapsimuksen jalkaan oli kuitenkin kiinnitetty pitkä nyöri ettei poika karkaisi liian kauas ja varotoimena köyden toinen pääty laitettiin tyhjien pirtupullojen väliin siten, että jos lapsi yrittäisi paeta (kuten tuohon aikaan oli yleensä tapana) niin kaatuvat viinapullot kyllä herättäisivät torkkujien huomion. Historioitsien epäilyjen mukaan lapsi selviytyi metsästämällä muita metsän eläimiä rantavesikössä ja virkisti itseään lähes tyhjiksi juoduista paloviinapulloista valuvalla nesteellä kun ei ollut saanut sääsken toukkia saaliikseen tarpeeksi nopeasti tyydyttääkseen verenhimoaan. Tämä ei povannut hyvää nimismiehelle saatika välskarille.

Juuri ennen kuin talvipakkaset jäädyttivät merenrantajäätikön marjastajat sattuivat paikalle ja järkyttyivät näkemästään. Alastoin poikalapsi oli osittain jäätynyt kuralätäkköön valtavasta vatsastaan ja sen vieressä lojui muutama melkein täysin syöty ihmisruumis. Marjastajien huuto herätti lapsen vanhemmat jotka puolestaan kolkkasivat ja söivät marjastajat nälkäänsä oltuaan juovuksissa likipitäen koko kesän unohtaen syödä jotain välillä. Hapsimuksen herännyt perhe lähti raahustamaan kohti piilomajaansa vetäessään pulkilla perässään vielä jäljelle jääneitä ruumiita aikomuksenaan keittää niistä lisää pontikkaa, mutta ankara talvi laittoi suunnitelmat uuteen uskoon. Jokainen kyräili hieman toinen toistaan ja salaa, kun muut eivät nähneet, käyttivät kynsiviiloja hampaidensa terävöittämiseen yllättävää ruokailumahdollisuutta silmällä pitäen. Tämä luonnollisesti koski myös ihmislihaan ja sääskentoukkiin jo tottunutta Hapsimusta.

Hänen kohdallaan luonto kuitenkin teki tepposet tulevien vuosien ajan, silä hän onnistui hiomaan maitohampaansa täysin olemattomiin. Onneksi perhe onnistui saalistamaan muutamia ohikulkijoita ravinnokseen lupauksilla loputtomasta viinalähteestä jota yhä tänäkin päivänä moni etsii Rönnbusken saaresta joka edelleen on täynnä perheen asettamia ansoja saaliin toivossa.


"ME NÄIMME HIRVITTÄVÄN PEDON! SE OLI AINAKIN PUOLIMETRINEN, SIHISI JA IRVISTELI MEILLE ENNEN KUIN KATOSI TAKAISIN LANTAKASAAN HETKEN PÄÄSTÄ PUNATULKUN RAATO SUUSSAAN."
- Teppo ja Daavid siivotessaan oletetusti Hapsimuksen jälkeensä jättämiä jäännöksiä -


Aika kulki menojaan ja pontikankeittoa varten kerätyt ihmisluut alkoivat jo tulvia yli äyräidensä perheen yhdessä rakentaman kivivuoratun ja -muuratun noin viiden tuhannen litran vetoisesta kuopasta josta oli määrä tulla käymissammio ja jonka päälle oli ajatuksena rakentaa uteliaiden silmät loitolla pitämiseksi riihi joka todellisuudessa olisi toiminut jäähdyttimenä. Käymiseen ei voitu mitenkään hankkia kahden ja puolen ihmisen voimin tarvittavaa käyttövoimaa puun polttamiseksi, joten avuksi otettiin ruotsalaisilta lainattu hapansilakan käymisen konsti. Perhe ulosti säännöllisesti luiden ja meriveden täyttämään sammioon ja kesän tullessa se alkoi lopultakin käydä. Hätäisesti kyhätty kotaa muistuttava rakennelma silmänlumeeksi pystytetyn riihen sisälle alkoi hitaasti, mutta varmasti kerätä tuota käynyttä ainesta yhä vain kapeampaan suppiloon joka ohjattiin talvitarpimeiksi vuorattuun sivuhuoneeseen jossa odotti suurehko patakattila jonne alkoholipitoinen neste tiivistyi ja tipahteli hiljalleen.

Ongelmana vain oli se, että neste sisälsi liiallisissa määrissä metanolia joka oli aikojen saatossa vienyt useammankin sukuun kuuluvan hengen. Asia ratkaistiin lainaamalla konsteja tällä kertaa idästä, josta sattumalta paikalle saapuneet laukkuryssät sidottiin kiinni ja pakotettiin juomaan kaikki metanolipitoinen neste. Tämän jälkeen ryssät kusivat lähinnä pelkkää etanolia ja evääksi käyvät kehot olivat muutenkin jo mureutuneet sopivasti. Ainoastaan maksat piti heittää pois, sillä niissä oli liikaa reikiä syötäväksi asti.

Kun varhaisen 90-luvun vaiheen aikana alkoi käydä yhä selvemmäksi, että Ryssänmaa tulee romahtamaan niin lukuisat laukkuryssät, tai ryssät ylipäätään, pakenivat luvassa olevia levottomuuksia länttä kohden. Se tiesi lihavia aikoja vanDerbildeille. Liki loputon virta ruokaa ja kierrätettyä lihaa mureuttavaa metanolia oli enemmän kuin tervetullut pariskunnalle joka alkoi olla jo ikääntynyttä. Olivathan he sentään syntyneet jos 1970-luvulla. Lopulta perheen kesken sovittiin, että Hapsimuksen olisi aika lähteä syvälle pimeään metsään ja perustaa oma perheensä sinne jonnekin minne aurinko ei paista. Läksiäislahjaksi hän sai korillisen vanhasta pontikankeittokuopasta kerättyjä pääkalloja sekä puolikkaan kumisaappaan joka oli jäänyt evääksi laitetusta ryssästä jäljelle kun perhe oli joutunut paastoamaan jo monta tuntia edellisestä ateriastaan lähtien.

Vuosia vaellettuaan ympyrää Hapsimus jäi kastematoja metsästäessään vahingossa kiinni maantietä pitkin kulkeneen karjavankkurin rattaaseen, mutta vastalauseista huolimatta kuuromykkäsokea Myllyskyrvän isäntä jatkoi tuttua reittiään autuaan tietämättömänä kohti Poria. Valtion viranomaisviranomaisviranomaiset ovat tallentaneet, että joskus vuosien 1994 - 2004 välisenä aikana Porin raatihuoneen huussista on löydetty tuntematon lapsi joka jytysti mukanaan kantamaansa pääkalloa. Puuceen rotat kun oli jo syöty aikoja sitten oli nuori Hapsimus joutunut iskemään hampaansa sukukalleuksiinsa - viimeiseen kahteen kalloon jotka sai lähdettyään kotoaan.

Paikallislehdissä asiasta nostettiin isohko haloo jonka avulla etsittiin halukkaita hyvätapaisia ja kunnollisiksi tunnettuja aikuisia ottamaan pojan kasvattilapsekseen. Paras ja pätevin vaihtoehto löytyikin pian hieman etelämpää Naantalista Muumilaakson kupeessa asuneen P. von Siitoimen luota jolla oli suuri ja vihanta maatila jossa kuntoutuvan lapsen olisi hyvä temmeltää ja opetella yhteiskunnassa pärjäämisen oppeja. Tragedia iski kuitenkin pian, sillä uudeksi isähahmoksi noussut Peter mehentyi pahoinvointikohtaukseen jonka aiheutti elämänmittainen tupakointi, kohtuullinen alkoholinkäyttö sekä muukalaisten aiheuttama stressi. Tämän jälkeen Hapsimuksen myöhemmistä vaiheista on saatu vain muutamia harvoja mainintoja tutkivien journalistien suuresta työpanoksesta huolimatta. Monesti kuitenkin lupaavatkin merkit, kuten alkoholikuolemat sekä laukkuryssien katoaminen antavat viitteitä hänen olemassaolostaan, mutta reviiri on laaja ja hän todennäköisesti kierteleekin sangen laajaa aluetta, joskus jopa poiketen varsinaisen reviirinsä puolelta.

Viimeisimmät ja epävarmimmat silminnäkijäväitteet koskevatkin moottorisahaa kanniskelevasta itsekseen viihtyvästä henkilöstä joka helposti säikähtävänä kirmaa takaisin pöpelikköön. Varsinkin jos jää kiinni naisten pyöränsatuloita nuuskimasta.

Täällä Aarne Tanninen, Washington.

+5  6 viestiä   00:50
digimummo

Mitenkö se muuten on, että tykkäättekö te ottaa mällit sitten Foodoran vai Woltin kautta?

+1  21 viestiä   18:58
digimummo

Kertokaapa nyt ku on taas tää päivä vuodesta millon tajuaa olevansa lähempänä kuolemaa kuin vuos sitten, että miten perkeleessä mää taion tuon polovitaipeen ulomman jänteen semmoseksi, että se lopettais tuon jo viis päivää venyneeksi kiukuttelun.

+1  19 viestiä   15:28
digimummo

Kuinka saada runkkaaminen loppumaan?

Jos poikalapsi alkaa miettiä mille onanointi tuntuu niin valistuneen
vanhemman tulee opettaa hänelle, että seksi tuntuu pahalta. Kas kun
on näin, että kun poikalapsi tulee tiettyyn ikään niin silloin on
hyvin tärkeää opettaa tämä.

Sen voi tehdä esimerkiksi niin, että laittaa sipulihaketta/murskaa
tekopilluun ja pakottaa pojan nussimaan sitä. Se kirvely ja itketys
takaa sen, että lapsi ei enää koskaan pidä seksiä tai seksuaalista
toimintaa nautinnollisena.

Näin on ennustuksessa kerrottu.

+4  7 viestiä   20:56
digimummo

Miksi mun sukuelin väpisee ja väpäjättää ku aattelen luolastua? Tai vaikken ajatteliskaan.

+2  2 viestiä   09:57
digimummo

Tää nyt ei varmaan tuu kenellekään yllätyksenä, mutta tehhään se nyt selväksi tämän kerran, että mun oikee nimi on Eemeli Aapo Metsokangas. Oon syntyny 2003 Hyvinkään Tyrninmaalla ja asun nykyään Pieksämäellä. Mulla on vaimo, kaks ja puoli lasta sekä keitän pontikkaa aina kun vaimon silmä välttää. Soittelin aikonaan Pekka Saurille vaikka se vaan vittuiliki AI SAATANA, HELEKATTI PERKELE! Niin niin mitä minä olinkaan sanomassa....?

+2  2 viestiä   04:54
digimummo

Kävin tossa herätessäni autolla kaupassa hakemassa kuus kiloo sokeria, makkarapaketin ja 28 kalijaa. Maistelin kalijaa kolomisen tuntia ja tuumasin, että ei saatana tästä mittään tuu jos pittää vielä huomenna lähtiä hakkeen lissää. Olin jo uhkaillu kauppiasta auton avaimella, että jos täällä ei palvelu parane niin auto ei tuu enää pihaan.

No ny sitte fillaroin sinne vaivasilla voimillani niin se akan perkele oli taaski tiskin takana ja morjensti vaan, että "Long time no see". No mää tietenki selevitin sille, että huomenna ei kykene ku on kuitenki se juksauspäivä niin tulisitte jo uluko-ovella sanomaan, että kalijat on loppu! Se meinas, että ehkä niin tai sitte vaan sanottas, että sulle ei enää myydä! Sannoin, että justiinsa siksi piti tulla hakkeen ylimääränen koppa gepardia ku ei varmaan pumppu kestäis moista pelleilyä. Mokoma kusipää vaan nauro mulle. Mulle! Siis mulle joka oon vuosia selittäny niille vitsejä ja muita semmosia?

Ihan paska kauppa. Käyn siellä vasta keskiviikkona seuraavan kerran ku ny on taas keppanaa ja sipsejäkin.

Mikä nuita lähikauppoja oikeen vaivaa ku tuolla tavalla vittuilevat vakiasiakkaille?

+3  8 viestiä   21:04
digimummo

Sisko kerto kerran, että äijä pyysi leffailtaa. No sehän oli tietenkin pornoa. Hässimiseksihän se sitten tietenkin meni ja äijä nukahti parin minuutin jälkeen. Ehotin sitten sille, että laitappa se seuraavana lauantaina kattomaan Avaraa Luontoa sun kans ja annat siinä sitten ymmärtää, että dokkarin lopuksi olis vähän eläimellistä menoa luvassa. No se äijähän sitten tietenkin oottais siinä tatti pystyssä lopputekstejä ku nää sitten hyökkäisit jääkaapille syömään iliman käsiä murkinaa. Sano sitten, että tässä sitä eläimellistä menoa nyt sitten on.

Äijä lähti baariin eikä siitä oo kuulunu mitään enää moneen vuoteen.

+1  3 viestiä   22:01