Minä otan! :3 Minä otan! :3
Puhtaat Valkoiset Geenit Puhtaat Valkoiset Geenit
Niin läski äijä Niin läski äijä
Soini jatkaa! Soini jatkaa!
Agut (vaakku) Agut (vaakku)
Perjantai, pakko ottaa Perjantai, pakko ottaa
mämmi mämmi
Winter is coming Winter is coming
Totuus Totuus
Bongo Rasputin Bongo Rasputin
Työttömimmän näköinen jätkä Työttömimmän näköinen jätkä
Lelut mukaan Lelut mukaan
Norsun muisti Norsun muisti
Arttu wiskari on alkanut tupakoimaan Arttu wiskari on alkanut tupakoimaan
Lasta takapuoleen Lasta takapuoleen
ne näkkee miut relaxoimassa, ne vihhoo ne näkkee miut relaxoimassa, ne vihhoo
Heist-Hakkarainen Heist-Hakkarainen
Fukkireta Fukkireta
Matkalla puluparan disseihin ♥ Matkalla puluparan disseihin ♥
virgin animepäähahmo vs Chad Kung-Fu -leffa virgin animepäähahmo vs Chad Kung-Fu -leffa
Gay Gay
Oh REALLY? :D:DD Oh REALLY? :D:DD
aku ankka kakka kiipelissä aku ankka kakka kiipelissä
Kommunistikissa Kommunistikissa
 265 näyttökertaa, 5 viestiä, 13.22 MB, 1 tiedosto, 02.09.2024 17:59:18
[ + 1 | ]

puskuri

[72994] [1c3933e4b5a37a95.mp4] [13.22 MB] [640x636] [25.89s] [] []

puskuri

 · 

auto

(402)
03.09.2024 00:40:22 | 00:43:04
#645048 [+-] Piilota Suosittele

>>644974
>>644977

Kerran motarilla olin ohittamassa eellä ajavaa rekkaa jonka perässä ajeli joku tyttöjen auto. Just ku olin pääsemässä sen rinnalle niin vitun teinilikka keksi, että iskee vilikun päälle ja vaihtaa saman tien kaistaa. Ei ollu kaukana kolari siinä ja onneks ei sentään ollu kuuro vaikka näkökyvyssä taiskin olla vikaa niin puikkas suosiolla ja vauhdilla takas omalle kaistalleen. Mitä kerkesin katella peileistä niin sinne se jäi rekan perseeseen mietiskelemään sitä, että kannattaisko se sittenki vähän etes vilkasta siihen vierelle eikä kuvitella, että peileistä näkee kaiken. Huutiin loppumatkan vittua ja saatanaa, mutta eihän se auttanu. Siinä oli vaan taas yks tyypillinen nainen.

Vastaavasti kerran hiippailin kadulla etsimässä apteekkaria ku hokasin auton pysähtyneenä kadun varteen. Kyydissä oli pari tanttaa. Vilkasin toisaalle niin yhtäkkiä kuulu iso pamaus ja karmee valkovuodot jo taakseen jättäneen ämmän kirkasu. Se saatanan pösilö oli siinä kuskin kans jutellessa sitten keksiny avata oven yks kaks yks suuntasella kadulla kattomatta etes peiliin. No se ovihan lenti helevettiin siitä autosta. Sen nyt vielä joten kuten ymmärtää jos kortiton tai maalaisjärjetön vänkäri yhtäkkiä aukasee auton oven, mutta että kortillinen kuski motarilla keksii ruveta perseileen on kyllä käsittämätön asia.

Mutta jotta ei mee pelkästään ämmien toheloinneista kertomiseksi niin kerran ajoin isoa kylää kohti 80-alueella. Eessä ajo joku ohiammuttu sotapieru kuuttakymppiä. Kattelin paikkaa, että missä vois mahollisesti päästä ohitte kuten samaa teki mun perässä ajava. No siinähän tuli tietenkin auto vastaan ja samaan aikaan levähyspaikka meidän kaistalla niin se perkeleen terroristipappa keksi vetää osittain siihen lepopaikalle ja iski jarrua railakkaasti. En kerenny muuta ku vilkaseen peileistä, että jos määki teen saman tempun niin se takana tuleva tulee suoraan perseeseen kiinni. Siinä oltiin sitten kolme autoa rinta rinnan kapealla tiellä. Ei jääny montaa senttiä peilien väleihin.

Kyllä se on niin, että auton rattiin ei pitäis päästää jos on yli tai alle 20 vuotias. Ei se mitään jos tappavat ittensä liikenteessä, mutta ku vievät vielä muut siinä samalla.

[ 5 viestiä | ]