Kaakaoo Kaakaoo
Antti Tuisku Antti Tuisku
Ihana mies Ihana mies
Pasia koijataan Pasia koijataan
Ihana nainen Ihana nainen
love me love me
Sanna Marin - kuvakommentti Sanna Marin - kuvakommentti
Valtion velka- simulaattori Valtion velka- simulaattori
internez ei lagaa internez ei lagaa
Let's a go Let's a go
Ernesti ja Pekka Ernesti ja Pekka
Hei mummo Hei mummo
mitään ei tapahdu -sorsa mitään ei tapahdu -sorsa
Kuvakommentti Kuvakommentti
Puh ei tykännyt teestä Puh ei tykännyt teestä
Mikäs vittu tätä mediaa vaivaa? Mikäs vittu tätä mediaa vaivaa?
Apina ajaa golf kärryllä Apina ajaa golf kärryllä
Paul Reubens Paul Reubens
lidlin kassalla lidlin kassalla
Jiu jitsu Jiu jitsu
Oon tää kissa Oon tää kissa
taksikäsi lidvars taksikäsi lidvars
goatse shortsit goatse shortsit
Pylly Pylly
 507 näyttökertaa, 17 viestiä, 6.67 MB, 1 tiedosto, 15.05.2024 20:51:36
[ + 1 | ]

tallo maasturin

[70571] [ihana_nainen.mp4] [6.67 MB] [1280x720] [36.60s] [] []

ihana nainen

(184)  · 

läski

(255)  · 

kehopositiivisuus

 · 

maasturi

15.05.2024 20:55:55 | 20:57:20
#621083 [+-] Piilota Suosittele

>>621082
Mulle tulee mieleen video missä oli seksikäs nainen korkokengissä, ajattelin okei pornoa mut... sit se alko liiskaamaan etanoita, siis niitä kotiloita. Oikein hitaasti ja rusentavalla äänellä tallo päälle, eikä se muija edes näyttänyt tissejään edes tai muutakaan.

Tää on samankaltainen, mitä helvettiä? kysymys.

Tosin, EFUKT. Selittää tarpeeksi. Sieltä löytyy kaikkea paskaa näin suomeks sanottuna.

15.05.2024 22:11:41
#621103 [+-] Piilota Suosittele

>>621082
Täytyy sanoa, että vaikka en videofilmin sisällöstä perustanutkaan niin täytyy ihmetellä naisen(?) jalkalihasten voimaa, että jaksaa siirtää tuommoisia 80 kiloisia jössyköitä noinkin korkealle.

16.05.2024 00:37:08
#621138 [+-] Piilota Suosittele

>>621103 Saahan ne lihaksetkin treeniä sitämukaan kun massa kasvaa.
Toisaalta tuossa kokoluokassa se liikkuminen vain tyssää siihen, että
se on jostakin kummansyystä epämukavaa ja raskasta...

No ei tyttöä varmaan noin naurata, kun koitetaan saada kämpästä
pihalle pelastushenkilöstön kanssa, kun sydänkohtaus painaa päälle.

16.05.2024 03:45:27 | 03:49:03
#621144 [+-] Piilota Suosittele

>>621138
Tottakai läski kasvattaa lihaksia JOS sitä joutuu liikuttamaan. Siksi mullakin on pohkeet ku Miss. Atlantiksella jo kymmenettä vuotta peräkkäin. Yks salituttu yrittää aina tehä jalakoja (mikä on hyvä ku monet unohtaa jalkapäivät) niin sen töppöset on ku kuivat tamppoonin narut vaikka urheilee melekeen koko hereilläolo aikansa. Sitte se kattelee kateellisena mun pohkeita ja reisiä ja nurisee. Mutta se siitä.

Kerran muuten taisin nähä filimin missä oli joku semmonen amerikkalaisen läski laardiläjä, oikeen kunnon Jabba The Hutt, joka oli ilmeisesti kymmenen vuotta sitten kärrätty vinsseillä sinne jenkkitalon yläkertaan sänkyyn. Ku sille tuli sitten enemmän tai vähemmän ihmeellisesti terveysvaivoja ja oli pakko viedä sairaalaan niin ne oikeesti joutu purkamaan makkarin seinän, että ne sai jollaki palolaitoksen värkillä raavittua sen alas jonku puoliperärekan lavalle ja siitä sitten tohtoroitavaksi.

Vaan kuule ku kerran kuulolla oot niin kerronpa yhen jutun netistä mikä on aivan varmasti totta, koska eihän kukkaan juksuttelis netissä. No, oli miten oli. Tarina meni näin:

Kertoja oli sairaalassa hoitsuna ja sinne tuli ihan saatanan lihava akka valitellen alavatsakipuja. No jollaki helevetin ihimeellä saivat sitten käännettyä ja väännettyä sen sitten tutkintapöydälle (naisille tarkoitetulle) ja ne jättijalatkin sitten irti toisistaan. Siinä vaiheessa koko työntekijäkööri rupes juoksemaan karkuun ja yökkimään. Lääkäri huuti sille hoitsulle, että käy jumalauta äkkiä hakemassa hengityssuojaimia ja niihin laitettavia kamferitippoja, että eivät oksenna koko aikaa. Se eukko sitten ravas menemään ja kävi kaikki kaapit läpitte, mutta ei löytäny muita ku niitä hengityssuojaimia ens hätään. Vei ne sinne tutkimushuoneeseen niin katto kauhussaan, ku kaikki työkaverit on nurkassa kyyryssä ja pitää itteään nenästä kiinni.

Lopulta se sitten löyti jotain lillinkiä mitä sairaaloissa käytetään niihin suojaimiin, että pystyy tekeen työnsä. Sen lahtivalaan, joka oli valittamassa "alavatsavaivoja" jalat saatiin uudestaan avattua ja mitäs sieltä sitten löytyikään? Jotakin isohkoa mustaa töhnää. Kaapivat sen pois niin tajusivat, että jumalauta se läskilortto oli jossain välissä saanu keskenmenon ja se kuollu sikiö oli jääny sen läskien väliin jumiin ja mädäntyny sinne.

Nykyään ku näkee nuita filmejä jostaki jättilihavista naisista niin tulee aina mieleen se tarina ja pienimuotoinen hissin refluksi iskee päälle.

16.05.2024 04:54:25 | 04:55:12
#621160 [+-] Piilota Suosittele

>>621153
Tässä vast' ikään juteltiin yhen natsin kans niin muisteltiin sen leirin johtajan nimeä. Siis sen joka leffassakin istu kaffeetilla ja ampu jutkuja menemään. En vaan saa nimeä nyt just mieleen. Oliko se muuten sen eukko joka tosiaan teki niitä lampunvarjostimia? Ainaki se äijä, joku Göthe tai semmonen päätti päivänsä sitten liittoutuneiden avustamana sen keskitysleirin vieressä. Goethe? Ai nii ja se eukko vissiin fanitti tatuointeja joita sitten leikkautti ja laitatti seinille sopiviksi tai jottain. Kuulostaa ihan tamperelaiselta.

[ 17 viestiä | ]