Rekisteröitynyt 31.10.2017 14:35:26
Nähty 9 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 837
Tageja annettu 51
Vierailuja 1 083
Medioita 28
Medioiden näyttökerrat 10 201
Plussia 249
Saavutuksia Ei ole
+0      
Pitää vähän selvittää käräjäjuttuja, sain tuossa kesällä turpaan kun painikaveri aloitti yllättäen päähänlyöntikisan ja lähti karkuun heti ekan vuoron jälkeen.
No, kun syyttäjänvirasto oli pallotellut papereita puoli vuotta, tuli kutsu käräjille ja tottakai tämä vastapuoli ja sen autokuski syyttää meikäläistä vastavuoroisesti pahoinpitelystä ja vahingonteosta.

Nyt sitten esitutkintapapereita selatessa lähti se pieni Hercule mesoamaan pään sisällä, siis jos nämä tyyppien väitteet on totta niin SUPOn tai intin kannattais ottaa palkkalistoilla teleporttaava ninja joka pystyy potkimaan avokärkisillä sandaaleilla teräviä jälkiä metalliin ennenkuin FSB rekrytoi mut, tyyppi joka pystyy aiheuttamaan kovaa kipua ja särkyä paljain käsin jättämättä jälkeäkään uh.. "epäiltyyn" olis varmasti palkkansa arvonen. Ja sitten voidaankin siirtyä siihen miksi ihmeessä näin tein..

Anyways, nyt on kolmeen kertaan kysytty että miksei mulla oo oikeusavustajaa?
Nettotulot jotain kahden ja puolen sadan luokkaa mutta sattuu olemaan äijältä peritty yksiö eli se oikeusavustaja kustantaa 70€ + 110€ tunti.

Syyttäjäviraston sihteeri kyllä vinkkasi että kannattaa mainita tuomarille käsittelyn aikana että oikeusavustajaan ei ole varaa, ne on kuulemma aika järjestään kyrvähtäny siihen et kerta kerran jälkeen joku kilikalit, juoksukaljat, pahoinpitelyn tjsp tehny tyyppi kävelee naureskellen oikeussaliin ilman huolen häivääkään vitun kalliin valtion maksaman asianajajan kanssa samaan aikaan kun uhri kärvistelee yksikseen usein vielä ekaa kertaa käräjäsalissa..
[ 3 viestiä | ]