Pissaliisa pomppii Pissaliisa pomppii
rocket cock rocket cock
Jessen poju Jessen poju
Tietää siitä, kun kämppä haisee kuselta kuukauden panon jälkeen Tietää siitä, kun kämppä haisee kuselta kuukauden panon jälkeen
Ois taas kohta perjantai Ois taas kohta perjantai
Australian elukat Australian elukat
pat pat
Pizzatilaus Pizzatilaus
Kokoelma Kokoelma
Vakava juttu Vakava juttu
hurja peto :3 hurja peto :3
Upi sammunut penkille Upi sammunut penkille
Huuuuuoooomenta! :3 Huuuuuoooomenta! :3
Juutalainen pakkopalautusta protestoimassa Juutalainen pakkopalautusta protestoimassa
Doom Doom
Lännen nopein rattopoika Lännen nopein rattopoika
Maahanmuutto on paras, ja globalismi Maahanmuutto on paras, ja globalismi
Jotain jotain mutsivitsi Jotain jotain mutsivitsi
Venäläinen lowrider Venäläinen lowrider
elukka elukka
random hämis random hämis
Kirottu Kirottu
Sonic Sonic
Worst gun fight ever Worst gun fight ever
 381 näyttökertaa, 7 viestiä, 24.48 MB, 1 tiedosto, 01.08.2024 07:15:20
[ + 2 - | ]

Legenda nuorena

[72277] [1000013285.mp4] [24.48 MB] [576x1024] [177.03s] [] []

ozzy

(7)  · 

osbourne

02.08.2024 03:44:11
#638805 [+-] Piilota Suosittele

>>638629
Mutta aatteleppa Lemmyä. Tai Rollareita. Joillaki vaan elimistö kestää vanhoille päiville saakka vaikka sitä rankasis kuinka paljon tahansa. Tiiän tyyppejä jotka on kuollu parissa vuodessa juopotteluun vaikka ois maltillistakin. Mä oon tintannu menemään reilu 20 vuotta. Muutamia pakollisia menoja lukuun ottamatta suunnilleen 90% ajasta. Maksassa ei oo mitään vikaa, munuaiset pelaa eikä pumppukaan oo pettäny vielä. Esimerkiks systerin frendi joi aikonaan vähän aikaa keinomakeutettuja mehuja ja lääkärit pelkäs, että sen maksa on sanonu sopimuksen irti ku kävi verikokeissa. Sama homma oli faijalla. Vuos tai pari keinomehuja ja lääkärit sekä maksa huuti hoosiannaa tasatahtia. Meikä vetäny niitä pikkupoja.. hups, pikkutytöstä lähtien eikä mitään.

Yks sukulaisäijä oli lihava. Semmonen amerikkalaisen lihava. Siis aivan tolokuttoman kokonen. Sen kolesteroliarvot oli silti ku urheilijanuorukaisella. Toiset syö kananmunan ja makaa teholla sen jälkeen. Toki maksa-arvot on koholla, mutta ei oo haitannu menoa millään muotoa. Verenpainekin on tyypillisesti jotain 150/130/100 eikä mitään probleemaa. Tietty sitten ku nasahtaa joku suoni kallossa niin se on kuitenki sen ajan murheita se.

Sitte oli vissiin äetemuorin yks eno joka oli AINA päissään. Ei sekään kuollu siihen ja ku alakaa tosiaan aatteleen sukulaisia, vaikka yhtä tätiäki niin se on ryypänny ankarasti viimeset 50 vuotta. No nyt se on kyllä dementoitunu mutta seki tuli vasta sen jälkeen ku sen äijä kuoli vuos sitte. Ja samahan se on ku tsuippailee ostokkiin niin siellä istuu aina niitä tyyliin satavuotiaita spurguja. Mitä ny vähän sössöttävät ja örisevät, mutta niin ne vaan vieläkin potkii menemään. Sitte junnut vetää puoli vuotta kaljaa ja makaa koomassa jossaki osastolla. Vaikka mulla onki muuten geenit sieltä ämpärin pohjamudista vedettynä niin viina ei mulle tee paskaakaan.

02.08.2024 22:42:23 | 22:43:16
#638987 [+-] Piilota Suosittele

>>638805
Join 10vuotta aika tasasesti 6päivää viikossa, tosin ei se mikään putki ollu ku päästin aina itseni selväksi ennenkö hain uutta juomaa.
Maksa-arvot oli hivenen koholla mut kuitenkin niiden lukemien sisällä että se oli ihan ok, en olis saanu alottaa antabusta jos ne olis ollu liian korkeet.
Hoidon aikana ne laski normaaliin.
Mulla vain on nyt pahat tilanteet, sain uuden verenpaine lääkkeen eikä se auta mitään, 175/115 paineet ja leposyke 75-80, en voi kovin hyvin.
Ei vaa emmä sitä edes huomaa mut se on vain ajan kysymys ennenkö aivoista halkee verisuoni tai pumppu menee tileksiin ellei saa kunnon lääkkeitä.
Perinnöllinen verenpaine ja elämäntavoista tuleva verenpaine on yhtäkuin vitusti liikaa.

03.08.2024 21:32:42 | 21:36:51
#639141 [+-] Piilota Suosittele

>>638987

Mulla on menny pitkälti semmonen 20+ vuotta juopottelulla. Ku pitäny käydä töissä tai kouluissa niin vähän vähemmän, mutta heti ku ei oo varsinaisia menoja niin lipsahtaa taas ihan ryyppäämisen puolelle. Vaikka oonki vähentäny juomista vuoden alusta niin nyt kesällä on tullu lipsuttua suunnitelmasta, että nykyään jois yhtenä päivänä ja pitäis kaks huilipäivää. Saa nähä mille pääsee syksyn aikana sitten ku kuitenki tarkotus ois vähennellä kuitenki.

Siis ohan ne verenpainetaudin oireet ollu mullaki jo pitkään. Leposykekin oli järkiään yli 100. Yläpaine tais pahimmillaan heitellä tosiaan jossaki sun mallissa ja alapaine sitten jotain 130. Vähänkään liikkuneena sitten syke olikin 120 kieppeillä. No sain sitte painelääkkeet, mutta ei ne auttaneet mitään. Lekuri keksi, että laitetaan siihen oheen sitten nesteenpoistolääke. No johan rupes paineet tippumaan. Syke pyöri jossain alle kuudenkymmenen ja mittari näytti, että nyt on kaikki hyvin. No oli varmaan joo, paitti että mulla oli maha koko ajan kipeä ja piti vähän väliä ottaa pöydästä kiinni istuessaan ku huimas niin saatanasti puhumattakaan siitä ku nous tuolilta niin kävi 10 sekkaa pimeänä ennen ku rupes taas näkemään jotain.

Lopetin sen myrkyn syömisen ja ilmotin siitä lekurille, että tää ei sovi mulle mitenkään. No se kirjotti uuden reseptin jossa ei sitten enää ollu sitä nesteenpoistoa. Paineet ja syke nous entiselleen, mutta edelleen huippas ja kävi kipeää. Lopetin sitte senki omatoimisesti ja olo parani. Sanoin siitä apteekissakin pariin kertaan, että ennen ei ollu mitään ongelmia, lääkkeiden kans oli ja nyt ku lopetti niin ei taaskaan ongelmia. Se sano, että niihän se yleensä on korkeen verenpaineen kanssa mutta sitten jonakin päivänä suoni nasahtaa. Puolen vuoden paussin jälkeen rupesin kokeilemaan taas, että otin joka toinen ilta puolikkaan ja joka toinen sitten sen määrätyn kokonaisen.

Siinä tuli taas se sama tuttu vatsakipu, silmissä pimenemiset ja huimaaminen. Nyt oon jonku aikaa syöny ihan vaan puolikasta niin paineet pysyy vähän maltillisempina ja pahoinvoinnin sekä vatsakipujen kans pärjää joten kuten. Vittu mitä myrkkyjä ne laittaaki aina syömään. Tietty sitten jos yläpaine hiipii kahteensataan ja alapaine johonki 150 kieppeille niin alkaa hissuksiin särkemään päätä. Kai mä ny sitte jatkan tolla puolikkaalla ku se tuntuu olevan vähiten huono vaihtoehto tässä tilanteessa.

ps. Jos antabus vituttaa niin kinua resepti Selincrolle. Ei estä juomista eikä tee huonoa oloa vaikka joiskin, mutta vie alkoholista saatavan nautinnon. Melko tyyris lääke ainakin tuotenimellään, en tiiä onko rinnakkaisvalmisteita jo markkinoilla mutta se kyllä toimii. Otat semmosen ja puolentunnin tai tunnin päästä rupeat tinttaamaan. Olotila pysyy aivan samana vaikka luonnollisestikki tulee kyllä humalaan ja se pitää muistaa jos meinaa autoilla.

[ 7 viestiä | ]