4x Pepperoni 4x Pepperoni
monikulttuurinen monikulttuurinen
kissalle maistuu kissalle maistuu
day n nite day n nite
Uuh Uuh
Kisakireitä teinejä Kisakireitä teinejä
Phenomena Music Dream I Phenomena Music Dream I
Ilonpilaaja Ilonpilaaja
Tissi Tissi
world longest poo world longest poo
BLM BLM
hessu homo hessu homo
teko äly ei haluu neekereitä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD teko äly ei haluu neekereitä :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nisti-pirkka nisti-pirkka
Mustaa Mustaa
Ryppy jakaa viisautta osa X Ryppy jakaa viisautta osa X
pakolaispolitiikka on suomalaisten naisten vika pakolaispolitiikka on suomalaisten naisten vika
pelastakaa suomi pelastakaa suomi
Tissi suussa Tissi suussa
uncle dolans menu uncle dolans menu
molested by downie molested by downie
Helvetti Helvetti
sanna marin sanna marin
Väsy tuli Väsy tuli
 400 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.12 MB, 1 tiedosto, 26.07.2022 22:34:57
[ + 1 - | ]

6 miljoonaa

[66085] [6biljardia.jpg] [0.12 MB] [1080x1055] [] []
6biljardia.jpg

juutalaiset

(31)  · 

uuniin

(9)  · 

6

 · 

million

 · 

holohoax

 · 

jutkut jauhoksi

 · 

zyklon-b

 · 

sinappikaasua

 · 

jewish tricks

 · 

israelin paskaa

 · 

mutiloitu penis

 · 

esinahka rotsi

 · 

sheckels

 · 

goyim

27.07.2022 03:48:35
#588375 [+3] Piilota Suosittele

Eihän se ongelma ole siinä, etteikö saksalaiset ois hävittäneet aliolentoja vaan siinä, etteivät ehtineet hävittää niitä tarpeeksi.

27.07.2022 22:29:12
#588480 [+-] Piilota Suosittele

>>588386
Fasistinen ajattelu siirtyy aina eteenpäin vaikka saksalaiset olikin kansallissosialisteja toisin ku Franco tai Mussolini. Ideologiat pikkuisen sekotettuina sitten siirty vapaaksi jääneille tai päässeille vihreään terroriin. Siinä on taustalla sama fanaattinen usko siihen, että ite on oikeassa ja kaikki muut väärässä. Natsit muuten tais säätää ihan luonnonsuojelulakejakin, joten sinänsä simppeli siirtymä ruveta luonnon nimissä tuhoamaan kaikki muut. Pimeää sakkia kaikin puolin, mutta kiihkomuslimistakin saadaan kiihkokristitty jos olosuhteet sitä vaatii. Metodit ja päämäärät toki pysyy samana vaikka termistö tai nimikkeistö vaihtuiskin välillä sen vuoksi, että saa jatkaa sairasta fantasiaansa.

Yksinkertaisuuden vuoksi puhun feministeistä, vihreistä ja vassareista ihan vaan fasisteina, koska se on simppelimpää. Nuo kolme monien muiden ohella on pakkomielteisiä siitä, että ne on oikeassa ja kaikki toista mieltä olevat pitää tuhota. Paras tulos natseilta ois ollu ku oisivat saaneet hävitettyä kaikki muut aliolennot ja sitten lopuksi ittensä. Homma vaan jäi pahasti kesken.

>>588399
Aliolentoja siis. Muistaakseni ensimmäiset kaasutetut oli venäläisiä sotavankeja. Ongelmaksi muodostu vaan se, että juutalaiset omi saksalaisten tuhoamisleirien perinnön pelkästään itelleen ja tänä päivänäkin vielä leikkivät uhreija siinä kun salamurhaavat ja täysin avoimesti murhaavat niitä, jotka ei oo niiden kanssa samaa mieltä. Kaikki juutalaiset ei oo fanaattisia semiittejä aivan samoin ku kaikki venäläisetkään ei oo fanaattisia ryssiä. Sen takia oliskin ollu kautta historian mitä hienoin asia jos fanaatikot oltais tapettu heti ku ne löydetään.

Tietenkin tää ajatus aiheuttaa dilemman, että suvaitaan vaan niitä jotka suvaitsevat. Asia on kuitenkin suhteellisen helppo yrittää rinnastaa siihen, että jokaisella pitää olla oikeus omanlaiseen elämäänsä ja ne jotka eivät sitä suostu hyväksymään muille ovat hävitettävää roskasakkia. Pienimmän pahan logiikalla fanaatikkojen tuhoaminen luo kaikille maltillisille ajattelijoille parhaan mahdollisen elinympäristön jossa jokainen saa olla sitä mieltä mitä itse on, kunhan ei ala määräilemään, että kaikkien muidenkin on elettävä heidän tavallaan. Se on dilemma josta ei päästä eroon, mutta se pienin mahdollinen haitta.

Ylipäätään koko ihmiskunnan vois hävittää yhteisellä sopimuksella. Yks kertarysäys ja kaikki ihmiset katoais planeetalta. Tai tietenkin lempeämpänä konstina pakkosterilointi jokaiselle syntyneelle.

[ 8 viestiä | ]