Kaupunkien talvikunnossapito Kaupunkien talvikunnossapito
Tiikerin hampaan poisto Tiikerin hampaan poisto
Enkeli Enkeli
Kerrostaloja kukkaron mukaan Kerrostaloja kukkaron mukaan
Moi mä oon Sami. Moi mä oon Sami.
Ankronikka Ankronikka
Vinkki/vitsi Vinkki/vitsi
Ruuhka-aika Ruuhka-aika
"MEDIEVAL LAND FUN-TIME WORLD" EXTENDED TRAILER "MEDIEVAL LAND FUN-TIME WORLD" EXTENDED TRAILER
Lääkärin hairahdus. Lääkärin hairahdus.
Larppaaja Larppaaja
Ropotti Ropotti
Bikers gonna bike Bikers gonna bike
Behmoleluja Behmoleluja
Combo. Combo.
Ahkera kokki. Ahkera kokki.
Putin Putin
Ned ja Riffe Ned ja Riffe
Haluatko tulpaan? Haluatko tulpaan?
Normipäivä Weneänmaalla Normipäivä Weneänmaalla
Aina käy näin Aina käy näin
Kaarle hyväksyy Kaarle hyväksyy
maan siirto firman avaruus seikkailu maan siirto firman avaruus seikkailu
Autoileva kansa Autoileva kansa
 327 näyttökertaa, 4 viestiä, 0.06 MB, 1 tiedosto, 11.07.2021 23:55:04
[ + 3 - | ]

Talouden kasvun hitauden syy

[55087] [tiedosto.jpg] [0.06 MB] [720x393] [] []
tiedosto.jpg

politiikka

(81)
12.07.2021 13:03:17
#479378 [+-] Piilota Suosittele

Suomessa on pöhöttynyt julkinen sektori yliviikareineen ja vasemmistohallitukset haluavat pöhöttää entisestään julkista sektoria sen sijaan, että julkisesti sanottaisiin tukevan elintärkeitä yksityisiä yrityksiä, jotka tuottavat rahaa ja erityisesti viennin kautta rahaa saadaan oikeasti Suomeen.

Vasemmistohallitus jatkaa myös köyhemmän osan tekemistä nyt poistettuaan eläkeputket, joka saman tein leikkaa ostovoimaa, joka pitäisi yrityksiä ja työpaikkoja pyörimässä. Lisäksi vasemmistohallitus rankaisee köyhempää osaa nyt ns. aktiivimalli kakkosella, joka on vain säädetty versio Sipilän hallituksen aktiivimalli ykkösestä.

Vasemmistohallitus tulee myös tuomaan maakuntaverot, joilla rahoitetaan pöhöttynyttä Sote-mallia, jossa Hyvä Veli & Hyvä Sisko -poliittiset broilerit tulevat nappaamaan merkittäviä kovapalkkaisia paikkoja ilman mitään kompetenssia tai arvoa. Koska maakuntaveroa ei tulla saamaan aikaan niin, että kokonaisverotus ei kasvaisi, se entisestään syö ostovoimaa kuluttajilta, mikä tarkoittaa jatkoa työttömyyden kasvuun ajaen erityisesti jo koronan vuoksi henkitoreissaan olevia horeca-alan yrityksiä konkursseihin.

Vasemmistohallitus ajaa myös korotuksia fossiilisten polttoaineiden käyttöön, vaikka kiistävätkin ne. Vaikka veroja ei nostettaisi, polttoaineiden myyntilupajärjestelmä, jota mielipuolet ajavat, nostaisi polttoaineiden hintaa jopa neljäsosan. Koska kokonaiskuvan näkeminen puuttuu, tämä vaikuttaisi työvoiman saatavuuteen (ei varaa kulkea töihin) eli toisi yrityksille ongelmia/työvoimapulaa/ajaisi yrityksiä konkurssiin, lisäisi työttömiä, söisi ostovoimaa ja ennen kaikkea, kuljetusten hinnannousu nostaisi kaikkia hintoja eli kaupassa käynti olisi kalliimpaa. Koska ulkomaalaisille kuljetusliikkeille Suomessa ei lyödä kunnon kuluja, tämä ajaisi myös suomalaisia kuljetusyrityksiä konkursseihin jättäen kuljetukset lähimaiden yrityksille, jotka tankkaisivat halvempaa polttoainetta esimerkiksi Baltian maissa. Taas lisää työttömiä, pienempi ostovoima ja negatiivinen talouskasvu. Nämä myös kiihdyttäisivät ennestään ulkomaisten verkkokauppojen käyttöä ja ihmiset alkaisivat ostamaan tarvikkeita Baltian maihin nousevista verkkokaupoista, joista ostettaisiin ensin erityisesti pidempään säilyviä ruokaostoksia, mutta nopeasti myös leivän kaltaista ruokaa, kun sieltä järjestettäisiin 24/48 -kuljetuksia eteläisempään Suomeen, arviolta jopa Seinäjoen korkeudelle asti. Tämä lisäisi suomalaisten yritysten ahdinkoa entisestään ja raha virtaisi entisestään Suomen ulkopuolelle.

Suomen talouskasvu koko EU:n hitainta - ja sille on yksinkertainen syy: Yksinkertaiset päättäjät

12.07.2021 17:40:42
#479478 [+-] Piilota Suosittele

Antaa suomen tuhoutua aiiiiivan rauhassa. Yksi pieni kupru lainojen antamiseen ja se on siinä. Sitten kuulkaa alkaa paukkumaan raskaas hammertime.

[ 4 viestiä | ]