Bongo Theme Bongo Theme
Sängynvalloittajat :3 Sängynvalloittajat :3
Kettu hommaa tienistiä Kettu hommaa tienistiä
Aku saa parrua Aku saa parrua
Peltotyöt Peltotyöt
Suuteli isäntäänsä :3 Suuteli isäntäänsä :3
Lööps Lööps
Make servas sen mustin :DDD Make servas sen mustin :DDD
pillu pillu
Aamustondis Aamustondis
virgin saarna vs chad fundamentalisti virgin saarna vs chad fundamentalisti
Vanha mausteinen avainketju Vanha mausteinen avainketju
Paristoteles :D Paristoteles :D
Friday friday Friday friday
Lentävä tehosekoitin Lentävä tehosekoitin
Syytä olla ylpeä ;3 Syytä olla ylpeä ;3
perusviikonloppu perusviikonloppu
Sesonkikamat on jo myynnissä Sesonkikamat on jo myynnissä
virgin "muusikko" vs Chad Teknoartisti virgin "muusikko" vs Chad Teknoartisti
Luolasto tiivistettynä Luolasto tiivistettynä
Yritti suotta vastustella Yritti suotta vastustella
Lupupolo Lupupolo
EI kuolemaa, tai helpotusta EI kuolemaa, tai helpotusta
RiBul antaa siivet RiBul antaa siivet
 360 näyttökertaa, 7 viestiä, 0.27 MB, 1 tiedosto, 27.04.2021 18:42:17
[ + 12 - | ]

Rajakkien aivopierut

[53380] [tiedosto.png] [0.27 MB] [480x754] [] []
tiedosto.png

27.04.2021 19:19:32
#459394 [+-] Piilota Suosittele

Niin.

Eihän tuossa mitään ihmeellistä ole. Jos haluaa oikeutta, sitä on tehtävä itse. Jos koululainen haluaa turvallisen kouluympäristön, se on tehtävä itse.

Näin se vain menee. Uhri on syyllinen suomessa.

27.04.2021 20:10:20
#459426 [+-] Piilota Suosittele

??? Normaali käytäntö täällä periferiassa.
Miksi turhaan kutsua poliisi kun kiireellisissäkin tapauksissa partiolla kestää vähintään 30-40 minuuttia saapua paikalle, jos soittaa ja ilmoittaa erään häirikön vahingonteosta tai automurrosta niin vastaus oli "Ota kuvat, tee @-rikosilmoitus ja liitä kuvat mukaan, saat rikosilmoitus numeron vak.yhtiötä varten" siinä koko juttu mitä poliisi vaivautuu selvittämään tapauksia joissa vahingot tuhansia euroja.
No sama uuspaikkakuntalainen (narkki) kerkesi häiritä ja aiheuttamaan harmia kylällä liki vuoden ajan kun ei poliisia "kiinnosta pikku jutut", mutta sitten erehtyi yöllä tiirikoimaan eräiden kylän vanhusten auton ja vanha isäntä oli mennyt pihalle ihmettelemään mitä siellä tapahtuu niin tämä idiootti oli lyönyt isäntää mahaan ja potkinut jalkoihin jonka jälkeen poistunut paikalta muutaman autosta löytämänsä ässä arvan ja työkalu laatikon kanssa.
Aamu kerkesi valjeta kun eräässä kunnan vuokra rivitalossa kuului hirveä lasinkilinä ja ryminä kun terassin oven ja ulko-oven lasit menivät rikki, tämä asunto kuului eräälle n.vuosi sitten paikkakunnalle muutaneelle työttömälle jolla oli päihde ongelmia.
Ilmeisesti delirium päissään hän hajoitti omaisuutensa, aiheutti itselleen hoitoa vaatineet vammat ja jotenkin teleporttasi muutaman kymmenen km:n päähän lähimpään kaupunkiin, jossa jotenkin pääsi sairaalalle ja EA:ssa kertoi joutuneensa lynkkaus yrityksen uhriksi, poliisin tullessa sairaalaan hänelle iski yhtäkkinen dementia, eikä kuuleman mukaan meinannut muistaa oikein nimeään tai hetuaan.
Poliisille selvisi että poloisella delirium potilaalla oli hieman vanhaksi (muuntoon) menneitä sakkoja joilla delirium potilas pääsi V altion H otelli L aitoksen asukkaaksi jossa vaatteet, ruoka, toiminta ja majoitus tulevat talolta.
Samana aamupäivänä tuotiin vanhan isännän työkalu laatikko takaisin isännälle, oli kuulemma löytynyt "remontin" yhteydessä eräästä asunnosta ja asukkaan kyvyttömyyden vuoksi oli eräs "remontti" miehistä ottanut asiakseen palauttaa omaisuuden takaisin omistajalleen.
Tämä kyseinen häirikkö ei enää palannut paikkakunnalle, kunnalle koitui usean tuhannen euron tappiot maksamattomista vuokrista, entisen asunnon remontista ja paikallinen sosiaalihuolto menetti vakio asiakkaan.
Onneksi kukaan paikallinen ei näyttänyt näkyvästi surevan menetystä.
Juu täällä maalla on perseestä kun kylän väki kyttää kaikkea, mutta samalla se luo turvallisuutta.
Täällä tietää että aamuyöllä arkisin suhaava punainen octavia ja viikonloppu öisin vihreä astra tai valkoinen mondeo kuuluvat lehden jakajille.
Myös paikalliset (2kpl) taksi autoilijaa tunnistaa jos ovat yöllä liikenteessä.

28.04.2021 16:34:57 | 16:37:56
#459648 [+-] Piilota Suosittele

Vaikka mainitaankin autovarkaat ja nistit, niin ei ne kaikki ole tuontitavaraa. Siis mitään tekemistä rajakki-idiologian (ei typo) kanssa.

[ 7 viestiä | ]