Juuh elikkäs ruokavideo Juuh elikkäs ruokavideo
terminaattori terminaattori
Yle propagandaa taas. Yle propagandaa taas.
Jussi ja Pekka Jussi ja Pekka
karanteenissa karanteenissa
Mitä aina näkee ensimmäisenä kun avaa luolaston Mitä aina näkee ensimmäisenä kun avaa luolaston
Seppo Seppo
Pyllyn läpsyttelyä 3 Pyllyn läpsyttelyä 3
XD XD
Mericah Mericah
Wii will rock u Wii will rock u
ihana nainen ihana nainen
Sellaista elämä on osa 2 Sellaista elämä on osa 2
Johtaja Johtaja
tissit tissit
Räbläilyä Räbläilyä
ihana nainen ihana nainen
Whack a Floyd Whack a Floyd
en voi hengittää en voi hengittää
Vähän pärisee Vähän pärisee
jalkapallo jalkapallo
Bye bye baby baby goodbye Bye bye baby baby goodbye
Nyt et karkaa >:) Nyt et karkaa >:)
Rasismin vastustelijat 🤣 Rasismin vastustelijat 🤣
 336 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.28 MB, 1 tiedosto, 03.03.2021 18:10:38
[ + 4 | ]

Rauma

[52113] [tiedosto.jpg] [0.28 MB] [1213x748] [] []
tiedosto.jpg

karanteeni

(22)
03.03.2021 19:49:21
#444092 [+-] Piilota Suosittele

Ihan vain pohtiakseni taas ääneen...

Olen aina pitänyt Poria paskana kaupunkina. Ehkä se johtuu siitä, että siellä on aina asunut sukulaisia, eikä missään tapauksessa niitä vähiten hämäriä. Päinvastoin.

Lisäksi 80-luvulla Porissa aina haisi helvetin pahalle ulkona ja sisällä.

Unohtamatta sitä, kuinka kerran kasarilla (tai ehkä 90-luvun alussa) ranskanperunoissani oli tukko punaisia hiuksia. Hyi helvetti.

Mutta sittemmin aikuisiällä on tullut seikkailtua hotelleissa ja ravintoloissa niin Raumalla kuin Porissa.

Porilaisista osa edelleen mokeltaa joku katkottu penis kurkussa niin, ettei mitään saa selvää ja puliukot & -akat hoippuvat pitkin toreja ja turuja. Amado -hotellissa käytävällä ja huoneessakin haisi home ja "Paha Pata Paikka" on aivan susiruma jäähalli, erityisesti sisältä.

Mutta sitten taas toisaalta kaupunki on aika kaunis. Amadon nuoret hotellitytöt ja erityisesti ravintolan puolen tytöt olivat upeita ja mukavia. Ja Amadon hampurilainen. Voi luoja, kuinka hyvää. Aivan epäporilaista.

Ja jäähallin lähellä olevassa Hesessäkin erityisesti karvanaamaisen nuoren tarjoilijaäijän toimesta supermahtavaa palvelua ystävällisellä ja asiakkaat huomioivalla tyylillä. Jälleen kerran tuli se olo "Tämä ei ole se Pori, jonka minä tunnen".

Sitten toisaalta se Rauma. Ensin sitä lähestyessä oli positiivinen olo "Tämähän ei ole sentään Pori". Olo hävisi nopeasti, kun auto piti viedä hotellin taakse hämyiselle alueelle, jossa melkein vieressä oli "sporttibaari", joka oli sitten rankimman luokan ördäysräkälä. Ja eihän tämä mitään vielä. Hotelli oli vuosikymmeniä vanha köyhien myyntitykkien huorienratsausluola. Ahtaat ja helvetin kuumat huoneet - ja kusi jumalauta haisi. Niin kai, kun rakenne oli sellainen, että kylpyhuoneen siivous varmasti helvetin haastavaa.

Eikä tässä vielä kaikki Raumasta, tämähän oli vasta alkua. "Hienossa" ravintolassa oli helvekon täyttä, mutta saatiin kuitenkin pöytä ilman isompaa vartoilua. Pöydästä tosin oli suora näkyvyys vessaan, jonne joku vanha äijä meni keppinsä kanssa. Gubbe sitten oli paskonut koko vessan, itsensä, keppinsä ja vaatteensa. Henkilökunta pyöri sitten ovella 1000 kertaa, joku äijä tuli hakemaan gubbea ja tuomaan toiset vaatteet. Paska haisi ja banjot soivat.... 100 vapun jälkeen gubbe saatiin sieltä pois ja takaoven kautta pihalle. Henkilökunta kävi kurkkaamassa vessaan ja tulivat sellaisella ilmeellä "Luojan tähden, paetkaa" sieltä pois, että jukopliut. Vetivät lopulta oven lukkoon ulkopuolelta ja laittoivat Poissa käytöstä -kyltin oveen.

Rauma on sellainen paska kaupunni, sanon mää.

[ 8 viestiä | ]