Kauhuelokuvan katsomista Kauhuelokuvan katsomista
Ilmastokriisi on turhaa. Ilmastokriisi on turhaa.
Sukupuolia Sukupuolia
Wisdom Wisdom
Sähköautorealismia. Sähköautorealismia.
Nukypäivän meno Nukypäivän meno
Veikkaukset pystyyn! Veikkaukset pystyyn!
lähti maailmalle lähti maailmalle
Poliittinen sarjakuva Poliittinen sarjakuva
Ihana nainen Ihana nainen
Tiesitkö? Tiesitkö?
sosialismi sosialismi
Ricardo apu Ricardo apu
BP BP
ooga booga :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ooga booga :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Clerk Sammy Clerk Sammy
Töihin siitä Töihin siitä
Rasmuslaisten ulinaa kun somali pakkopalautettiin ;DDDD Rasmuslaisten ulinaa kun somali pakkopalautettiin ;DDDD
Rokotusvastaiset Rokotusvastaiset
Fug majava :-DDDDDDD Fug majava :-DDDDDDD
Vegaaniset elämäntavat, parasta! Vegaaniset elämäntavat, parasta!
somalia somalia
Kondomit loppu Kondomit loppu
Hehe :D Hehe :D
 338 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.31 MB, 1 tiedosto, 15.09.2019 21:48:51
[ + 7 - | ]

uuga buuga

[34385] [0.mp4] [0.31 MB] [480x600] [] []

liikennevalo

(7)
16.09.2019 12:47:10
#247021 [+-] Piilota Suosittele

Nigga it's NOT green light yet!

Green light tarkottaa jenkeissä myös vastapuolen nike-jengin nikkereitten vapaata ja pakollista nikkeröintiä.
Shoot on sight

16.09.2019 20:38:23
#247208 [+-] Piilota Suosittele

>>247033

Jos jättää intiaanin lapsen intiaanien hoiviin, niin siitä tulee salonkikelpoinen intiaani, hookahei ja kaikkea. Ja jos jättää japsilapsen japsiperheeseen, niin siitä tulee joko pianisti tai matikkanero. Mutta jos jätät neekerin poikasen neekeriperheeseen niin siitä tulee joko raiskari, uugabuugaaja, terroristi, eläimiin sekaantuja ja mitä todennäköisimmin kaikkea nuista. Miksi? Se vituin Martti Luther junior kans huuti ja kädet heilu ku pienellä apinalla. Voisko se sittenkin olla niin, että neekerin geeniperimässä ei ole semmosia mahdollisuuksia, että oltais ihmisiksi?

16.09.2019 21:55:40
#247257 [+-] Piilota Suosittele

>>247208
eikö olla tutkittu, että alkuihmiset oli tummia afrikan alueella. Muut on kehittyneet, mutta nuo on vieläkin samanlaisia uugabuugaajia. näyttääkin vielä samalta

16.09.2019 23:37:48
#247277 [+-] Piilota Suosittele

>>247257

Niinhän ne väittää, että Afrikasta sitä ollaan lähtösin. Toisaalta kyllähän sen ymmärtää, että jos olosuhteet on hyvät niin ei tarvitte kehittyä pidemmälle. Mitä kylmemmille alueille on jouduttu niin sitä enemmän on jouduttu miettimään lämpöä, suojaa ja ruokaa. Täällä on rakennettu saunoja, yritetty joten kuten viljellä maata ja keksiä helpotusta elämään. Samojen tuhansien vuosien aikana se Afrikan neekeri on siellä istunu peukalo perseessä ja syöny mitä on löytäny. Samaan aikaan edistyneemmät neekerit on sitten keksineet rakentaa paskasta savimajoja. Siinä vaiheessa muualla osattiinkin sitten jo miettiä, että mitä jos koitettaisiin tehdä ihan oikeita rakennuksia.

Egyptiläisillä oli sen verran järkeä ja ymmärrystä, että osasivat rakentaa monimutkaisia juttuja ja ratkaista mm. Maan ympärysmitan varjojen pituuden perusteella. Hiekkaneekerit ymmärsi jo astronomiasta ja osasivat laskea monimutkaisempiakin laskuja. Kun rättipäiden tieto levis eurooppaan niin täälläkin hiffattiin sitten lopulta, että voi sitä muutakin tehdä, ku istua peukalo toisen perseessä ja kaverit rupes kehittämään asioita vielä pidemmälle. Jonkin aikaa myöhemmin kuului omituisia juttuja kaukaa idästä jossa joku paska kierosilmäkokki oli vahingossa räjäyttänyt mökkinsä ilmaan sekoittamalla hiiltä, salpietaria ja rikkiä.

Siitä sitten alkoikin ihmisten, tai siis valkoisten, varsinainen riemukulku tekniikan aloilla. Keksittiin jopa kirjapaino vinkuneekereiden tavalla. Samaan aikaan afrikassa istuttiin koko nyrkki perseessä ja pidemmälle tallustelleet ihmetteli, että tuolla pohjoisessa on hassuja kivikasoja. Suurin keksintö koko rodun kohdalla siinä vaiheessa oli, että apinoitakin voi syödä (ja nussia). Euroopassa laitettiin miestä ketoon miekoin ja alkeellisin pyssyin, kierosilmät suuttuivat muulle maailmalle, intiaanit lahtasivat toisiaan kepein ja kivin kun taas aboriginaalit miettivät, että tuossa on vitun komea kivi keskellä aavikkoa.

Samaan aikaan, kun valkoiset tappeli keskenään niin hiekkanekrut alkoivat taantua. Kaikki jämähti sinne ~600 luvulle. Ei tullut uusia teknologisia ajatuksia, ei uutta tiedettä, filosofiaa tai taidetta. Homman loppuniisto oli joku partajäbä päätti, että eläinten ja lasten nussiminen on oolsprait. Vähän myöhemmin kierosilmät sitten hiffasivat, että muualla on vieläkin elämää, mutta siinä vaiheessa se oli jo myöhäistä. Arjalaiset kierteli ympäri maailmaa, ostivat neekereitä toisilta neekereiltä ja veivät ne lätäkön taakse puuvillapelloille. Samalla oli ehditty jo tehdä pirun isosta vinkusilmien valtakunnasta kaikista narkkeja ja jos eivät vetäneet oopiumia, niin sitten vedettiin turpaan niin kauan, että käyttivät sitä oopiumia.

Tässä vaiheessa hommat sitten lähtivätkin niin sanotusti lapasesta, koska yllättäen tieto kulki sinne, tänne ja tuonne sangen lyhyellä ajalla. Japsin perkeleet rupes leikkimään parempaa rotua ja pistivät paikat paskaksi. Aatu pilas hienon viiksityylin koko euroopassa ja amerikkalaisetkin olivat jo hermostuneet siihen, että niillä ei ollu koskaan ollu kuningasta. Ottomaanien pampers-kausi loppui sitten siinä kertarysäyksellä, ihmisten ja kierosilmien väliin ilmesty valtava valtio jossa yhellä ei ollu tarpeeksi paskaa ja toisella ei ollu tarpeeksi lapioita. Ihmisten äpärät rakensivat ison paukun ja sitten oltiin jonka pudottivat japsien niskaan. Se laittoi ne ihan sekaisin ja nyt sieltä tulee vaan sairasta pornoa ja animea.

Euroopan ja Animemaan välinen ihmevaltio heitti henkensä ja nyt on käytännössä katsoen kehitysmaa. Lätäkön takainen ihmemaa puolestaan on viittä vaille luhistunut, rättipäät tappelee keskenään siitä, että saako lasta nussia ennen kamelia vai päinvastoin, eurooppalaiset kasaa rautaa toistensa rajoille vaikka viherpiipertäjät ja itäblokista ihanteensa ottaneet vasemmistofanaatikot muuta väittävätkin ja kaiken aikaa Afrikassa on se sama neekereiden rotu istunut peukalo perseessä. Mutta yhden asian nekin ovat oppineet tässä vuosituhansien aikana - Turvapaikan haku Suomesta.

[ 8 viestiä | ]