Rekisteröitynyt 15.10.2017 13:41:03
Nähty 16 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 1 454
Tageja annettu 2
Vierailuja 10 360
Medioita 4
Medioiden näyttökerrat 429
Plussia 81
Saavutuksia Ei ole
+2      
Bro fam mitä vittuu äijät on siel Vantaal oikee sählänny
02.04.2024 18:55:10 | 18:58:21
#611192 [+2] Piilota Suosittele

Wallah, bro, ei ollut Mohammed tai Muhammed. Oli veli Mertsi.


No ei ma tieta. Lehti jo kovast mainost, etta kaikki ol Soomesa sunttuneita. Ja ase olla luvalla sanoa luvalline. Lahio-sukulaisse pussy. Hairikko-poikka olla ja sano pum-pum.


No mutta, ollaanpa vallan ihmisiksi. Järkyttävä tapahtuma.
Ottaen huomioon tuoreen "Tyttö Vaasasta" -casen, niin saako sittenkin tässä maassa aseita liian helposti, vaikka sanotaan että se on todella vaikeata?
Ovatko nykyiset lumihiutalelapset kykenemättömiä käsittelemään tunteitaan ja heti kun vituttaa, niin lähdetään viemään toisilta henkeä? (Vrt. jenkkilän teinityttöjen tapaus, jossa musta Maurnice Declue murskaa Kaylee Gainin kallon asvalttiin)
Onko koulujen turvallisuudelle vihdoinkin oikea aika tehdä jotain?
Onko koulukiusaamiseen oikea aika vihdoinkin puuttua niin rajusti, että kiusaajalle välitön huostaanotto ja laitokseen muutamaksi kuukaudeksi ja kovempia rundeja, jos homma toistuu? Lisäksi kiusaajalle koulun vaihtaminen ja väkivaltatapauksista oikeasti syytteet ja törkeistä tapauksista jopa linnaa jo yli 10-vuotiaille.
Onko aika vihdoinkin poistaa kukkahattutädit ja aisankannattajaäijät kouluista ja palauttaa 80-luvun kuri ja järjestys kouluihin?
Onko aika vihdoinkin läpi yhteiskunnan koventaa väkivaltatuomioita, poistaa paljousalennukset ja aikaistaa lain voimaantuloa sen osalta että ei saa ensikertalaisuusasennusta useita kertoja?


[ 2 viestiä | ]