Rekisteröitynyt 15.10.2017 06:57:17
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 16 818
Tageja annettu 995
Vierailuja 45 702
Medioita 653
Medioiden näyttökerrat 232 469
Plussia 3 819
Saavutuksia 57
+6      
röi keikka Turussa


<kesällä ilmoitus

jooh tää on torstaita sunnuntaihin


<Tunti sitten tullut sähköposti

jooh elikkäs supistettiin tapahtumaa vain lauantaille, ei makseta pe-la yön majoitusta, tuutko Kuopiosta turkuun aikaseen lauantai aamuyöstä, olet päivän turussa ja lähdet pois?Pitäkää tunkinne
13.10.2021 19:00:02
#507663 [+1] Piilota Suosittele

Ite laitan aina työ alku alkaa siitä kun lähden työpaikalle ja loppu kun saavun töistä kotiin. Koko aika on työaikaa.

13.10.2021 21:59:09
#507710 [+1] Piilota Suosittele

>>507663
Olin kerran osittaisena sivustakattojana yhessä autofirmassa. Yks tyyppi tuli töihin jostaki 20 kilsan päästä ja hemmot oli työmaalla tuntia, puolta ennen työmaille lähtöä. Firma keksi, että ei työmatkat kuulu työaikaan joten tää yks tyyppi joutu ois joutunu ajeleen joka päivä tunnin verran omaan laskuunsa, että saa tehä töitä. Sama paskapulju väitti vielä, että työaika alkaa siitä hetkestä lähtien, ku tyypit on työmaalla, eli ei konttorilla vaan paikan päällä. Samoten työaika loppuu ku lähtevät työmaalta. Siinä ois tullu toisilla jopa toista tuntia yhteen suuntaan ajelua ilman palkkaa päivittäin + sitte vielä matkat tallin ja kodin välillä.

Sattuneesta syystä jätkät ei oikein tykänneet ajatuksesta ja lähtivät kohti työmaita vasta tasan kaheksalta ja heti neljältä pois oli tilanne mikä oli. Vittu, että siellä oli hieno ilmapiiri. Heti ekana harkkapäivänä työkaveri sano, että jos se ajojärjestelijä alkaa ehdottelemaan sulle laittomia ajoja laittomilla kellon ajoilla niin elä saatana vaan suostu. Mitä sitä ehtiin vissiin reilun kuukauden kattella niin ryöukkejen vaihtuvuus oli, että ei ehtiny etes nimiä opettelemaan.

Yks tais lähtiä heti toisena päivänä. Ne oli minkä lie viranomaisen valvonnassa koko ajan ku oikoivat kaiken maailman kinttupolkujen kautta kohteissa, autot oli siinä kunnossa että ny pysy kasassa pyhällä hengellä ja osasta puuttu niinki alkeelliset osat ku pissapojat. Joka ikinen viikko oli joku niiden autoista (jotka oli varmaan hommattukki jo jostaki romuttamolta) tien poskessa tai risteykseen hajonneena. Yks työmaa sillon ku olin siellä oli myöhässä ihan vitun pahasti ja tais paukahtaa monta tonnia joka päivä sakkoa siitä. Mitä siinä äkkiä laskeskeltiin niin se oli tullu koko homma maksamaan firmalle kymmeniä tuhansia euroja.

Hieno ala tuo kuletuspuoli.

14.10.2021 05:16:14
#507810 [+-] Piilota Suosittele

>>507728
En kehtaa sanua firman nimeä, mutta pitkään paikallisesti toiminu kusimulkkulafka, varmaan joku lessujen tehdas. Tais vissiin aina hinnotella kaiken alakanttiin, että sai hommia ja sitten ne työt kusi ku duunarit ei suostunukkaan tekemään kellon ympäri parilla ylimääräsellä viiskymppisellä. En käsitä, että miten se oli etes pysyny pystyssä siihen asti ku sillon aikonaan oli vielä olemassa. Tai mistä sen tietää vaikka ois vieläkin olemassa, en vaan viitti saastuttaa näppistä sillä kirjainyhistelmällä tarkastaakseni. Siellä oli muuten duunissa yks eläkeiän ylittäny kyrvänsyylä joka valitti joka päivä, että Suomi on paska maa ku ei saa kunnon eläkettä vaikka on tehny töitä viisvuotiaasta lähtien. Siltä sitte ku joku kysy, että miten se voi olla mahollista niin kehu helevetisti sitä miten on tehny koko elämänsä kaikki työt pimeänä. Samaan hengenvetoon sitten vinku ja valitti, että eläke on vitun pieni ja siksi joutuu vielä vanhoilla päivilläänkin tekemään laitonta keikkaa.

Haukku mut ja yhen toisenki alimpaan helevettiin ku ei kuulemma pidetty taukoja koskaan vaan kustiin toisten kintuille sillä, että tehtiin enemmän hommia ku ne jotka oli siellä töissä ja sai etes jonkulaista palkkaa. Yritin selittää, että totta vitussa pidän tauot ja kerroinki vielä missä ja millon, mutta ei se uskonu. Haistatti vaan koko ajan vittua ja auko päätään, että kyllä se on nähny mut ajossa taukojen aikana. Me ei etes oltu samalla työmaalla. Sitäpaitti ku hoksasin mikä on homman nimi niin pidin pitkään ja paljon taukoja. Muutenki kaikki oli yhtä haista vitun äpäränvitunsiittämä huora paska joka kerta jos erehty vaikka lällärillä kysymään, että kumpaan päätyyn työmaata haluttais autoa. Oikia voittajien kolhoosi hehe.

14.10.2021 10:23:32 | 10:33:07
#507823 [+1] Piilota Suosittele

>>507810

Uskonnolla johtaminen on aina tutkiessa johtanut siihen, että johtaja on uskonnon varjolla käännellyt ihmisten valintoja tulla töihin nälkäpalkalla. Koff-jakelussa tulee helposti pitkiä päiviä. Ja ovat täyttä työtä. On asiakaspalvelua laidasta laitaan. Erilaista asiakasta vaikka millä mitalla. Ählyillä ja kinkeillä on miltei poikkeuksetta sama tapa toimia. Vaatia semmoista, mikä ei kuulu jakelun töihin. Ählyt ovat monta kertaa on yrittänyt huijata toimituksissa. Kinkit taas vaativat varastonsa siivousta ennen toimitusta. Nämä ovat aina niin, että jos varastoon ei mahdu, niin jätän varaston ulkopuolelle. Toimitushuijaamisesta taas ilmoitan Koffin kirjaamoon. Poikkeuksiakin on toki ollut ja miellyttäviä sellaisia. Mäkelänkadulla toimivan pizzerian toimituksiin kuuluu ilmainen ateria, jonka saa toimituksen jälkeen. Äijällä huumoria ja huolella. Eräs toinen paikka on Heinolan Heli. Oikein loistavia esimerkkejä kotoutumisesta suomeen. Ei mitään ongelmaa toimia sellaisten kanssa.

Sitten vaihtoehtoista työtä on sairaalasänkyjen vienti, hakeminen ja vaihtaminen. Jokaisesta sängystä työaikaa 2h. Sängyn vaihtamisesta saa 3h. Parhaimmillaan on ollut 8 sänkyä, jossa päivän tuntisaldo on 16h työaikaa ja 5 tuntia oikeata työtä. Arvatenkin näihin keikkoihin on tulijoita.

14.10.2021 18:54:35
#507970 [+1] Piilota Suosittele

>>507823

No nykyään ei enää terveys antaiskaan periksi olla kuletushommissa jos ei ois semmosta missä saa vaan istua ohjaamossa. Nikamat on riks raks eikä niillä pompita jäisillä rappusilla enää tätä nykyä. Kuntopolin lekuri muuten laitto raporttiinsa, että missään nimessä ei saa heppua laittaa autohommiin "elämäntapojensa" vuoksi. Sitä tais huolettaa enemmän mun ryyppääminen ku kunto. Ite asiassa kirjotti muuten paperin jossa sanottiin, että en oo etes työkuntonen, mutta ei määränny saikkua. Vitun byrokraattiperkeleet nimittäin tuumas, että jos mua etes yritettäis kuntouttaa niin sillon ei voi olla saikulla jolta pääsis työkyvyttömyyseläkkeelle. Joten nyt sitten kattellaan, vissiin, jottain kuntouttavaa työtoimintaa.

Papruihin on merkitty, että "viihtyy yksinään" niin se on näköjään joku saatanan taikasana sille, että mua pittäis sosiaalistaa. Kertovat jo edellisessä palaverissa, että vois olla vaikka jotain semmosta hommaa missä porukalla kuunnellaan miten Martat opettaa tekemään perunamuusia ja sitten yhdessä syödään ne. Ja vois käydä vaikka joukkokävelyillä lähipuistossa. Ei jeesuksen visvanen vittu. Onneks se selittäjä tuntu olevan täyspäinen ja näki jo maskin takaa, että nyt meni mettään ja pahasti. Sano, että jos joku homma ei tunnu oikeasti hyvälle niin pitää rehellisesti sanoa heti.

No ei mua kiinnosta paskaakaan mitkään saatanan makaroonin liimauskurssit ku psyyke on mitä on ja fysiikkakin on jo pettäny. Oon koko ajan selittäny, että näiksi viimesiksi vuosiksi haluaisin eläkkeelle ennen ku listin itteni ku sessusta aika jättää. Saas ny nähä mitä helevettiä ne mulle keksii ens kerralla.

Vittu viimeset 25 vuotta oon teheny kaikkeni, että pääsis töihin jolla kustantaa olemisensa. Ei oo onnannu ei millään vaikka on käyty joka perkeleen koulu ja kurssitus. Ny ku lopultaki on hyväksyny sen että on vaan ylimääränen ihimisjäte niin vielä ne yrittää tapella vastaan. Aikonaan ku työkkärissä piti vielä käydä niin kyssyinki ämmältä, että enkö mää pääsis eläkkeelle. No se parahti tuskasesti, että millä vitun perusteella muka? Sannoin, että pääseehän mannetki eläkkeelle heti ku lapsilisät loppuu. Saatana, että se suuttu mulle. Varmaan se keräs enemmän ragea sillä ku vaan nauroin sen höpinöille. Kattos ku aina hauskaa olla pittää ja hauska ilman viinaa on vaan teeskentelyä. Vaikka tosiasiassa mää juon siksi, että kestäsin tätä vitun paskamaata ja sen täysin järetöntä toimintaa.

Aattele ny ku sais makkoilla palmun alla jossaki karibialla, hörppiä ruokoviinaa, onkia ja miksei vaikka vähän poltella dullaa. Ei ois huolen häivää. Tai ainakaan semmosta stressiä ku täällä. Vitun esi-äidit ku tuli tänne eikä yhellekkään käyny mielessä, että suunta on ihan väärä.

[ 8 viestiä | ]