Rekisteröitynyt 19.08.2021 16:27:02
Nähty 34 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 103
Tageja annettu 9
Vierailuja 722
Medioita 2
Medioiden näyttökerrat 880
Plussia 180
Saavutuksia Ei ole
Anders

Terrrve kaveriiit THÄÄL OLLAAA

+1  0 viestiä   18:44
Anders

Neekeri Huora Heil Hitler Sieg Heil Juutalaiset leiriin BLM is Shit Covid is just a flu Make America Great Again Climate change is a lie Nigger Nigger Fucker Fag Whore Trump will rise again 2024 Nazi KKK Hitler did nothing wrong Kill all niggers fags Only 2 genders

+0  0 viestiä   10:01
Anders

Tommoset pillumehun ja viinan hajuset pikkulutkat niinku sannapanna ei ole tarpeeksi arvokkaita eikä ansioituneita tyhjentämään oikean kuningattaren kusia yö astiasta. Historia tulee muistamaan oikeat suurnaiset, mutta harrien tms mielisairaiden kirveellä tapettavien fanittamat tähdenlento lissuhuorat painuvat unholaan yhtä nopsaa kuin ilmestyivät.

+6  1 viestiä   23:10
Anders

Rip Kuningatar Elli

+0  0 viestiä   16:48
Anders

Rööh krääh kyllähän pikkuhuora hallitus saa syytää meidän suomalaisten rahoja mihin vaan Kankkulan hevonvitun kaivoon ikinä lystää koska maailma on täydellinen paikka aivan aina vittu ja muiden kärsimyksistä viis kunhan meillä työ miehöilläm riittää vaan rahat joka iltaseen perskänbiin jota tarvitaan koska ollaan pienimunasia läskimahasia juoppoja ja tapettas ittemme heti jos pitäis olla selvimpäim rööh lääh että om se pikkuvittu sannahuora niin ihana ja tiukka pillunen märkä kommarilortto uuh aah öhhöhhöö t. H. Antero Hakala, Antero, katkanaama, kengay yms tms sorkkaeläimen rassaajat

+6  1 viestiä   23:53
Anders

Vastoin yleistä harhaluuloa neekeripaviaanin penikan raiskaaminen ei ole pedofiliaa vaan eläimiinsekaantumista, joka on maassamme täysin laillista ja sallittua. Tämä pitäisi pitää mielessä @Aito_Norjalainen ja hänen Sannan fanityttökerho kavereidensa mikäli haluavat joskus vähän virkistävää vaihtelua sorkkaeläimistä.

+7  2 viestiä   12:35
Anders

Muttaku. Vittuku. Pikku kommarilutka sannulin pimpuli on niin ihanan tiukka ja karvaton. Kyllä se saa ryybsätä ja nargsata niin paljo ku lystää, niinhän me röi ukkelit tehrään myäs ja ei se haittaa meirän remontti_honmija yhtään. Pikkupillu haisee niin hyvälle aaaah ihana Sanna tyttö ei sitä saa kiusii yhyyhh

+6  7 viestiä   19:31
Anders

Keskusta on kyllä vitun moinen neekerihuorapuolue

+6  0 viestiä   01:14
Anders

Kun Anders saarella ärisee niiin Harri peloissaan tärisee ja sen paskat housuun pärisee

+4  5 viestiä   02:13
Anders

Kaikkien blokkareiden emähomo märisee ku se ite blokataan. Kyynel.

+0  2 viestiä   23:07
Anders

Toimeentulotuen laillisten maksusitoumusten piiriin pitäisi kuulua yksi huorissa käynti kerran kuussa, max hinta esim 100e, näin voitaisiin ehkäistä syrjäytyneiden inceli pummien tekemät joukkomurhat. Asia lähtee varmasti vireille jos tapahtuu tarpeeksi iskuja. Kuka haluaa alottaa?

+6  7 viestiä   14:40
Anders

Kun harrin katkaisee kahtia niin saa kaksi paskapökälettä xDdd

+7  0 viestiä   03:39
Anders

Wanha lappalaisten wiisaus: Mistä tietää että harri on taas käynyt tunturissa? Poron paskan seassa on valkoista töhnää (harrin spermaa))

+6  0 viestiä   02:42
Anders

Jos harri vetää sorkkaeläintä anaaliin kantohangella juhannuksena, harri tulee varmasti ajallaan

+4  2 viestiä   21:40
Anders

Tekstiviesti ministeri RIP ILE ihailee nyt taivaallista puutarhaa

+1  0 viestiä   00:43
Anders

Night haunts and evil lurks in every corner
Like plague it's spreading - I behold
Loneliness, yet with you autumn night as guest
But can you hear my cries?
Permeate me, oh night, as with the forest you did
for heart is cold, cold as ice

I drown in the colour of your eye
for a black heart will only find beauty in darkness
I breathe it's eternity to absorb the sky
where the shadows of death may lie

Feel the call - Nocturnal desire
Sorrow's breath - Enchanting cries
Night's blood - Taste damnation's wine
Feel the pain - Nocturnal desire
The devil's path of dark delight
Night's blood - Pure damnation's wine

+0  0 viestiä   00:12
Anders

Päivi on vapaa. Tämä on kaikkien harrien surun päivä. Eiköhän vähän juhlita kivittämällä iljettäviä syntisiä homoja!!

+3  4 viestiä   17:45
Anders

Kun bussimatkalla takana istuu mustalais lortto huutavan koliikki äpäränsä kanssa, sitä muistaa äkkiä taas sen tieteellisesti todistetun tosiasian että lapsiin, erityisesti todella nuoriin, kohdistuva äärimmäinen sadistinen väkivalta on aivan vitun suotavaa ellei jopa välttämätöntä. Ps miks vitussa mannet pääsee nykyään julkisiin

+2  1 viestiä   22:35
Anders

Pitäs nähä andy mccoy livenä ennenkö se delaa. Eihän se soittaa enää osaa mut huumoriarvon takia

+0  4 viestiä   18:00
Anders

Kyllä nyt se on nähty että suuri ja mahtava äiti Venäjä on pelkkä hampaaton ja munaton sirkuspelle mistä ei ole voittamaan enää mitään. Ilman neukkulan perintönä saatua atomipommien homehtuvaa arsenaalia ketään ei enää kuumottais että mitä ne suolakurkkuja imeskelevät vodkajuopot meinaa. Koko maa on yks vitsi ja suurin tirehtööri Puuttini on nyt täysin naurunalainen koko maailman edessä että melkein säälittää. Täysi munapää koko ukko joka jää historiaan suurena häviäjänä. Hirsipuu odottaa.

+4  3 viestiä   19:33
Anders

Oletko saanut enemmän vatsarasvaa? Älä syö niinku joku vitun virtahepo. Menetätkö lihasmassaa? Mee vittu salille. Kärsitkö haluttomuudesta? Heitä se kotka vittuun ja hommaa hyvännäkönen akka jota jaksaa panna. Ja vitut mistään valmisteista, ne on pelkkää kusetusta usko vaan mua.

+2  4 viestiä   05:18
Anders

Venäjä on rikollisten maa.

+3  0 viestiä   04:27
Anders

Miten tampereella on niin helvetisti nuita kampurajalkoja millä toinen alaraaja vispaa niinkö väkkärä ku ne kulkee menemään? Varmasti siinä on takana niiden lukuisten tehtaiden päästämät myrkyt jotka kulkee elimistössä ja tekee vaurioita alkioon. Ei muualla näy näin paljon vispaavia kampurajalkoja mitä täällä, muutaku välillä jos ne on kotosin tamperseelta. Pakko se on olla tehtaiden myrkyt. Sen lisäksi niillä myrkyillä on varmaan osuus tähän vammaseen aksenttiin mitä nää täälä jauhaa.

+3  2 viestiä   16:29
Anders

Taas on se aika vuodesta kun esiin astuu näitä turhia akanlänkyröitä epätoivoisina tavoitellen takaisin sitä haalistuvaa huomiota jonka alunperin saivat pelkästään ulkoisten avujensa ansiosta ja yrittävät heittää kuraa suurmiesten suurten saavutusten päälle syyttämällä jostain sukupolvien takaisesta ikävän traumaattisesta lähtentely-yrityksestä täysin naiiveina siinä uskossa että semmoinen vanhan korpin mussutus voisi tehdä jotain haittaa legendaarisen nerokkaan alfauroksen ikonisuudelle kun todellisuudessa heidän mussutuksensa haalistuu historian unholaan yhtä äkkiä kuin alkoi jo pelkästään siitä järkiperäisestä syystä että miehisten suurmiesten kaikkivoipa oikeus on ottaa persetissipillu-olennolta sitä mistä tämä kyseinen objekti on koko olemassaolonsa oikeutuksen saanut ja se on jämpti kyä näi on!

+2  1 viestiä   15:31
Anders

Paremmisto on nyt jo kerennyt alkaa pahoittamaan mieltään siitä että ukrainalaiset mahdolliset sotapakolaiset toivotetaan tervetulleiksi myös niiden puolesta jotka yleensä vastustavat niiden kivan väristen sotalasten maahan päästämistä. Kovat on kiksit kun keksittiin taas tämmönen juttu millä heristellä nazi gaggabäille.

+7  0 viestiä   03:15