Rekisteröitynyt 14.07.2021 16:43:20
Nähty 980 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 460
Tageja annettu 137
Vierailuja 1 154
Medioita 66
Medioiden näyttökerrat 22 749
Plussia 171
Saavutuksia Ei ole
+   27.08.2021 19:17:17    
Väitetään, että maailmassa on ollut jo noin puolentoista vuoden ajan käynnissä poikkeuksellisen vaarallisen SARS-CoV-2 -viruksen aiheuttama pandemia, jonka alkaessa ennustettiin viruksen leviävän nopeasti, tartuttavan valtaosan ihmisistä, ja tappavan noin 3.4% infektoiduista.1 Näiden ennusteiden seurauksena WHO julisti pandemian 11.3.2020. Ennusteet osoittautuivat kuitenkin varsin pian vääriksi. WHO julkaisi jo ennen koronarokotusten aloittamista 14.10.2020 raportin, jossa todetaan, että SARS-CoV-2 infektoiduista kuolee ainoastaan 0.27%.1 Valtaosa kuolleista on hauraita monisairaita vanhuksia, ja alle 70-vuotiaista infektoiduista kuolee ainoastaan 0.05%. Tutkimus siis osoitti, että mitään yleisvaarallista SARS-CoV-2 pandemiaa ei ole, eikä ole missään vaiheessa ollut.

Uusien tautitapausten määrän hillitsemiseksi useissa maissa, myös Suomessa, reagoitiin kuviteltuun pandemiaan erilaisilla yhteiskunnan rajoitustoimilla sekä kehottamalla ihmisiä käyttämään kasvomaskeja. Tämä siitä huolimatta että ei ollut, eikä ole edelleenkään olemassa mitään näyttöä siitä, että näillä toimilla voitaisiin estää virusinfektioiden leviämistä.2,3 Myös WHO totesi pandemian alussa voimakkain sanankääntein, että mitään yhteiskunnan rajoitustoimia ei tulisi tehdä, ja ainoastaan oireellisten tulisi käyttää kasvomaskeja. WHO:n virallisissa suosituksissakin todetaan, että esim. mitään testauksia liikkumiseen oikeuttamiseksi, altistuneiden jäljityksiä tai karanteeneja, tai rajojen sulkemisia ei tulisi tehdä koskaan missään olosuhteissa.4

Oulun Yliopistollisen Sairaalan Infektiontorjunnan ylilääkäri Teija Puhto piti Pohjolan Lääkäripäivillä 22.2.2021 luennon otsikolla “Koronasta kansantajuisesti”.5 Hän totesi SARS-CoV-2 viruksen aiheuttavan samanlaisia oireita kuin useat muut vuosikymmeniä kiertäneet flunssavirukset, ja että oireiden perusteella on mahdotonta sanoa, mikä viruksista on oireiden aiheuttaja. Viruksen tai bakteerin aiheuttama keuhkokuume oli hoivakotien asukkaiden yleisin kuolinsyy jo ennen koronaa, ja vuonna 2020 hengitystieinfektioiden yhteismäärä oli samaa luokkaa kuin ennen koronaa.

THL:n mukaan Suomessa koronaan kuolleiksi merkittyjen keski-ikä on yli 80 vuotta, ja kuolleista noin 96% on hauraita monisairaita vanhuksia. Heillä korona ei ole pääasiallinen kuolinsyy, ja mikä tahansa muukin hengitystieinfektio olisi voinut aiheuttaa kuoleman. Suomessa on THL:n mukaan todettu tähän mennessä noin 1000 “koronaan liittyvää kuolemaa”, joista koronan aiheuttamia kuolemia on tämän mukaan ainoastaan 40. Suomessakaan ei siis ole missään vaiheessa ollut yleisvaarallista SARS-CoV-2 epidemiaa, vaan virus on aiheuttanut monien muiden hengitystievirusten tavoin valtaosalle sairastuneita verrattain harmitonta tavallista flunssaa.

Lisäksi on huomioitava, että SARS-CoV-2 infektiot diagnosoidaan lähes kaikkialla maailmassa PCR-testillä, jonka maailman johtavat asiantuntijat ovat todenneet olevan useista testiin liittyvistä epäkohdista johtuen täysin sopimaton kyseiseen tarkoitukseen.6,7 Positiivisia testituloksia antavat pääasiassa oireettomat, täysin terveet henkilöt joilla ei ole mitään virusinfektiota, mikä aiheuttaa merkittävän tilastovääristymän diagnoosien määrässä.

On myös huomioitava, että maailmalla ja myös Suomessa merkittävä osa sairaalahoidossa olevien koronadiagnooseista on tehty ilman mitään testiä – pelkästään oireiden perusteella. Tilastojen mukaan näin on tehty Suomessa noin 50%:lle koronadiagnosoiduista tehohoitopotilaista.8 Tämä on tehty siitä huolimatta, että koronan diagnosointi ei siis ole mahdollista pelkkien oireiden perusteella, ja se johtaa vääjäämättä siihen, että valtaosa diagnooseista on vääriä. Tämä on erittäin mahdollinen selitys sille, miksi influenssa on salaperäisesti “kadonnut” myös Suomessa, eli käytäntö on mahdollistanut influenssa- ja muiden hengitystieinfektioiden diagnosoimisen koronaksi. Loogisena kannustimena tähän on saattanut toimia valtion sairaanhoitopiireille jakamien korona-avustusten määrän osittainen liittäminen koronapotilaiden toteutuneiden hoitovuorokausien määrään.9 Toisin sanoen, sairaanhoitopiirit saavat sitä enemmän rahaa valtiolta, mitä enemmän niissä hoidetaan koronapotilaita, kun taas esim. influenssapotilaiden hoitamisesta ei vastaavaa tukea saa.

Väärien diagnoosien perusteella on Suomessakin aiheutettu yhteiskunnalle valtavasti haittaa. Pääasiassa vääriä positiivisia antavien testien tekemiseen oikeasti terveille oireettomille, ja heille “altistuneiden” jäljityksiin on käytetty valtavasti rahaa ja terveydenhuollon voimavaroja. Näitä vääriä positiivisia ja heille altistuneita on sitten määrätty täysin turhaan karanteeniin.

Erilaisilla rajoitustoimilla on myös aiheutettu kansantaloudelle ja kansanterveydelle valtavasti haittaa, vaikka on olemassa vahva näyttö siitä, että näillä toimilla sen paremmin kuin kasvomaskien käytölläkään ei ole onnistuttu missään ehkäisemään virusinfektioiden leviämistä. Esimerkiksi Ruotsi, jossa ei ollut maskisuosituksia tai yhteiskunnan rajoitustoimia, on pärjännyt koronan kanssa paremmin kuin valtaosa järeitä rajoitustoimia ja maskipakkoa suosineista maista, kuten Belgia, Englanti, Espanja, Italia, Ranska tai USA.10 Jos jotain niin rajoitukset ja maskien käyttö näyttävät ennemmin pahentaneen tilannetta.

Mitään SARS-CoV-2 pandemiaa ei siis ole olemassa, mutta siitä huolimatta koko maailmassa ollaan nyt rokottamassa koko väestöä rokotteilla, joita ei ole asianmukaisesti testattu, ja joilla ei sen vuoksi ole myyntilupaa vaan ainoastaan ehdollinen hätäkäyttölupa. Kaiken lisäksi nämä niinsanotut rokotteet eivät estä saamasta tartuntaa tai tartuttamasta muita.

Kaikkialla maailmassa terveysviranomaiset ja valtamedia pelottelevat ihmisiä luomalla valheellisen mielikuvan vaarallisesta pandemiasta ja sen taltuttamiseen tarvittavista rokotteista. Ivermektiinin11,12 tapaisten tehokkaiden lääkkeiden käyttöä ei ole hyväksytty ilmeisesti siksi, että hätäkäyttöluvan saaminen rokotteille edellyttää, että tehokkaita lääkkeitä ei saa olla olemassa. Valtamedian toiminta on looginen seuraus siitä, että koronarokotteisiin miljarditolkulla sijoittaneet tahot ovat saaneet hallintaansa myös suuren määrän merkittäviä mediayhtiöitä,13,14 joiden jakamiin uutisiin myös Suomen Mediapooli varauksetta nojaa.

Maailmassa on parhaillaan käynnissä sotatila, jossa kymmenet tuhannet lääkärit ja tutkijat, mukaan lukien useat nobelistit ja muut maailman johtavat tieteelliset asiantuntijat yrittävät epätoivoisesti tuoda totuuden julki. Tämä on kuitenkin tehty todella vaikeaksi, koska rokoteteollisuuden korruptoima valtamedia tekee kaikkensa sensuroidakseen heidän sanomansa. Syy tähän on selvä, koronahuijauksen takana olevat tietävät, että ilman järjestelmällistä sensurointia totuus paljastuu nopeasti.

“Truth does not mind being questioned, but a lie does not want to be challenged”

Terveysviranomaisten ja valtamedian toistamilla valheilla aivopesty kansalaisten enemmistö on saatu ottamaan innokkaasti koronarokotteen. Suomessakin rokotekisan voittajaksi selvisi järjestäytyneestä rikollisuudesta aiemmin surullisen kuuluisaksi tullut Pfizer, jonka vakiintuneisiin toimintatapoihin on aiempina vuosina kuulunut mm. lääkkeiden tehon liioittelu, lääkehaittojen salaaminen sekä lääkäreiden, terveysviranomaisten ja poliitikkojen lahjonta, joista se on toistuvasti tuomittu.15,16

Pääministeri Sanna Marin kirjoitti aiheesta vuonna 2009 kirjoituksen “Tampereen kaupunki Pfizerin lahjonnan kohde”,17 josta tässä muutamia otteita:

“Yhdysvaltalainen megaluokan lääkeyhtiö Pfizer tuomittiin 2,3 miljardin dollarin korvauksiin useista petoksista. Pfizerin todettiin syyllistyneen muun muassa terveydenalan päättäjien lahjontaan ja muihin markkinointia sekä myyntiä edistäviin petoksiin.”
“On käsittämätöntä, että lääkeyhtiöiden lahjuksista on tullut hyväksyttävä toimintatapa ja vakituinen käytäntö yhteiskunnassamme.”
“Toivon vakaasti, että Pfizerin tuomitseminen johtaa myös Suomen julkisella kentällä vakavaan ja kattavaan keskusteluun tällaisen toiminnan oikeellisuudesta.”

Vaikuttaa vahvasti siltä että koronapandemian sijasta maailmaa kiusaa parhaillaan korruptiopandemia, ja nyt olisi korkea aika vastata pääministeri Marinin vuosien takaiseen huutoon ja aloittaa vakava ja kattava keskustelu ja perusteellinen tutkinta rokoteteollisuuden harrastamasta korruptiosta Suomessa. Tutkinnan kohteena tulisi olla ainakin valtamediaa ohjaileva Mediapooli sekä kaikki terveys- ja lääketurvallisuudesta vastaavat viranomaistahot.

Kokonaan toinen juttu on vielä Pfizerin eri maiden kanssa tekemiin rokotehankintasopimuksiin sisällytetyt pykälät, joissa rokotteita hankkineet valtiot ovat vapauttaneet Pfizerin kokonaan kaikesta vastuusta, mikäli rokotuksesta aiheutuu rokotettaville vakavia terveyshaittoja tai kuolemia. Huomioitavaa on, että Pfizer toteaa sopimustekstissä yksiselitteisesti, että rokotteen turvallisuutta ei ole vielä ehditty tutkia asianmukaisella tavalla.18,19

Useiden valtioiden terveysviranomaiset, THL mukaan lukien, valehtelevat kuitenkin kirkkain silmin että rokotteet ovat tehokkaita ja turvallisia, tavoitteenaan saada kansalaiset kaikin mahdollisin keinoin ottamaan kokeellisen rokotteen. Rokotusintoa ryyditetään turhaksi tiedetyillä maskipakolla ja yhteiskunnan rajoitustoimilla, joiden ainoana tavoitteena on kiristää kansalaisia ottamaan rokote ehtona paluuseen normaaliin. Kansalaiset pyritään siis käytännössä pakkorokottamaan rokotteella, jonka valmistaja ei uskalla ottaa vastuuta rokotteensa turvallisuudesta, koska sitä ei ole tutkittu.

Suomessakin suunniteilla olevat koronapassit ovat järjettömyyden huipentuma. Suomessa on tehty vajaan puolentoista vuoden seurannan aikana kaikkiaan reilut 110.000 koronadiagnoosia, joista lähes kaikki ovat vääriä positiivisia. Vaikka kaikki nämä diagnoosit olisivat oikeitakin olisi tode
27.08.2021 19:22:32
#495118 [+-] Piilota Suosittele

on kyllä aika varma, että kasvomaski ja turvavälit vähentää tartuntoja, joka muuta väittää on täysi idiootti. Coronan vaarallisuudesta taas voidaan olla monta eri mieltä

27.08.2021 19:22:44
#495119 [+-] Piilota Suosittele

@Rapunaama
Tässä on syitä miksi en ole ainakaan vielä ottamassa koronarokotetta ja käytä maskia koronan estämiseksi.
Jos haluat linkin jostain kohdasta, niin sano numero.

27.08.2021 19:34:21
#495130 [+-] Piilota Suosittele

>>495122
Hänellä on korkein mahdollinen alan koulutus ja yli 30 vuoden kokemus lääketeollisuudessa työskentelemisestä ja lääketieteellisestä tutkimustyöstä. Nykyisessä sensuurin ja totalitarismin ajassa hän haluaa pysyä anonyyminä.

27.08.2021 20:27:09
#495153 [+-] Piilota Suosittele

eiköhän se ole tarkoituskin lopettaa massarokotukset, sitten kun kaikki halukkaat on sen saaneet. ei mene enää kovin kauaa.
sekä alkaa poistaa rajoituksia suunnilleen samoihin aikoihin.
sitten virus leviää mutta toivottavasti eivät suuremmalti määrin vie rokotettuja sairaalaan.

onko kirjoittaja sitten onnellinen? ei. sairaalasta päästyään valittaa että näki henkeä haukkoessaan ihan omin silmin että siellä oli aika tyhjää. selvästi kaikki oli siis huijausta.

27.08.2021 22:07:47
#495199 [+-] Piilota Suosittele

Värikäs keskustelu. NYT!! Koska emme juuri tiedä taudista, on parempi seurata vierestä. Rokotteen otan silti koska olen melko terve ja liikunnallinen ihminen joka vain juo liikaa. Ei yhteiskunnalla ole varaa heittää kaltaisiani kuolemaan. Pyrin tuottamaan rahaa rehellisesti, ja se saatana maksaa.

27.08.2021 22:20:54
#495208 [+-] Piilota Suosittele

>>495145
Flunssa eli nuhakuume ja vilustuminen on viruksen aiheuttama äkillinen ylempien hengitysteiden limakalvontulehdus.
Covid19 on myös virustauti ja oireet voivat olla kuten flunssassa tai influenssassa ja silloin vointi voi laskea todella huonoksi. Tauti voi olla myös oireeton.

Eli pidä henkilökohtainen hygieniasi kunnossa, elä terveellisesti, muista mm. D-vitaamiini ja muut vitamiinit, pidä luontaisesta vastustuskyvystäsi huolta, niin vältät todennäköisemmin pahimmat oireet myös muissa taudeissa.
Jos olet riskiryhmäläinen tai muuten pelkäät koronaa, niin voit pitää maskia ja ottaa siihen rokotteet.

27.08.2021 22:48:18
#495222 [+-] Piilota Suosittele

>>495208
Tähän on pakko tarttua.
Olet siis sitä mieltä, että ei riskiryhmäläinen tai koronan tiedostava pitää maskia vain pelosta?
Se on kuule jätkä sillä lailla, että niitä maskeja on pidetty, ettet sinä sairastuisi.

Minulta meni yksi kaveri 35v perusterve metallimies ja kahden lapsen isä koronaan ja te kusipäät tanssitte haudoilla.

27.08.2021 22:52:08
#495223 [+-] Piilota Suosittele

>>495208
En ole koskaan nähnyt ihan konkreettisesti omissa läheisissäni kuinka influenssa heikentää kognitiivisia kykyjä tai aiheuttaa tukehtumisen tunteen kun keuhkot vain eivät toimi.

Minä en pidä maskia itseni vuoksi.

27.08.2021 23:22:52
#495232 [+-] Piilota Suosittele

>>495223
Minulla itselläni virustaudit ovat laittaneet olon aina kunnolla paskaksi kuten myös bakteeritaudit. Ei tarvitse nousta edes lämpö niin voi olla tosi kipeä.
Uskon, että korona ei ole tässä poikkeus.
Minä en pidä maskia virustartuntojen estämiseen. Ei olisi edes varaa vaihtaa maskia tunnin parin välein tai joka kauppareissun yhteydessä.

27.08.2021 23:25:47 | 23:26:25
#495235 [+-] Piilota Suosittele

>>495222
En tanssi haudoilla. En pilkkaa kuolleita enkä ole saatananpalvojakaan.
Maskien ei ole todistettu estävän virusten leviämistä.
Voiko joku laittaa minulle todisteen, että ne estäisivät virustartuntojen leviämistä?
Otan osaa läheistesi poismenoihin.

27.08.2021 23:36:45
#495243 [+-] Piilota Suosittele

>>495232
Kun sanot "paskaksi" tarkoitat varmasti jotain sellaista kuin "kovin kipeä" tai "tosi sairas". Minä en puhu sellaisesta. Minä puhun siitä, että kokee saman tunteen kuin joku painaisi käden suulle, ja pelkää kuolevansa tukehtumalla. Minä puhun siitä kun kysyy ihmiseltä jotain, ja hän vain tuijottaa ymmärtämättä kysymystä. Ihmeellistä, että juuri nyt tämän valheellisen pandemian aikana on alkanut tällaisia tapauksia ilmetä läheisissä. Kunpa joku tutkimuslaitos ottaisi tästä kopin ja selvittäisi mistä oikein on kysymys.

28.08.2021 02:07:33
#495285 [+-] Piilota Suosittele

>>495243
Minulla oli juuri tuollainen viime vuoden alkutalvesta. En meinannut saada henkeä, keuhkoihin otti, voimat ihan finaalissa. yritin polkea töistä kotia ja piti pitää paussia, mutta pääsin himaan. Ei noussut edes kuume. Ilmoitin duuniin että en pääse tulemaan. Makasain pari kolme päivää sängyllä, yritin nukkua ja pääsin vain vessaan ja juomaan vettä.
Välillä tuntui että ilmat vedettäisiin keuhkoista ja oli ihan perseestä.

Sitten mikä ei liity tuohon tapaukseen niin herään useain yöllä siihen etten saa henkeä.

Eli tiedän mikä paniikki tulee, kun tuntee että tämä oli tässä.

Kunpa joku tutkimuslaitos ottaisi tästä kopin ja selvittäisi mistä oikein on kysymys.


Samaa mieltä. Tutkimukset ovat aina plussaa.

28.08.2021 10:36:59 | 10:37:15
#495314 [+-] Piilota Suosittele

>>495235
"Voiko joku laittaa minulle todisteen, että ne estäisivät virustartuntojen leviämistä?"

Nyt tuli helppo.
Yskäise peiliä päin maskin kanssa ja ilman niin huomaat.

29.08.2021 22:01:21
#495647 [+-] Piilota Suosittele

>>495314
Se on pääasiassa vesihöyryä joka näkyy peilissä. Viruksia et huomaa paljaalla silmällä.
Tuo esimerkki on osoitettu jo validiksi.
Missä todisteet, että maski estää virusten leviämistä?

31.08.2021 07:07:35
#496056 [+-] Piilota Suosittele

>>495647
Kokeilitko yskäistä peiliä päin?
Näköjään et.
Maski estää ihmisiä räkimästä toistensa kasvoille ja muutenkin pärskimästä esim. vihanneshyllyyn.
Sen funktio on siis estää tai ainakin vähentää riskiä sairastuneen tartuttaa muita.
Mitä muita todisteita kaipaat?
Eikö maalaisjärki riitä?

05.09.2021 01:45:46 | 01:46:25
#497684 [+-] Piilota Suosittele

>>496056
Edelleen virukset ovat silmiimme näkymättömiä.
Koita ottaa röökistä savut ja puhalla se maski päällä.
Näet että maski ei auta.
Sama kuin ilmastohysteeriset näyttävät piippuja josta höyryää kylmällä savua, mutta lämpimällä kelillä vesihöyry ei tee samaa efektiä.

06.09.2021 04:34:35
#498081 [+-] Piilota Suosittele

>>497684
Oletko kenties vähän tyhmä?
Eihän maski mikään muovipussi ole, joka blokkaa kaiken.
Väännetään rautalangasta.
Kokeile sylkäistä maskin kanssa ja ilman niin ehkä tajuat, jos et niin ammu itsesi.

07.09.2021 18:05:02
#498386 [+-] Piilota Suosittele

>>498287
No olet oikeutettu mielipiteeseesi. Onneksi vielä on sananvapaus edes jollakin asteella Suomessa.
Riippuu tietenkin missä asiansa esittää, niin voi tulla sensurointia tmv.

07.09.2021 19:35:38
#498417 [+-] Piilota Suosittele

>>498386
Et taida diletantti ymmärtää, että sinulla on mielipide,joka sotii kaikkea tieteellistä tutkimusta ja faktaa vastaan.

Et voi olla muu kuin ryssätrolli tai erittäin typerä yksilö.

08.09.2021 00:37:21
#498507 [+-] Piilota Suosittele

>>498417
Et voi olla muu kuin ryssätrolli tai erittäin typerä yksilö.


Typerä ei välttis niin mutta ryssätrolli kyllä aika varmana. Jännä että täällä luolastossa asti levittävät paskaa. Ihanku ois jotain merkitystä.

[ 38 viestiä | ]