Rekisteröitynyt 30.06.2021 11:18:21
Nähty 3 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 145
Tageja annettu 27
Vierailuja 520
Medioita 17
Medioiden näyttökerrat 6 529
Plussia 166
Saavutuksia 2
Simbell

On naiset ihmeellisiä.
Eilen pitkään venyneet neuvottelut siirtyivät baariin. Matkassa oli sähköjänis, hellu ja serkkulikka. Tupakki paikalla käydessäni kohtasin naisoletetun jonka kanssa raatasin tupakin verran. Tämä vasemmistolais tyvär liittyi seuraani vaikka kerroin olevani kapitalisti (toivottavasti tulevaisuudessa riisto kapitalisti), humu ja vielä oikeistolainen. Pöydässä esittelin helluni (entinen mies nykyinen muu (ei se lehmä)) ja he raatasivat menemään ja helluni käydessä vessassa, naikkonen kovaan ääneen ilmoitti että jos meillä erotulee niin hän on vapaana mulle ;). Joimme oluet ja lähdimme omallapoppoolla kotia. Baarissa oli komeita hoikkia hetero sinkkuja niin minut olis halunnu ottaa. En ymmärrä

+0  6 viestiä  Piilota  13:47
Simbell

Kissan paskaa. Joku on viime yönä syönyt kissan paskaa suullani...

+2  10 viestiä  Piilota  11:56
Simbell

Tulipa ostettua lumilinko niin eikö perkele heti tullu helteet

+0  6 viestiä   19:01
Simbell

Hei Humeluolalaiset.
Muistutuksena että kun syötte estaassi nappeja niin syökää maksimissaan 1 kerrallaan ja hyvien ystävien kanssa.

+0  5 viestiä   20:22
Simbell

Lähi kuppilaan päiväkaljoille. 12 pintaan pitäs lähtiä pilkki kilpailuihin. Pitäs pilkkivehkeetki varastosta että, voi olla että lähen vain chemppaamaan muita.

+1  12 viestiä   11:53
Simbell

Oltuani Norjassa parivuorokautta on kulttuuri täällä erilaista, kaikki hymyilevät ja tervehtivät. Näin mainoksen televisiossa jossa oli valkoinen mies ja musta nainen, olivat vielä parisuhteessa. Äsken kapakissa käydessäni tulin juttuun eläköityneen matematiikan opettajan kanssa joka oli lepso ja oli ollut naimisissa olumppiaurheilijan kanssa. On tämä taas arvonen maa. Ja edellispäivänä cuck mies poliisi meinasi käydä päälle kun nauratin hänen nais kollegansa ja taksikuski vei pankkikorttini ja pakeni vuorille, alkoholia on kyllä kulunut tässä parin päivän sisään, huomenna töihin.
PS. Meinas aamulla lerva lentää kun humalas päissään olin syönyt säkillisen sipulia humalaspäissään (hengitys, pierut ja kämppä haisi)

+2  0 viestiä   22:57
Simbell

Oliko tuossa poliisin pojassa Ekassa kohtauksessa auto jolla trampaksen piti kotia lähtiä Ooppeli vai mikä se oli? Jäimme vähän kaverin kanssa kinastelemaan.

+0  2 viestiä   03:20
Simbell

Jos oletta sarjoja kattomassa niin suositaan semmosta kuin kaikki synnit. Ekalla kaudella on ikävä kyllä kiintiö homoja mutta toinen niistä onpi samaistuttava ja toisella kaudella on ilmeisesti vanhempaa aikaa. Katon varmaan kaikki lopuksi jaksot tänään, todella kouluttavat.

+0  6 viestiä   01:17
Simbell

Oi helevata, neliäpäivää juopotellu kämpillä ja järestelly mestoja. Kyllä maalla on mukavaa.

+2  5 viestiä   21:55
Simbell

Kannatan suuresti maakuntamatkailua, eilen lähimmä käymään Rovaniemen sinetässä parin alkuperäisen muualle muuttaneen kanssa. Olin kuljettajana vuoden -90 lippalakki corollallani, paikallinen töimies sitten siinä hoksasi tuon kaunottaren ja summasummaarum ostin sitten toisen samanlaisen ja todella hyväkuntoisen ja kaiken lisäksi hyvään hintaan. Ei riemulla rajaa kun corollalla ajaa.

+6  2 viestiä   20:41
Simbell

Uudet Simpsoni jaksot,homoja ja ympäristö hysteriaa. Voe helevetti.

+1  6 viestiä   21:55
Simbell

Voi miksi menin taas juomaan ja miksi niin paljon

+0  7 viestiä   08:16
Simbell

ensin bensa ja nyt vielä tämä!
https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eaf601af-9932-411c-8e40-c0ff0ba9e788

+0  31 viestiä   13:13
Simbell

Ystäväni on juonut 3kk. Yhteen lasketusti arviolta 42l. Tiukkoja + kaljat. Alkaa huoli olemaan ihmisestä, onko minkälaisia neuvoja että miten hälle sais jotakin apua?

+1  14 viestiä   22:20
Simbell

En saatana enää tiiä.
Vituttaa olla selvinpäin ja muija alkoi kinastelemaan kanssani propagandasta ja puhe kääntyi siihen että hän puolesta loukkaantui ihmisryhmistä joita on joskus saatettu puhua Koe-eläinpuisto radio hupailuissa vaikka sitä ei olekkaan koskaan kuullutkaan.yritin sitten soittaa pikkupätkän että minkälaista kepeää huumoria siellä heitetään, no isännöitsijä Olavi granström etsi kaavoja ja totesi samalla että nämä veroilmoituksen olisi voinut palautta, akka alko heti kiljumaan että onpa huonoa vitsiä veroista ja Ylestä ennenkö kerkes ohjelma edes kunnolla alkaa. Poltin päreeni ja keitin häntä lähtemään erittäin nopeaa suihkuun ennenkuin repeämä liitoksistani. Vittu mitä touhua.

+0  3 viestiä   01:07
Simbell

Vitun hankalaa olla työtön alkoholisti. Tältä työhaastattelu rumbalta kerkiä pahemmin etes kaljaa juomaan.

+0  3 viestiä   00:09
Simbell

Se olis viimeinen tunti tässä firmassa, vittu että ihminen on 4v.aikana hamstrannut työkaluja. Varmaan täytyy hakea toinen autolastillinen.

+2  3 viestiä   12:14