Rekisteröitynyt 01.02.2021 12:20:36
Nähty 7 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 146
Tageja annettu 60
Vierailuja 1 238
Medioita 8
Medioiden näyttökerrat 3 795
Plussia 237
Saavutuksia 1
JoseVei

Jos huora Sanna olisi ammuskellut yökerhon edustalla piripäissään saastaisia valkoisia heteromiehiä niin valtamedia nuolisi huorasannan pillua ylistyssanoin "meil on siis niinq best pääminister niinq 4-evahh"

+0  1 viestiä  Piilota  16:09
JoseVei

Epäsuosittu mielipide; Suomessa ei ole köyhyyttä. Suomalainen sosiaalipummi vastaanottaa vuosittain suuremman rahamäärän yheiskunnantukina kuin suurin osa maailman ihmisistä tienaa työtä tekemällä. Sen lisäksi meillä on erinomaiset hyvinvointiyhteiskunnan peruspalvelut joista suurin osa maailman ihmisistä ei osaa edes haaveilla. Pohjoismaisen hyvinvointiyhteiskunnan sossupummilta puuttuu ainoastaan nöyryyttä ja kiitollisuutta ja kykyä ottaa vastuuta omasta elämästä. Laki takaa jokaiselle maan kansalaiselle ja suurelle osalle rajan yli pomppivista perustoimeentulon; katon pään päälle ja ruokaa lautaselle. Mitä vielä sen lisäksi pitää odottaa jos ei halua laittaa tikkua ristiin omaksi ja yhteiseksi hyväksi? Ja ei, ulinaa ja kitinää ei lasketa. Pohjoismaista hyvinvointivaltiota suotuisampia elinolosuhteita ei ole koskaan maailmanhistoriassa ollut ikinä missään. Olkaamme kiitollisia siitä, että olemme saaneet syntyä eliökunnan kuninkaiden joukkoon. Suomalainen "köyhä" on ihmiskunnan aatelia. Se on todella lottovoitto. Aamen.

+2  6 viestiä   11:17
JoseVei

Hyvää vappendaalia voi jumankaaauta kilju on HYVVÄÄÄÄ

+0  3 viestiä   10:04
JoseVei

Riku on mun sugar daddy

+0  0 viestiä   13:39
JoseVei


Mun sotilasarvo on sotalapsi. Sitten kun ryssä hyökkää (ja sehän on ainut asia mihin voi luottaa kun on ryssistä kyse, että se hyökkää (se on tehnyt sen tyyliin joka vuosisadalla niin kauan kuin kirjoitettua tietoa meidän historiasta on saatavilla)), kasvatan parran, värjään sen mustaksi, opettelen muutaman sanan arabiaa ja alan huutaa allahu akbaria ja lähden nekruapinoiden ja kamelinnussijoiden kanssa Pohjanlahden yli kumiveneellä suoraan Tukholmaan ja Svea-Mamman hellään huomaan. Siellä Rinkebyssä sitten läpsyttelen ostarilla ja täyttelen paikallisen kelan tukihakemuksia kun te armaat ystävät puolustatte kallista kotisuomea pahan voimia vastaan kuten esi-isät aikanaan.
Sitten kun sota joskus loppuu, jos enää on olemassa paikkaa nimeltä Suomi, ja kun hyvinvointivaltio on jälleenrakennettu, minä palaan takaisin kera haaremin täynnä fatimoita. Minä lupaan, että sitten jonakin itsenäisyyspäivänä tulen käymään teidän sankarihaudallanne ja kaadan muistokivien juureen suomiviinaa, ja vaikka teidän maallinen jäämistönne on tietenkin fyysisesti jossain korpikuusen kätköissä sammalten alla, kulkekoon kaatamani suomiviina henkimaailman wolttineekereiden viemänä suoraan Valhallaan, missä se täyttää sarvenne kiitoksena minulta Teille kaikille tekemänne uhrausten puolesta. Silloin kohotamme maljan kaikki yhdessä ITSENÄISEN SUOMEN PUOLESTA, KIITOS 20XX-20XX.

+2  1 viestiä   07:40
JoseVei

Testissä 4,5 vrk käynyt kilju, palahiivasta ja taloussokerista täyteen sankoon käymään pantu; maku erittäin makea, hieman hapokas, taustalla kummittelee vahva hiivan aromi, väri harmaan kellertävä, menee päähän jo aika hyvin, katsotaan tuleeko ripulia. 5 päivää käyneestä ei tullut krapulaa pahempia oireita.

+1  6 viestiä   02:23
JoseVei

Paljon onneeaa vaan
Paljon onneeaa vaannn
Paljon onneeaaa Adolf
Paljon onneeaaa vaaann!<3

+3  2 viestiä   17:27
JoseVei

E

+0  0 viestiä   01:23
JoseVei

Viina vie miestä mutta vieköön!

+0  0 viestiä   17:38
JoseVei

Seksi on vähä niinku vessassa käynti:
Parasta yksin
Ja yleensä ne kaksi kärpästä hoituu yhdellä iskulla

+0  1 viestiä   01:33
JoseVei

Pammarkeetta Ripp.

+0  0 viestiä   02:26
JoseVei

#IStandWithWille

+2  0 viestiä   02:22
JoseVei

Dawid Bovie oli hintti. Ja alieni. Ja friikki. Sillä oli ehkä 2 hyvää biisiä tai 3. Muut oli paskoja.

+1  4 viestiä   04:14
JoseVei

JOHNNY ON VAPAA!! TORILLE!!!!++

+0  3 viestiä   23:54
JoseVei

Mikä on maailman harvinaisin metalli? No hopea tottakai, sitä esiintyy yleensä vaan suomen jääkiekkojoukkueen kauloissa perkele. Turpaan tulee huomenna, nää kisat on taas nähty

+2  0 viestiä   23:01
JoseVei

Rip Ozzy

+1  1 viestiä   01:42
JoseVei

Haluan ostaa luolasto.org:n ja tarjoukseni tästä somejätöksestä on pullo Tapio viinaa ja aski tupakkaa, merkki neuvoteltavissa. Ylläpitäjä ota tai jätä et saa parempaa tarjousta koskaan ja voit juosta vielä kun täältä omin jaloin pääset

+2  3 viestiä   02:46
JoseVei

Ootte te kyllä sairasta sakkia

+3  3 viestiä   14:10
JoseVei

#Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin #Dogecoin

+0  10 viestiä   11:40
JoseVei

Volmari on hyvä mies! Go go Kalle go!

+  0 viestiä   00:19