Rekisteröitynyt 14.10.2017 22:19:54
Nähty 27 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 7 512
Tageja annettu 3
Vierailuja 10 202
Medioita 1
Medioiden näyttökerrat 472
Plussia 1 518
Saavutuksia Ei ole
+0      
Meinasinpa mennä syömään ravintolaan lohta.
Lukivat koronapassia ja heidän puhelimensa ilmoitti, että todistus ei voimassa.
Ei sitten syöty lohta. Eihän se passi ollut luettu kuin 4 kertaa tällä viikolla.

Hain pizzan, tulin kotiin ja latasin koronapassin lukijasovelluksen toiseen puhelimeen ja kokeilin tuossa puolen tusinaa kertaa ja joka kerralla ilmoitus, että koronapassi on voimassa.

Maailmankaikkeus halusi minun syövän ählämipizzaa ja käyvän turhalla maaseutukierroksella. Sellainen se on se maailmankaikkeus.
04.12.2021 21:52:07
#524827 [+-] Piilota Suosittele

>>524807 totta nämä influenssa variantit kyllä tekivät vitusti tuhoa. Onhelma on siinä, että ei haluta rikkoa kuin pienen joukon ihmisoikeuksia. Oli hevlvetin väärin määrätä ihmiset karanteenin jotka tulivat ulkomailta. Nyt jostain rokotteista inistään mitkä ei anna edes kunnon suojaa

04.12.2021 22:25:19
#524847 [+-] Piilota Suosittele

>>524818

Mistäs näistä tietää, ei näyttänyt tutulta. Toki tietysti jos totesi, että PS:n jäsenelle ei täällä myydä mitään.
Yritti kyllä useamman kerran ja näytti ilmoitusta, jonka vekottimestaan sai, mutta mistäs minä sitä tiedän, että minkä piraattisovelluksen oli ladannut tai vaikka itse olisi koodannut "No way, Jose!" -sovelluksensa.

Testasin omalla puhelimellani tuota lukijaa ottaen kaikki yhteydet pois päältä ja silti se luki QR:n ja ilmoitti, että koronapassi on voimassa - toisin sanoen näyttäisi siltä, että lukijasovellus EI edes lähde mihinkään bäkkäriin/API-rajapintaan, vaan tarvittavat tiedot ovat QR-koodista sovelluksen saatavissa/purettavissa. Joten miten ihmeessä tuolloin voi oikealla sovelluksella saada falseja - ellei puhelimen kamera ole viturallaan, mutta miten sekään voisi kurrikoodia lukea väärin...

05.12.2021 00:49:15
#524872 [+-] Piilota Suosittele

>>524847
No jos oot kylälläs tunnettu persu niin ei se nyt ihan ois laskuista pois pelkkä vittuilukaan. Ei nuiden kans kuitenkaan kannata missään nimessä vänkäämään vaan laittaa asiallisen viestin paikallisille keskustelupalstoille ja ihmettelee toimintaa jos nyt ylipäätään innostuu kommentoimaan asiaa. Jos kerran oikeasti QR sanoo, että rokotukset on saatu ja jonkun ravintellin lukija sanoo, että ei oo niin siinähän voi hyvällä omalla tunnolla laittaa paikallisketjuun ihmettelynsä. Ei se auta yhtään sen syömättä jääneen evään kanssa, mutta onpahan sitten kuitenkin pienenä muikkarina asiakkaille ja firmalle ittelleen.

Huvittaa aina ku näkee keskusteluissa "Miks tää piti muka kertoa julkisesti vaikka oiskin kustu linssiin?!??" Siellä sitten porukka vastaakin, että justiinsa sen vuoksi, että tieto leviää. Oli sitten kyse vaikka paskasta hammaslääkäristä, surkeasta pizzeriasta tai mistä tahansa. Hyvästä palvelusta voi toki vastineeksi kehua.

[ 6 viestiä | ]