Rekisteröitynyt 08.08.2020 13:11:56
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 2 280
Tageja annettu 62
Vierailuja 2 903
Medioita 19
Medioiden näyttökerrat 8 267
Plussia 1 065
Saavutuksia 3
+10      
Taas on etusivulla käynnissä @Rapunaama :den kuuluisa ItqPotqParq™
Minä kirjoitin näin:
Biologisesti ihminen on aikuinen, kun hän kykenee lisääntymään, sosiologisesti ihminen on aikuinen, kun hän kykenee huolehtimaan jälkikasvustaan.


Näkyy Rapunaamalla omat lastenraiskailumieltymykset puskevan päälle, kun tuosta vääntää pedofiliaa.
18.08.2024 23:56:23
#642318 [+-] Piilota Suosittele

Mutta nuinhan se on. Kyllä biologisesti on "aikuinen" kun tulee lisääntymis ikään. Se, että onko sitten henkisesti aikuinen on taas semmonen asia mitä jotku ei saavuta koskaan vaikka eläisivät satavuotiaiksi.

Just oli jossain filimissä selitystä, että koirat on lisääntymiskykyisiä noin puolen vuoden ikäisinä. Ei se silti tee niistä "aikuisia" koiria kun monella menee siihen henkisesti parikin vuotta ja joillain vielä pidempään. Linnuilla vastaava aika lienee vieläkin lyhyempi, siis lisääntymiskykyyn.

Ohan se ny sentään ihan eri asia, että rupeaako joku nussimaan käytännössä lapsia vaikka voisivatkin jo lisääntyä. Sitä varten on lait jotka turvaa nimen omaan sen, että aivot ehtii kehittyä etes jonkun aikaa ettei tuolla kylillä 10 vuotiaat synnytä jo uutta sukupolvea.

Ku aatellaan puhtaasti biologiselta kannalta niin aikainen lisääntymisikä on lajin jatkuvuuden kannalta erinomainen asia. Jotkut lajit turvautuu valtavaan jälkeläismäärään joista vain muutamat selviää (vaikka kalat) ja sitten on toki esim. elefantteja jotka lisääntyy helevetin hitaasti. Molemmissa on hyvät ja huonot puolensa jotka on selviä jokaiselle joka kykenee vähänkään miettimään.

Mutta ku kyse on meistä luolastolaisista niin suomennos:
Yks tai kaks poikasta harvoin niin emo pystyy huolehtimaan niistä pitkäänkin ja turvaamaan niiden selviytymisen. Miljoona tai pari miljoonaa poikasta niin "herran haltuun" ja kyllä niistäkin muutama selviää.

Eli se, että on lisääntymiskykynen ei liity mitenkään mihinkään helevetin pedofiliaan vaan puhtaasti biologiaan. Sitten jos menee nussimaan ja lisääntymään lapsina niin se on sosiologinen ongelma.

[ 3 viestiä | ]