Rekisteröitynyt 08.08.2020 13:11:56
Nähty Alle päivä sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 2 280
Tageja annettu 62
Vierailuja 2 903
Medioita 19
Medioiden näyttökerrat 8 267
Plussia 1 065
Saavutuksia 3
+10      
Koska minut mainittiin Rapefacen ItqPotqParq™:ssä, eli Riku-Villen peräaukonvenytyspalkinnon jakopuheessa, on aika jakaa myös viikon paskanaamiopalkinto.

Kuten aina ja ikuisesti, sen palkinnon ainoa ja oikea voittaja on...
@Rapunaama


On se niin surullista katsoa, kuinka ihminen rappeutuu sekä fyysisesti, että varsinkin henkisesti.
10.08.2024 22:43:37
#640808 [+2] Piilota Suosittele

>>640806 Joku kusipää voisi sanoa, että kuvassa on Rapunaaman lapsen ilme, kun hän raiskaa sen. Mutta minusta tuo on Rapunaaman oma naama, aina kun hän on aloittanut kuuluisan Rapefacen ItqPotqParq™:n

11.08.2024 01:29:23
#640832 [+1] Piilota Suosittele

>>640829 Minulle tuli nyt tänne paljon sinua viisaampaa seuraa. Sopiiko, että jatkat itkujasi huomenna? Olen krapulassa piikikkäämpi ja sinähän pidät vittuilusta enemmän kuin selkään taputtelusta?

12.08.2024 03:13:07
#641070 [+-] Piilota Suosittele

Oon todistanut ja todistan tälläkin hetkellä kuinka kauhea sairaus on se, että järki alkaa katoamaan. Tyypeillä ei ole minkäänlaisia sairauden tunteita, mutta kaikki ympärillä näkevät aivan selvästi, että dementia vie ja lujaa. Sama koskee skitsofreniaa jota sitäkin olen todistanut muutamaan otteeseen. Muutoin täysin tolkut ihmiset alkavat hissuksiin kuulemaan ja näkemään asioita joita ei ole kuin pään sisällä, mutta pitävät niitä yhtä todellisina kuin sitä että välillä pitää käydä vessassa.

Ylipäätään ihminen on vain hermoston kokoelma joka käsittää aivot, silmät ja sen sellaiset. Kaikki tämä muu on vain niiden kuljettamista ja ylläpitoa varten. Kun iso pyörä rupeaa suttaamaan niin siitä ei ole enää paluuta. Levyn kappale, Alzheimer ja mitä ne muut sitten ovatkaan on ihan saatanallisia sairauksia. Ykskin liki sukulaisukko kyttäs ympäri kämppää, että missä on ne vakoilevat mikrofoonit. Oli helevetin vihanen kaikille jotka epäili asiaa. Lopulta kun suostu tajuamaan, että on sairastunu skitsofreniaan aivan kuten äitinsäkin niin suostu lääkitykseen. Liekö ehti syödä ensimmäistäkään pilleriä kun hiipi parvekkeelle ja pamautti päänsä paskaksi pitkin partsin seiniä. Oli vaan jättäny jälkeensä piilotetun kirjeen missä pyyteli anteeksi ja selitti, että ei voi elää tällä tavalla. Ilmeisesti tuli vastaan se viimeinen etes osittain kirkas hetki ennen lopullista järjen sumentumista. Heppu sentään oli työssään sentään tärkeässä osassa Suomen ekasta kännykkäverkosta sillon aikonaan.

Mitä katellu ohimennen täälläki joittenki kirjottelijoiden juttuja niin kyllä valitettavasti alkaa huomata ihan samoja merkkejä joko dementiasta tai sitten psykoosista/muusta hulluudesta. Surullista. Vitun surullista.

Onneksi ite oon ihan terve.

[ 8 viestiä | ]