Rekisteröitynyt 31.10.2017 14:35:26
Nähty 10 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 849
Tageja annettu 51
Vierailuja 1 120
Medioita 28
Medioiden näyttökerrat 10 481
Plussia 257
Saavutuksia Ei ole
+0      
Meinas kokonaan unohtua kummitytön joululahja, mutta onneksi nykyteknologia pelasti ja eurot siirtyi näpsäkästi sen kortille ilman pankin tai etanapostin viiveitä. Mutsille on lämpöpatja ja itelle ostan uuden näyttiksen välipäivien tai tammikuun alennusmyynneistä. Kuustakaan ei oo ja kaikki piparit on jo syöty. Eiköhän tämä joulu ole tällä taputeltu.

Mitä mieltä muuten yleensä rahasta synttäri/joulu/kissanristiäislahjana?
Joidenkin mielestä tyylitöntä mut toisaalta ainaki kakaroiden kanssa helpompi ku ei tarvi arvuuttaa minkälainen ransuformeri tai prätsinukke pitääs olla, ja toisekseen mitä on ite ostanut on yleensä suuremmassa arvossa ku on ite tehny sen valinnan.
25.12.2021 18:38:36
#532624 [+-] Piilota Suosittele

Kyllä se raha on paras. Tosin tänä vuonna vein tytölle hajuvettä ja suklaata. Kummipoika sai jo kesällä uuet puman tennarit.

25.12.2021 23:18:04
#532722 [+-] Piilota Suosittele

Naapurin natiaisille oon antanu vanhoja villasukkiani. Oon alkanu miettimään, että siksikö mulla on joulupäivänä aina ikkunoissa jäätyneitä raakoja kananmunia. Vähän iäkkäämmille oon saattanu tarjota viskipaukun ja vähän huulihölkkää jos ovat olleet kiltisti. Pahiksille tai muuten vaan vittumaisille oon antanu pari pilleriä. Aikanaan yks naapuri oli kirkon lapsikuoron vetäjä. Yritti aina käännyttää muaki niin annoin sille jauhettua viagraa ja sanoin, että otas tosta pikkasen ennen ku meet vetämään kuoron joulutervehdystä. Sillä rupes seisomaan ja siihen loppu sen duunit kirkon parissa. Tuli seuraavana päivänä kyselemään vihasena, että mistä oli kyse. Hymmyilin ja annoin sille pätkän köyttä. Siinä meni viikon päivät ennen ku huoltoäijät löyti sen ku muut naapurit alko valittamaan pahasta hajusta.

[ 3 viestiä | ]