Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 23 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 20 543
Tageja annettu 2 518
Vierailuja 30 377
Medioita 1 324
Medioiden näyttökerrat 465 052
Plussia 8 385
Saavutuksia 56
+0   21.12.2020 22:24:15    
Aah. Ollu yhtä helevettiä tää edelliset 15 tuntia. Olin elämäni ensimmäiset 16 vuotta selvinpäin. Se saa riittää. Nyt sentään on taas kalijaa ja litra Tapsaa niin jaksaa pari jouluun asti.
21.12.2020 23:32:11
#422468 [+-] Piilota Suosittele

Mulla meni hyvä känni vituiksi.
Kipaisin puolilta päivin Alkossa ja pikku tumussa touhunnut Joulun askareita.
Noh. Akka tilasi wolttineekeriltä safkaa ja syötyäni iski parin tunnin välikuolema.
Heräsin jumalauta vesiselvänä ja nyt ei enää maistu.
PERKELE!

22.12.2020 00:37:02
#422475 [+-] Piilota Suosittele

>>422468
Aatteleppa, että mitä MacGyver ois tehny vastaavassa tilanteessa? Se ois ryhistäytyny ja ruvennu vetämään kaksin käsin. Entä jos Teemu Selänne ois lopettanu heti sen pelin jälkeen ku ei päässy pisteille junioreissa? Tai jos Hitler ois antanu periksi ku polakit ei suostunu kiltisti valtakuntaan liittämiseksi.

Jokainen suurmies ja sankari on kohdannu elämässään vastoinkäymisiä, mutta todelliset historialliset messiaat ovat puskeneet silti eteenpäin antamatta periksi tuumaakaan. Inspiroidu, suutu heikkoudellesi ja nosta viinapullo takaisin huulille ja sano - tänään en anna periksi - ja sitten tempaset sen ykkösellä alas! Aattele nyt mitä sun lapsetki susta aattelee vuosikymmenien päästä. Haluukko nää että ne itkee hiekkalaatikon reunalla kerjätessään, että meidän iskä oli luuseri eikä osannu etes ryypätä vai oisko ne sitten menestyvinä yhteiskunnan tukipilareina ylpeitä isästään, että vaikka sillä olikin synkkiä hetkiä niin silti se teki sen mitä miehen piti tehdä!

Rapsakka Rapunaama herää päiväunilta hieman pöllähtäneenä. Kuulo ei vielä oikein pelaa ja vähän päässäkin heittää. Nurkkasilmä näkee muijan yrittämässä kaikkensa perheensä eteen. Hitaasti kamera kääntyy sun pään toiselle puolelle samalla ku käännyt kattomaan siihen suuntaan. Siellä pikkuset rapunaamat kattoo sua kyynel silmästä valuen, itkua nielleskellen. Sitten kamera spannaa sun taakse 3rd personiin ja näyttää siinä sohvapöydällä olevan alotetun viinapullon.

Siinä se kuvaa sua liukuvasti ympäriinsä samalla ku ruudussa näkyy pehmeitä välähdyksiä eri viinapulloista sekä kaljakopista sekä iloisista naamoista. Sitten kaikki mustuu. Pimeyttä jatkuu painostavan basson möristessä sekä sydämenlyöntien tahtia rummuttuva rumpu laittaa pari väärää biittiä ja lopulta rytmi muuttuu sekavaksi ja hitaammaksi kunnes loppuu. Jostain pimeydestä kuuluu hiljainen lapsen huuto "ISÄ". Silloin silmät raottuvat vielä hetkeksi jolloin lapset ovat siinä vieressä ja yrittävät ravistella sua hereille kuten hidastetussa filmissä. Taustalla näkyy hätääntynyt vaimo puhelin kädessään.

Tässä vaiheessa ollaan sun silmin nähtävässä tilassa ja hitaasti silmäs alkavat tarkentamaan siihen outoon faliiseen symboliin siinä pöydällä. Se on vodkaa. Kurotat sitä kohti, mutta näkökenttä käy jälleen pimeänä, mutta ravistellen heräät taas ja lapset pitää sua käsillään kiinni olkapäistä ja vapailla käsillään tuovat sulle sen pullon sun kouraan.

Kattelet sitä ja spesiaaliefektinä sun näkökenttä täyttyy kyynelistä ja kun sun vasen käsi ei jaksa enää vääntää korkkia auki niin muori ja lapset yhdessä kattoo sua, hymyilee ja auttaa sua saamaan sen auki. Sitten ne kaikki kohottaa sun käsiä kohti 45 asteen kulmaa, että viina rupeaa virtaamaan kitusia kohti. Eeppinen musiikki nostattaa kuntoa ja liikutustilaa kunnes havahdut yhtäkkiä täysin hereille ja tempaiset koko putelin naamariin. Lasket sen tyhjänä rauhallisesti alas käden myötä ja kamera zoomaa kiertäen takaperin pois susta samalla ku lapset ja muija halaa sua ja lopulta nääki rupiat hymyilemään.

Tuossa sopivia kappaleita vähän ku taustamusaks jotta pääset sopivaan tunnelmaan.

22.12.2020 00:57:14
#422477 [+-] Piilota Suosittele

>>422475 Hahaha, tää oli kyl mukavaa luettavaa. :D
Tbh lopettakaapa tuo höpötys ja olkaa välillä jopa 2 viikkoaki selvinpäin. Pystytte siihen! Ite en halua olla alkkiksena koko elämäni.

22.12.2020 02:31:30
#422487 [+-] Piilota Suosittele

>>422477
Kjeh kjeh, katokku mää nimenomaan haluaisin olla jatkuvassa humalassa koko loppuelämäni. Ja mitä suurimmilta osaltaan oonkin. Omaa perhettä en halua ja selvinpäin ahistaa niin maan perkeleesti. Synkkää paskaa aamusta iltaan ja illasta aamuun. Viimeset 30 vuotta menny eri terapeuteilla, mielialalääkkeillä ja unilääkkeillä, että pärjäis etes seuraavaan aamunkoittoon. Kouluja käyty sen verran, että ainoastaan yliopisto on jääny välistä, mutta mihinkään ei kelepaa. Ei oo kokemusta tai jos on kokemusta niin ei oo soveltuvaa tutkintoa. Sukulaiset kuolee vanhuuttaan. Lemmikit kuolee. Naapurit kuolee ja toisesta kaverista kuulee kerran vuodessa, toinen on täysmasentunu ittemurhaaja joka itkien jaksaa lastensa tähden.

Mää en ois ikinä halunnu syntyä. Sen sijaan mut pakotettiin tänne, laitettiin lapsena hullujen huoneelle koska mua rääkättiin koulussa. Sen jälkeen on vaan vittuiltu, pahoinpidelty ja auottu päätä niin yksittäisten sankareiden ku yhteiskunnanki taholta. Pitkän aikaa halusin kostaa kaiken vääryyen, mutta ei silläkään sais mitään muita rääkättyjä ja polettuja auttavaa aikaan. Töitä ei ole eikä niihin pääsis vaikka oliskin. Nivelet on menny täysin vituiksi, aina käy kipeää niin niveliin ku lihaksiinki. Ja tästä paskasta pittäis muka olla kiitollinen, koska elämä on ainutlaatuista ja vitun jippikaijjeitä? Paskan marjat. Mua on viimeset 7½ vuotta vituttanu ku otin tuon mun parhaan kaverin vaivoikseni. Koiran nääs. Ku siitä aika jättää, mää lähen johonki korpeen, kaivan itelleni haudan ja lasautan itteni sinne. Peittelen sitä ennen jäläkeni niin hyvin, että mua ei löydetä ihan nuin vaan. Otan mukkaan Myrkyn, Erotiikan Maailman ja laitan spärdärit molempiin käsiin sekä purkinavaajan tungen perseeseen. Saa siinä löytäjät sitten ihmetellä jos löytävät.

tl:dr mää oon katkera ja ootan malttamattomana sitä, että sessusta aika jättää luonnollisesti, että pääsen listimään itteni

[ 4 viestiä | ]