Rekisteröitynyt 23.08.2019 23:46:37
Nähty 126 päivää sitten
Sukupuoli Muu
Viestejä 22 513
Tageja annettu 2 985
Vierailuja 33 831
Medioita 1 445
Medioiden näyttökerrat 629 073
Plussia 9 279
Saavutuksia 65
+0      
Ku joku kinus niitä mun outoja unia niin nyt sattu kohalle semmonen jonka muistinki ja liittyy suoraan teihin.

Olipa mukavaa ku olitte saapuneet miittiin niin runsaalla joukolla ja mukaan oli ämppäytyny vielä pari nuorta neitostakin. Siinähän tais jotku saada jo romanssin poikasta aikaan. Ite tyytyin vaan rapsuttamaan yhtä lyhkästä blondia hiuksista.

Valitettavasti vaan jäi epäselväks, että ketkä kaikki oli paikalla, mutta yks niistä anto vankan vihjeen ja tietenki se oli @hapsi_ Ja enpä muuten ois osannu arvatakkaan, että se on todellisuudessa semmonen reilu parimetrinen puolineekeri joka näyttää hyvin pitkälti siltä jenkkien visailuohjelmahaastattelijalta mahtiviiksineen kaikkineen. Empä tiiä sen nimiä, mutta kyllä siitä on videokuvaa ollu varmaan täälläkin ku sillä on aina niitä ihime ilimeitä ku se vittuilee väärin arvaajille.

Kaiken lisäks ku kerroin talvella olleeni jonku paikallisen luolastolaisen luona kylässä niin meitä oli vaan nelijä sillä kertaa. Ku sannoin siitä muille niin joku ties sanoa, että Apachen luona oon käyny, että se rakentelee jotain ohjelmistoja sillä koneellaan jota ihmettelin. Edellisessä miitissä nääs siellä oli videokamerat pyörimässä ja koneella pyöri jotain ohjelmia. Oletin, että siinä rullas koko luolaston serveri, mutta nytpä tiedän paremmin.
[ 0 viestiä | ]