Rekisteröidy
Perustaja sonja

Anonyymius

Omavalintainen

Medioita voi lisätä

Moderaattorit

Perustettu 30.06.2017 14:38:24 Jäseniä 3774 Vierailuja 727 Ketjuja 77 Viestejä 2027 Medioita 7

Ilmoituksia ja keskustelua sivustosta

7evill

2020-10-07 20:09:57
Noniin, lyhestä Turppi kaunis. Korkeintaan 50(viisikymmentä) sanaa.[/]

Tarinan pitää sisältää seuraavat 5(viisi) sana: "häntä, kissa, lehti, valo, kilo."

Hmm?

Ja se ei perkuta saa sisältää sanaa: "ja"

Lisä pisteitä annetaan teeman ja välimerkkien ylenmääräisen käytön mukaan.

Teema on... "Marsusta Merkuriukseen"

Kynät sauhuamaan.
Ja kuin aina tehkää hycin hycin tai bört syököön teidät >:D

07.10.2020 20:14:34 | 20:14:49
#396923 [+2] Piilota Suosittele Ilmianna

"Syysilta valoton, Evilillä kissa sylissä on. Häntä menee persereikään, ilta-lehti kuvan nappaa. Valo tuo lehden etukuvaan, kilo kamaa sit eläimet mukaan"

07.10.2020 20:51:12
#396946 [+5] Piilota Suosittele Ilmianna

Istun iltaani, seuranani tietokoneen valo. Mietin häntä nukkumassa kissa vierellään makkarissamme. Minä vain istun iltaani. Omaa iltaani joka on pitkäveteiseksi mennyt. Palaisiko lehti huulessa jos kaivaisin specialia tuhkista? Ei, ei innosta vaikka sitä olisi kilo. Jos olisi, olisin syönyt sitä että vain valo näkyisi kun lentäisin kohti kuuta, loputonta ikuisuutta.

07.10.2020 22:36:50 | 22:44:19
#396975 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

esimerkiksi

"Kauhoin pitkin suota. Vieläkin alastomana. Ainoana peittonani Aatamiakin kantanut; lehti.

Pelotti se, mörkö joka söi Jebin sijastani. Viereiltäin. Että silmäni vilkkuivat tuostaas kuin majavan perse hännän alta.

Kanada.

Kaikkialla ympärillä kurnuttaa. Selän takaa tuli kilo kyrpää takaa päin vääjättömästi poraamaan.

Pääsi pieru liukkariksi..."

Sitten heräsin ja päästin kissan ulos.

08.10.2020 16:50:02 | 17:59:28
#397201 [+2] Piilota Suosittele Ilmianna

Kilon poliisin epävirallinen tiedote:

Marsut Merkuriuksesta, vähän kuin prätkähiiret Marsista, ovat hyökänneet tuli hännän alla Espoon kaikkien puiden kimppuun. Nämä supermarsut ovat syöneet puista kaikki lehdet. Niitä on yritetty häätää yöaikaan valolla, ilman tulosta. Tänään irti päästettiin kissat, jotka saivat häädettyä KAIKKI marsut takaisin Merkuriukseen.

LOPPU

edit. korjattu kirjoitusvirhe, u on nyt y.

08.10.2020 17:30:56
#397222 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

"Olen matkalla kissan hännän muotoisella aluksella planeetta marsulta merkuriukseen. Mukanani on viisi kiloa pakastettua kyrpää. Olen juuri ohittanut rautapöksyn tähdistön kunnes avaruusrosvot pysäyttävät minut valoissa. Heidän päällikkönsä habs_ tarjoaa minulle erästä lehteä, kieltäydyn. Jatkan matkaani, he vilkuttavat hyvästit.

the end

08.10.2020 20:13:30 | 20:20:32
#397301 [+1] Piilota Suosittele Ilmianna

Olin vain pelkkä tavallinen kissa tavallisessa naapurustossa. Ihmiset kohtelivat minua yleensä hyvin vaikka eräs osoittikin minua omituisella laitteella josta kuului poksaus jolloin häntäni katkesi. Sain kuitenkin monelta ruokaa sekä juomaa, pakkasilla saatoin päästä sisälle asti lämmittelemään hetkeksi. En ymmärrä mitä tein väärin, mutta kerran minut potkaistiin ulos hirvittävän metelin säestyksellä. Kiitollisena lämmöstä, huolesta sekä muonasta olin sitten vain leikkinyt sisällä olleen pienen otuksen kanssa. Vahingossa innostuin liikaa läpsäyttäessäni sitä eikä se enää noussut ylös. Sätki vain kyljellään, kunnes lopetti liikkumisen. Ihmettelin kovasti tilannetta, sillä sehän oli vain leikkiämme. Pieni ihminen tuli sitten siihen ruveten kirkumaan korviin käyvällä äänellä. Isommat ihmiset tulivat hädissään paikalle, nostivat leikkikaverini syliinsä jolloin sitten potkaisivat minua kipeästi kylkeen. Juoksin ulos enkä uskaltanut enää mennä takaisin. Pelkäsin, että niilläkin olisi sellainen omituinen pitkä laite jonka poksaus käy kipeää.

Makasin sen lopputalven piikikkään otuksen vieressä isossa lehtikasassa. Öisin kävin varovaisesti etsimässä jotain syötävää, mutta yleensä palasin piikkieläimen viereen kovin nälkäisenä. Pysyin kuitenkin hengissä, onnekseni olin oppinut seuraamaan isoja mustia lintuja jotka olivat hyviä löytämään jotain syötävää. Lisäksi jatkuvasti nukkuva ystäväni kuitenkin antoi lämpöä. Päivät menivät toistensa jälkeen. Pikkuhiljaa huomasin, että alkaa tulla hieman lämpimämpää. Tarkenin jo torkahdella muuallakin kuin ystäväni pesässä. Suureksi helpotuksekseni aloin myös silloin tällöin saada saaliikseni pieniä vipeltäjiä jotka heräilivät omista asujaimistoistaan. Osa niistä oli näköjään nukkunut ihan lähellä meidän pesäämme. Kun päivät pitenivät pääsin jälleen kiertelemään maailman toisella laidalla olevia ihmisten asuntoja joissa minua kohdeltiin hyvin. Sain välillä jopa pusseihin pakattua ruokaa, mikä ihmetytti minua suuresti. En ollut koskaan nähnyt moisia pusseja luonnossa, mutta niin vain niissä oli todella hyvää syötävää. Sain jopa silityksiä! Se tuntui todella hyvältä, olin onnellisempi kuin pitkään aikaan.

Eräässä ihmisten asunnossa sitten näin sellaisen samanlaisen pienen eläimen jonka kanssa olin silloin aikaisemmin leikkinyt, joka kääntyi selälleen eikä enää liikkunut. Säikähdin kovasti, että nyt taas potkaistaan tai kuuluu se pelottava ääni laitteesta jonka jälkeen käy pitkään kipeää. Pakenin paikalta haluten vain päästä piikkiystävän pesään turvaan. Juoksin omituisen polun yli jolloin tunsin suuren potkaisun. Silmissäni vilahti vain kirkas valo, mutta en tuntenut kipua. Hetken pyörittyäni jäin makaamaan polun varteen katsellen ylöspäin. Oli vielä melko pimeää, ylhäällä näkyi vielä paljon valkoisia kirkkaita pisteitä. Yksi niistä näytti olevan muita kauniimpi, mutta minua alkoi kovasti väsyttää joten suljin silmäni.

ps. 365 sanaa, joten tää oli seitten osanen jatkokertomus. Ja unohin sen vitun kilonki vielä. No jaa, aina ei voi muistaa kaikkea, anteek.

16.10.2020 04:20:02
#399319 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

Kilo valoa kosketti kehoani.
Siltä se tuntui, se olikin allergia, ei suinkaan aurinko.
Tiedättekö, miltä tuntuu olla kissa-allerginen vampyyri?
Luulet olevasi valolta suojassa, pois risteistä sekä vihkivedestä, sitten tulee arkkuusi rinnallesi kiehnäämään naapurin kissa.
Hätistät sitä sanoin, lopuksi 200 vuotta vanhalla lehdellä, ainoa, jossa sinut mainitaan.

Eihän se mene.

16.10.2020 07:22:23 | 07:25:37
#399363 [+-] Piilota Suosittele Ilmianna

>>399362

No olen suudellut useampaa miestä kuin naista, mutta huulillani ja kielelläni on käynyt useampi pillu kuin muna.

Takaa ei ole tullut mitään sisään, mutta en ole tatuoinut alaselkääni "exit only"

En tiiä.

Tai tiedampas halusit vain kutsua jotakuta homoksi. Cool.

[ 22 viestiä | ]