Jumalten nektari Jumalten nektari
Kuunatsi Kuunatsi
Asia kunnossa Asia kunnossa
Saku sammakko. Saku sammakko.
hohhoijaa hohhoijaa
Tunteet. Tunteet.
zoomer vs boomer zoomer vs boomer
Melonit Melonit
Omaa leffaa katsomassa Omaa leffaa katsomassa
tehtäviä kaikille, tehtäviä kaikille tehtäviä kaikille, tehtäviä kaikille
nyt kävi näin nyt kävi näin
Muotti Muotti
Bruce Willis meripäivillä Bruce Willis meripäivillä
The Purest Specimen The Purest Specimen
Guess what I did ;3 Guess what I did ;3
Taidevandalismi Taidevandalismi
he he
Turppi lähti jepareiden matkaan? Turppi lähti jepareiden matkaan?
Venäjä ja Putinin hyvyys Venäjä ja Putinin hyvyys
Robo-cat Robo-cat
Kakadut, sademetsien Teppo Tulput Kakadut, sademetsien Teppo Tulput
Viisas vastaus johtaa oikeaan tilanteeseen. Viisas vastaus johtaa oikeaan tilanteeseen.
Matematiikkaharjoitus Matematiikkaharjoitus
Assburger Assburger
 364 näyttökertaa, 4 viestiä, 1.06 MB, 4 tiedostoa, 02.05.2024 03:08:01
[ + 6 | ]

Mynttisen vappu

[70293] [mynt1.jpg] [0.27 MB] [1080x1350] [] []
mynt1.jpg
[70292] [mynt2.jpg] [0.27 MB] [1080x1350] [] []
mynt2.jpg
[70291] [mynt3.jpg] [0.26 MB] [1080x1350] [] []
mynt3.jpg
[70290] [mynt4.jpg] [0.26 MB] [1080x1350] [] []
mynt4.jpg

mynttinen

 · 

vappu

(28)  · 

myrkky

(20)
02.05.2024 19:01:08
#618050 [+3] Piilota Suosittele

Kasarilla erään enon vaimon sukulainen päätti sitten kiskaista viinapäissään ja viinahimoissaan Kodin Putkimiestä.
Missä? No totta helvetissä Porissa. Mitäpä idioottimaista siellä ei tapahtuisi.

Onneksi seurue ei ollut täysin sammuksissa, vaan akalle soitettiin sitten ambulanssi. Jäi eloon vatsahuuhteluiden sun muiden operaatioiden jälkeen, mutta sisuskalut ottivat hittiä ja jos se ei ennen ollut täysin sekaisin, niin sen jälkeen ainakin oli.

Porissahan kasarilla sattui ja tapahtui kaikkea kivaa. Tädin mies oli saanut kranaatin haltuunsa ja sitähän se piti, no missä, tietenkin olohuoneen kirjahyllyssä. Siellä sitä asuttiin puutaloalueella. Porissa oli niitä helvetin puisia kuselle sisällä ja ulkoa haisevia kolhoositaloja, joissa oli useita huoneistoja, mutta eivät olleet edes pienkerrostaloja. Siellä kun olisi vedetty "sokka irti", niin olisi balttiarallaa neljä puutönöä mennyt täysin palasiksi, eli vähintään 12 kämppää. Sitä kranaattiahan esiteltiin ja heiteltiin mm. tyttären (serkkuni) rippijuhlissa. #vainporissa #porijutut #nousispameri #vedenvaraannekaikki
Se kranaatti muuten muutti sen ukon mukana kämpästä seuraavaan, olisko se noin 20 vuotta yhteensä olohuoneen hyllyssä esillä ollut kunnes räjäyttivät sen hiekkamontulla.

Punaisesta tukasta ranskalaisissa en viitsi puhuakaan, menee joltain vielä iltapalahalut. Huoltoasemalta sekaiselle vanhainkotivanhukselle tupakanmyynnistäkään ei jaksa kertoa.

Taidan vain todeta, että Pori on perseestä. Siellä on edelleen muuten sukulaisia hengissä. Ihme juttu.

02.05.2024 22:07:47 | 11:27:54
#618065 [+2] Piilota Suosittele

>>618058
Ja noissa jutuissa ei ole edes "porinlisää". Koska Pori-jutuissa sitä ei tarvita, sen verran sairasta sakkia ja sairaat jutut.
Eli käsi palleilla ("give yer balls a tug"), nuo ovat oikeasti totta.

Ja näitä #vainporijutut on lisää. Äärivasemmistolaisesta serkkupuolestani (Porissa, tietenkin) olen kertonut ja geneettisen loton nolla-aineksista saaneesta serkustani, mutta yhden (todennäköisesti aiemmasta tutun) tarinan kerron kuitenkin.

Elettiin 90-luvun alkua ja kaunein serkkuni äiteen puolelta (Porissa siis useampi serkku ja serkkupuoli, tämä oli muuten toisen jutun sama "kranaattiserkku") oli noin 17-kesäinen ja pyöri vähän vanhempien jätkien kanssa.
No, sehän sitten eräänä viikonloppuna oli taas geeniloton parhaiden aikaansaannosten kanssa menossa kylällä eli toisin sanoen pyörivät pillurallia ympäri Porin keskustaa. No eikös geeniloton valkomustavärjätty vammattijätkä kaljapäissään tietysti ajanut talla pohjassa keskusta-alueella, siis sadan markan paremmalla puolella ja reilusti. Autoa en muista (joka muuten harmittaa), oliko se joku kovempi Opel ollut.
No eikös tämä kaistakaljakuskien kuningas onnistu sitten koheltamaan auton rotvallikivetykseen helvetillisessä vauhdissa ja auto oli oikeasti loikannut ilmaan kunnolla. Auton persaus oli osunut taivaskylttien korkeudelle jättäen jäljen sinne ja tippunut sieltä tielle. Auto oli mennyt katki etupenkkien takaa. Serkku taisi olla repsikan paikalla ja takapenkillä oli ollut toinen muija ja himokas sankari #2. Takapenkillä ollut muija kuoli. Serkku selvisi hengissä, mutta oli sairaalassa pidemmän aikaa. Geeniloton sankari, hiusväreillä loputkin aivonsa syövyttänyt sankarikuski toki jäi henkiin. Poliisi kuitenkin korjasi hemmon ja lälly-Suomessa tyyppi sai jonkun rangaistuksenkin. Yksi vammattienoistani oli käynyt seuraavana päivänä katsomassa kolaripaikalla ja kertoi että oli ollut hurjan näköistä jälkeä ja että oikeasti taivaskyltissä oli ollut osuma.

No, toisaalta isän puolella yksi serkuista oli shampoo-pitkätukan kanssa kasarin lopussa ja tyyppi veti 2 tai 3 todella pahaa kolaria Saabeilla. Tyyppi oli sellainen kiharapäinen pitkätukkajuppi, jos kasarin Ressu Redfordin muistaa, niin hieman sellainen ja rahaa riitti. 2 markkaa Saabilla ja metsähallituksen puolelle. Ja sille serkulleni ei riittänyt yksi kyydissä olokerta, vaan otti uusintakierrokset (ettei olisi oikeasti serkku ollut kaikilla kolmella kerralla kyydissä) ja viimeinen kerta oli kanssa sen verran paha, että sekin serkkuni (siihen aikaan erittäin kaunis muuten) oli useamman kuukauden sairaalassa. Mutta tämä ei tapahtunut Porissa, vaan Tampere/Kangasala -akselilla.

[ 4 viestiä | ]