Sotilaskoira Sotilaskoira
Demarien jatkot Demarien jatkot
Ryppy ja Tero Ryppy ja Tero
Turun sanomat Turun sanomat
Tanskan terveysministeri joraa Tanskan terveysministeri joraa
Pill.. pil.. pilalle menneet otokset Pill.. pil.. pilalle menneet otokset
Grönmarxin lehdistötilaisuus Grönmarxin lehdistötilaisuus
T♂rstain kapteeni jaska T♂rstain kapteeni jaska
Huumeiden käyttöhuone Huumeiden käyttöhuone
Tisseillä voittoon! Tisseillä voittoon!
#sannantrolli #sannantrolli
kiss kiss kiss kiss
Netti väittää 10-v afgaania äidiksi Netti väittää 10-v afgaania äidiksi
Omakuva lopultakin senkin hintit Omakuva lopultakin senkin hintit
Potkupalloilija Potkupalloilija
syöminen syöminen
Rukoilu Rukoilu
Gachlinka Gachlinka
anime pro anime pro
Oh dear Oh dear
T♂rstai painit T♂rstai painit
Sdp Sdp
Lyhyt uutissivuille menemisen historia Lyhyt uutissivuille menemisen historia
Oikein Oikein
 306 näyttökertaa, 11 viestiä, 17.71 MB, 2 tiedostoa, 23.03.2024 07:53:17
[ + 1 | ]

Hullu Reetta ja toinen autisti

[69074] [tiedosto_1.mp4] [17.65 MB] [324x720] [99.01s] [] []
[69073] [tiedosto_2.jpg] [0.06 MB] [640x778] [] []
tiedosto_2.jpg

greta

(61)  · 

autisti

(15)  · 

varas

(65)  · 

kehari

(9)
24.03.2024 02:09:15
#608785 [+-] Piilota Suosittele

>>608420
Juuri näin.

>>608433
Vitut ollu.

>>608437
Jos näkisin tommosta hommaa mun kaupassa niin ekana blokkaisin ulospääsyn ja jos kävis käsiksi niin tunkisin nyrkin sen perseeseen. Mitä tota lähikauppaa ja sen väkeä tuntee niin videonauhotukset olis vahingossa kadonneet eikä kukaan asiakkaistakaan olis nähny mitään vaikka se porsas siinä vinkuis ainakin sen vartin ja huutais poliiseja paikalle. No siinäpä huutais ku näillä kulmilla on totuttu hoitamaan asiat oman kylän voimin. Siksi täällä ei oo ollutkaan muualta muuttaneita autisteja lukuun ottamatta jotka kuvittelee voivansa pölliä meidän kylän kaupasta. Ovat oppineet jo heti ekalla kerralla että mikä on kylän meininki. Tyhmempiä on joskus jouduttu opettamaan kahdesti mutta sen jälkeen ku pääsevät muutaman viikon levon jälkeen takas kämpälle kädet ja jalat kipseissä ovat hissunkissun oppineet miten hommat toimii tällä perällä.

>>608726
Yleensä ihmiset kuvittelee, että ei oo töissä jos ei käy töissä. Ymmärrettävä erehdys. Sitten on vaikka näitä kiljun keittäjiä jotka ei myy kuitilla. Kyllä se työstä käy sekin, että kuskaa sen kymmenen kertaa kuus kiloa sokeria ja hiivaa kämpille viikottain ja pullottaakin ne sitten siellä autotallin perukoilla. Ja maun vuoksi toki muutama tippa diisseliä sekaan.

26.03.2024 00:53:17
#609230 [+-] Piilota Suosittele

>>609178
Oon sanonu tästä jo joskus aikasemminki mutta kerran oli yhessä autokuskien puulaakissa semmonen 75-vuotias homopoika joka oli aivan saatanan katkera siitä, että ei eläkkeellä tullut toimeen. Ja heti ku nykäs lisää happea niihin turhanpäiväsiin keuhkoihinsa niin kehu aivan töpinöisään, että miten on aina tehny työt pimeänä.

Se vaan oli sille liian monimutkainen asia käsittää, että jos on tehny pimeänä niin ei saa sitten eläkettäkään. Oli aivan hevonvitun katkera siitä. Se muuten ties, että määkään en siellä harjottelussa KOSKAAN pidä taukoja ja sen takia oon HUONOA ESIMERKKIÄ muille duunareille. No sannoin, että kyllä mää pidän taukoni ihan paikall... ET PIDÄ MINÄ KYLLÄ TIEDÄN OLEN NÄHNYT!!! Ai jaa, no milläs työmaalla me ollaan oltu yhtä aikaa, että näkisit semmosta? ....... KYLLÄ MINÄ TIEDÄN!!!!!! No kai nää vitun kehari tajuat, että jos me ei olla edes samoilla työmailla niin vitustako nää muka tiedät että millon pidän taukoni ja miten? WÄÄLÄBÄÄLÄÄ MINÄ TIEDÄN MINÄ TIEDÄN ET PIDÄ NIITÄ KOSKAAN ULIVULITULIJULI!!! Just niin, haistappa vittu. "GAAH GAAH, NYT TE MUUTKIN TÄÄLLÄ KAHVIHUONEESSA NÄETTE, ETTÄ MITEN NUO NUSSII MEIDÄN TYÖT GAA GAA GAA LADYGAGAA!!!

[ 11 viestiä | ]