Syvälle! Syvälle!
Ihana nainen Ihana nainen
Orc chieftain Orc chieftain
lapin kulta lapin kulta
Alizee hitaana kuten lupasin Alizee hitaana kuten lupasin
turva turva
Suihkussa Suihkussa
Persun talousosaaminen Persun talousosaaminen
ovi on hyvä apuväline ovi on hyvä apuväline
Turri tiistai Turri tiistai
afrikan lähettiläs afrikan lähettiläs
Mafiaparatiisi 2 Mafiaparatiisi 2
Kaunis neekeri Kaunis neekeri
portinvartija portinvartija
Keskikalja Keskikalja
Pitää olla vaan kivaa Pitää olla vaan kivaa
Tiberian Sun 2024 Tiberian Sun 2024
Tänään luolasto-conissa Tänään luolasto-conissa
Pikaruokalassa Pikaruokalassa
Hapsi ja serkkupojat esiintyy Hapsi ja serkkupojat esiintyy
näytti kesaria näytti kesaria
käppäurut 2 käppäurut 2
duolingo ei pelleile duolingo ei pelleile
käärmeen ribaleet käärmeen ribaleet
 253 näyttökertaa, 1 viesti, 0.04 MB, 1 tiedosto, 31.12.2021 11:36:50
[ + 4 | ]

Nikola Tesla

[60193] [teslanikola.jpg] [0.04 MB] [640x741] [] []
teslanikola.jpg

nikola tesla

 · 

thomas edison

31.12.2021 21:55:53 | 21:56:37
#535286 [+-] Piilota Suosittele

Edison oli silkka äpärä vaikka näin sanominen loukkaakin kaikkia äpäriä. Kävi jopa patenttirekisterikeskuksessa muuttelemassa päivämääriä, että sai itelleen patentin/patentteja(?). Kyllähän se keksi itsekin jotain, mutta ei kestäny sitä ettei ookkaan maailman ainut keksijä. Turpaan sitä ois pitäny vetää niin kauan, että ois asettunu. Ihmekö tuo jos sai Teslankin pimahtamaan ku kusi sen muroihin aamusta iltaa. Toki jenkkien viranomaiset tajus, että Tesla oli nero ja ku heitti sitten henkensä niin kävivät nyysimässä kaikki sen tutkimuspaperit eikä niitä oo vissiin julkastu vieläkään. Ei sillä, eksentrikkohan se Teslakin oli, mutta monesti nerot on vähän omalaatusia muutenkin. Kuten minä.

Mulla on ollu jo varmaan kymmenen vuotta suunnitelmissa anoa EU:lta tutkimusapurahaa selvittääkseni, että kuinka paljon valoa pääsee muurahaispesän maantasaiseen kerrokseen. Sen selvittämiseen menee varmaan viitisen miljoonaa viiden vuoden aikana, mutta ideani onkin se, että koska muurahaispesien lämpötila on huomattavasti korkeampi kuin ympäristön, niin jokaisen pesän alle asennettu aurinkokenno vois tuottaa meille tehokasta energiaa ainakin kesäkuukausien ajan, sillä kyllä sinne jotain valoa kuitenkin päätyy. Täytyy vain rakentaa tavallista terhakkaammat aurinkokennot. Ja heti kun kaikkien maailman muurahaispesien alle on sitten rakennettu ne aurinkokennot niin se on vain silkkaa voittoa koko ihmiskunnalle.

Toki pelkän tutkimuksen valmistumisen jälkeen perustan yhtiön joka tuottaa näitä kennoja yksinoikeudella ja myy niitä eri maiden valtioille noin 200 000 euron kappalehintaan. Ettekä sitten nussi tätä mun ajatusta ittellenne. Jos teette niin niin kusen teidän postilaatikkoon koko loppuelämäni ajan.

[ 1 viestiä | ]