eva notty eva notty
kelpaako? kelpaako?
Chicken Chicken
gondola traveller gondola traveller
Loppu kaupoista. Loppu kaupoista.
Jotain samaa? Jotain samaa?
Kouvola HDR Kouvola HDR
Iloinen tamperelainen Iloinen tamperelainen
Videokokoelma Videokokoelma
Et ole masentunut, olet poissa tolaltasi Et ole masentunut, olet poissa tolaltasi
Kovia ryöstämään nuo naapurit.. Kovia ryöstämään nuo naapurit..
ulostaminen kielletty ulostaminen kielletty
allahu akbar allahu akbar
Hölmö Ipa Hölmö Ipa
Talvisota Talvisota
Isot on ongelmat Isot on ongelmat
Phenomena Music Dream I Phenomena Music Dream I
Pari kuvaa palefacesta Pari kuvaa palefacesta
arman ja shakki arman ja shakki
Kokoomusnuoren tärkeimmät huolenaiheet: rassismi ja kasvismaidot Kokoomusnuoren tärkeimmät huolenaiheet: rassismi ja kasvismaidot
Mr. Puzzles Mr. Puzzles
leenu liinu ja tiinu leenu liinu ja tiinu
myrskyluodon kondola myrskyluodon kondola
Written and directed by A. I. :D Written and directed by A. I. :D
 355 näyttökertaa, 10 viestiä, 14.43 MB, 2 tiedostoa, 19.10.2021 19:39:28
[ + 6 - | ]

Tupakansavu paniikki uuuh.

[57568] [akanrillit.jpg] [0.07 MB] [827x988] [] []
akanrillit.jpg
[57567] [bx1qy.mp4] [14.37 MB] [406x720] [] []

paniikkikohtaus

19.10.2021 20:57:45
#509213 [+-] Piilota Suosittele

Mää tiiän yhen tyypin jota tupakansavu jahtas talon ulkopuolelta ulko-oven aukasun kautta käytävään, siitä sitten portaita myöten yläkertaan, siellä sitten postiluusta sisään ja sitten se savu jahtas sitä ympäri sitä kämppää. Se myös vihas koiria, kyttäs entisiä luokkakavereitaan kylillä, käveli liki tuntemattomien ihimisten asuntoihin ja/tai soitteli niille selittäen, että tarvii lainaa saadakseen ostettua netistä sukellusvälineet koska niissä on venttiili jota se tarvii rakenteilla olevaan ufoaan varten. Suojeli myös luontoa istuttamalla kokonaisen puun rakennustyömaalle, asu ainakin yhen kesän teltassa mettässä ja vissiin toisen mokoman puiston penkeillä.

Lisäksi se oli kiinnostunu kemiasta ja melekeen onnistu räjäyttämään ittensä leikkiessään tulitikkujen ja palavien kaasujen kanssa, kulki aseliikkeissä kyselemässä, että minkälaisia äänenvaimentimia niillä on, yritti sulattaa maksalaatikon alumiinia valaakseen muoviputkella pyssyn piipun, juoksi hätyyttelemässä kadun varrella ihmisiä jotka poltti tupakkaa koska savu tulee liikkeeseen pihan läpikin, kerto pomolle että ne kaikki on hengenvaarassa koska auringonvalo aiheuttaa myrkkykaasuja villaeristeissä. Lapsena se tosiaan keräs pulpettiin käyttämänsä räkäpaperit sekä tyhjät voinapit joista se aiko tehdä bensaa siihen ufoonsa. Se muuten kaiken lisäksi näki niitä lentäviä lautasia. Amikseenkin se pääsi jollain konstilla ja halus siellä pitää esitelmän oopiumista joten vuokras kaupungilta semmosen aarin tontin missä se kasvatti unikoita.

Nää on vaan niitä juttuja jotka tiiän ja joka ikinen on totta.

19.10.2021 22:01:05
#509231 [+4] Piilota Suosittele

Melkoista narina-puhetyyliä pitää. Epämiellyttävän kuuloista. Ja toisekseen. Jos itse huomaan röökinpolttajan vieressä, siirryn itse heti. Ei ole ongelma.

19.10.2021 23:22:31
#509258 [+4] Piilota Suosittele

Ennen muinoin luonto hoiti noin heikkokuntoiset kärsimästä (jos oikeasti on noin vaikeat vaivat) ennen toista tai kolmatta ikävuotta.
Mutta lähinnä tulee mieleen yhden työpaikan draamakuningatar joka oli aina tukehtumassa sisällä pihan tupakan savuun, työtovereiden ruoan tuoksuihin tai kun kuuli että lähettämön työntekijällä on kissa niin johan alkoi "niiskutus", ei siinä mitään tiedän kuinka vittumainen voi olla paha allergia, saati astma, mutta kyseinen ämmä haisi itse aina "vessanpesuaine" hajuvedelle kuin -90 luvun venäläiset nais turistit ja se ei muka vaikuttanut hänen "astmaansa" mitenkään.

20.10.2021 15:46:35 | 15:47:08
#509355 [+1] Piilota Suosittele

Kaveri on kanssa astmaatikko ja opetteli polttamaan joskus 17 vuotiaana ja veteli tupakkia siinä missä muutkin ellei jopa enemmän. Kyllähän se köhi ja räki sitten kanssa enempi, mutta ei sille mitään kohtausta koskaan tullut. Sittemmin lopettanut ja hieno suoritus. Onhan näitä astmoja eri tasosia, mutta kaverilla oli käsittääkseni aika paha kun sitä piti kokoajan seurata ja kantaa piippua mukana.

Edit: josta tulikin mieleen, että miksei tällä tylleröllä ollu piippua sitten mukana?

[ 10 viestiä | ]