Vasemmiston vaalimainos Vasemmiston vaalimainos
kitty kitty
Praise me like you should :3 Praise me like you should :3
Hyvää joulua :3 Hyvää joulua :3
peppukipua :3 peppukipua :3
Muistakaa tarkkailla juomistanne Muistakaa tarkkailla juomistanne
B♂hemian Gayps♂dy B♂hemian Gayps♂dy
Aivolävistys - Sätkynukkehuorat Aivolävistys - Sätkynukkehuorat
Captain Sweden Captain Sweden
minun >.3 minun >.3
In Memoriam In Memoriam
kjeh kjeh kjeh kjeh
Mentula Mentula
Mothers Caress Mothers Caress
venakko venakko
Etelän kostajat Etelän kostajat
tosijaan nokkelaa tosijaan nokkelaa
Töissä hyvät eväät Töissä hyvät eväät
rullalla :3 rullalla :3
Elmo koittaa Elmo koittaa
Tuigea >:3 Tuigea >:3
yikes yikes
lelu lelu
Aatelisten herkkua Aatelisten herkkua
 398 näyttökertaa, 7 viestiä, 0.13 MB, 3 tiedostoa, 02.09.2021 13:00:50
[ + 2 - | ]

Mikko Mallikas

[56317] [mikko.jpeg.jpg] [0.02 MB] [373x500] [] []
mikko.jpeg.jpg
[56316] [mikko2.jpeg.jpg] [0.05 MB] [550x700] [] []
mikko2.jpeg.jpg
[56315] [mikko3.jpeg.jpg] [0.06 MB] [588x700] [] []
mikko3.jpeg.jpg

mikko mallikas

02.09.2021 20:50:15
#496837 [+-] Piilota Suosittele

>>496823
Mää tommosia muista. Muista muutenkaan mittään ku pittää olla erillinen muistikirja missä on kaikki käyttikset ja passut jemmassa. Mutta jos supo tai krp tullee ovelle niin syön sen. Se on kuitenki vaan semmonen 2x3 senttiä kokonen ja ku sen liukkaroi vaikka voimariinilla niin kyllä se alas mennee.

02.09.2021 21:35:42
#496861 [+-] Piilota Suosittele

>>496839
En tajunnu tuosta pippelin karvaakaan, mutta siitä tuli mieleen yks toinen juttu.

Paikallinen "insinööri" firma otti mut ilimaseksi harjottelijaksi ja se it-guru siellä tuli yks päivä naantalin aurinkona mulle selittään, että se näkkee kaikki sivut mitä oon selannu firman konneella. Sannoin että "Niin?" Oli hämmentyny vähän aikaa ja läksi pois. Sama tyyppi pyyti (oo kertonu tän jo aikasemminki) pyyti mua laittamaan serverihuoneessa jokkaisen pihan päätyyn tarrakirjottimella ykkösen, sitten seuraan sitä johtua ja laitan ykkösen sinne koneen päätyyn. Sama homma kaikille piuhoille. No eihän siinä menny ku yks kullin luikaus ja sannoin, että valamista on. "Öö.. hh hhhhh... ööö hhhh... hh hhhhh" Kyssyin, että teinkö jottain väärin. "HH öö ööhööhh hhh ööööhhhh... nää on järjestyksessä" (tarkotti siis, että mennee vasemmalta ylläältä yks, kaks kolome nelijä jne ja sitten toiselta riviltä jatkuu. "hhh HHhhh nnggggghhhh...... mää aattelin, että nää menis järjestyksessä".

Pikku digi: Nno niinhän ne mennee, vasemmalta ylhäältä oikealle ja sillä viisiin. "Hhh nnnh mmghh... mää.. ynggggh mää aattelin, että ne menis pystysuoraan eikä vaakatasossa". No eipähän osannu mainita siitä aikasemmin. Tietenki sannoin, että äkkiähän mää laitan ne piuhat siten ku haluais, mutta ei kuulemma tarvinnu. Sama veitikka laitto mut ostamaan 20 hiirtä. Firmassa oli 10 työntekijää. Kävi ostamassa ja ku tuli takas niin taas sitä sammaa helevetin öhinää. "Mää luulin, että nää ois mustia". Aha, no tuota etpä sanonu siitä mittään. "Voikko viiä takas ja pyytää mustia hiiriä?". No vein ja selityksen jäläkeen seleves, että siellä on vaan 18 mustaa hiirtä, ei kahtakymmentä. Soitin sille ähisijällä joka tuumas, että jos ei oo kahtakymmentä niin sitten ei tarvita yhtään. Se heppu muuten yhessä välissä löi päänsä kotitalonsa portaikossa. Miten vitussa seki oli mahollista, sitä ei moni tiiä, mutta niin se vaan onnistu siinäki. Ja yhen kerran kannattelin tulostinta puoli tunta ku se ei osannu päättää, että mihin kohtaan siinä pöydällä sen pitäis olla. Jutteli kyllä työkaverin kans ilosesti siinä koko sen ajan. Ja ne oli vielä rakentaneet sen Joutsensillan tänne.

Yks niien työntekijä kielsi mua koskemasta sen tietokoneeseen, koska oli niin vitun kiireinen. Tyyppi soitteli puhelimella viereisen kubiikkelin työkaverille ja viikon ajan selevitti mulle että se on niin kiireinen, että sen tietsikkaan ei saa koskia. Sannoin joka päivä, että mun pittää päivittää parin minnuutin ajan yhtä .bat tiedostoa, koska muuten se ei enää saa yhteyttä tietoihinsa. Ei ollu aikaa ku oli niin kiireinen. Aina ku kävelin siitä luukun ohitte niin hyökkäs viereisest kubiikkelista ja huuti, etä ei saa koskia sen konneeseen. No, meni viikko. Tuli hirviällä tohinalla selittämään ja vaatimaan selityksiä miksi sen koneessa ei enää oo x-asema. Sannoin sen saman selityksen mitä oli toistanu sille jo viikon, että tästähän mää sulle sannoin, mutta sulla on aina niin kiire, että ei pääse sun koneelle.

Helevetinmoinen kiire ja heti piti mennä laittamaan homma kuntoon. Koko ajan kyttäs selän takana ja hoputti. Ku sain päivityksen tehtyä niin oli perkeleellinen kiire taas koneelle. En tiiä mihin sillä oli se hoppu ku kuhan näki päivityksen onnistuneen niin taas häipy minne lie vessaan runkkaamaan.

Ja tommoset rakenteli ainaki siihen aikaan siltoja sun muita. Vieläki pelottaa körötellä niitä pitkin. Enkä ny tiiä onko tässä mittään tolokkua, mutta tulipahan sanottua sentään joutessaan. Meen paskalle ja jos hyvin käy niin saan pyyhkiessä vähän mielihyvvääkin.

[ 7 viestiä | ]