Viidakon Ykä, asiallinen neekeri Viidakon Ykä, asiallinen neekeri
paint joulukalenteri luukku 3 paint joulukalenteri luukku 3
pullukka :3 pullukka :3
Kierrenugs :3 Kierrenugs :3
Fakkkii vaan kaikille loppu kesäksi Fakkkii vaan kaikille loppu kesäksi
vertailua vertailua
Kisse kuukävelyllä Kisse kuukävelyllä
härski temppu härski temppu
Arvostus Arvostus
Itsenäisyyspäivän paraati 2019 Itsenäisyyspäivän paraati 2019
mörökö mörökö
Jouluvalot Jouluvalot
Suomi-konepistooli Suomi-konepistooli
Porkkana Porkkana
Mestari kokki asialla Mestari kokki asialla
Hirvikolari Hirvikolari
kiitos mestari kiitos mestari
wierdo wierdo
nap train nap train
Apple rahastaa Apple rahastaa
Värinäkötesti Värinäkötesti
Läiskistä Läiskistä
Munan vatkausta Munan vatkausta
cinnamon cinnamon
 384 näyttökertaa, 5 viestiä, 3.1 MB, 1 tiedosto, 23.08.2021 02:02:20
[ + 1 | ]

BURN THE WITCH!!


kurkkulaulu

(9)
23.08.2021 05:23:04
#493521 [+1] Piilota Suosittele

>>493513
Haista sinä feikki vittu ja ropaa ittes märäks pytyssä uitetuilla vessapapereilla jotka aiheuttaa sulle virtsatietulehuksen joka etenee syvemmälle ja päädyt ho'spitaliin jossa ne aluksi tyytyy leikkaamaan sun virtsarakon auki, mutta toteaa tulehuksen levenneen jo niin pitkälle, että tarvitaan suurempaa leikkausta. Siinä ne sitte kärrää sut tärkeiden osastolle jossa sulle annetaan vähän fentanyyliä niin rauhottuu sun tuhatta ja sataa hakkaava pumppu ku pelekäät että nyt ne lopultaki ympärileikkaa sun persereikäs etkä ennää ikinä tunne ulostamisen tuomaa nautintua.

Ja ku oot vasta osittain narkoosissa niin sut aukastaan ja tuumataan, että peli on jo menetetty. Ne näkee kakkakikkareiden pyörivän siellä sun kusiputkistossa joka on tietenkin merkkinä anaaliyhdynnästä lähisukulaisen kanssa, joten sun hoito verovaroilla lopetetaan siihen paikkaan. Ku makkaat sitte ambulanssitaksin takaosastossa missä sun perseeseen laitetaan kaikenlaisia erilaisia tutkaimia ihan vaan huvin vuoksi, niin ne potkasee sut kotikylälläs kyydistä pois ja saat raahautua erittäin kivuliaiden tutkimuslaitteiden kanssa kotiin ihan omin vomin.

Ku lopulta pääset hyväntahtosten naapureiden avustamana kämpälles niin huomaat, että siellä tsirrassa oli sittenki vaan tungettu sun alapään aukkoihin pelekkiä nokkosia ja siitä se kipu vaan on noussu. Sitte makkaat ittiäs alaossaan hakkaavana ja tuskasta huutaen kuvitellen, että saisit siitä jottain helepotusta, mutta eihän se niin toimi. Seuraavaksi tullee kuule tuo sinilakkisten kärry koska naapurit on valittanu sun meluamisesta niin ne vie sut putkaan ja siellä sitte tuskissas kiemurtelet persettä himoavien mullahistien sekä muiden sodomiittien keskellä ja heti ku valvontakamera kääntyy toiseen suuntaan niin ne rupiaa vetämään sua kunnolla turpaan. Mutta vaan sen verran, että pysyt etes jotenkin tajuissas ja kärsit kivusta, ku ne nostaa sun pakarat parempaan asentoon ja ottaa sut jokainen vuorollaan samalla, ku muut peittää sitä feikkikameraa mikä siellä putkan nurkassa on.

Ja jos haluat lukea seuraavan osan niin laita kymppi tai pari elokapinan tilille niin kerron lisää.

[ 5 viestiä | ]