Vähänkin hienompi kuva Vähänkin hienompi kuva
Naurunappulasta 1097237 Naurunappulasta 1097237
kesän hittielokuva kesän hittielokuva
Ei jaksa keksiä otsikoita 77 Ei jaksa keksiä otsikoita 77
Hui kauhistus! Hui kauhistus!
ihan sama jos rassismia.. ihan sama jos rassismia..
Jälleen ajankohtainen Jälleen ajankohtainen
Ei jaksa keksiä otsikoita 75 Ei jaksa keksiä otsikoita 75
Ei jaksa keksiä otsikoita 69 Ei jaksa keksiä otsikoita 69
Kauppisen periantai ;-) Kauppisen periantai ;-)
Lyhyitä ja hassuja Lyhyitä ja hassuja
E E
Ei se ääni mitään, mutta ne jarrutusjäljet Ei se ääni mitään, mutta ne jarrutusjäljet
Ruokapöydässä Ruokapöydässä
oooooooooooooooo oooooooooooooooo
@Spikanor @Spikanor
Mukavaa hommaa Mukavaa hommaa
Mee töihi Mee töihi
Koistisen autopesula Koistisen autopesula
Vittu mitä paskaa :DDD Vittu mitä paskaa :DDD
Sadan metrin enkat Sadan metrin enkat
Voin melko vaihtelevasti Voin melko vaihtelevasti
Isännäntuoksuinenpulla Isännäntuoksuinenpulla
Give us another one! Give us another one!
 395 näyttökertaa, 7 viestiä, 3.1 MB, 1 tiedosto, 20.01.2021 05:25:57
[ + 1 | ]

Ortotopologia


kylähullu

 · 

aapo heikkilä

 · 

oulu

(50)
20.01.2021 05:35:14 | 05:45:51
#431093 [+-] Piilota Suosittele

Kuuleman mukaan myös tonttujen hattujen tilavuuksia on laskettu arvon herran luennoilla. Huhujen mukaan kaikki halukkaat eivät edes ole mahtuneet istumaan luentosalien penkeille vaan osa on istunut rappukäytävillä. Kuuluisa tutkijamme on myös jakanut ansioituneille opiskelijoille omia stipendejään sun muuta sellaista.

Heikkilä siis oli ihan yliopistossa opiskellut mies, mutta sekosi sitten viimeistään niinä aikoina. Oulun yliopistossa ymmärrettiin kylähullun tarpeita ja täten hänelle osoitettiin oma siivouskomerosta "työhuoneeksi" valmisteltu vastaanottokomero. Matematiikasta se kyllä ymmärsi ainakin jonkin verran, mutta oli muuten ihan sekaisin. Mutta harmiton huppana! Arvon tutkijan luennot olivat suosituinpia luentoja, mitä Oulun yliopistossa on koskaan järjestetty.

Rahoituksen hän sai kuuntelijoiden keskuudessa kiertäneen kolehdin avulla sekä muutamien entisten, esimerkiksi Oulun yliopistollisen sairaalan työntekijöiden pienillä lahjoituksilla. Muistaakseni Yliopistolla on järjestetty jopa näyttelyitä Heikkilän tieteestä ja hän sai paikallisesti erittäin huomioon otettavaa arvostusta sekä kunnioitusta eläissään.

Tällaisia kylähulluja tarvittaisiin edelleen nykyäänkin, valitettavasti nykyiset kylähullut ovat lukkojen takana ja muut umpihullut juoksevat vapaina.

Hiirosen vanhainkoti muuten sijaitti Kaukovainiolla missä määkin sain mieltä muokkaavat kokemukseni kaikenlaisten enemmän tai vähemmän kaheleitten ajatuksen kulusta. Tai no siis en siis asunu siellä, muutenhan oisin vieläki lukkojen takana, mutta siinä vieressä kasvaneena ja kaikenlaisia kaheleita nähessäni tajusin jo nuorella iällä, että ihimisiä on kahta sorttia: hulluja ja höppänöitä. Mää varmaan liehuttelen siinä niien kahen välillä, nääs perkele!

20.01.2021 05:50:40 | 05:52:25
#431095 [+-] Piilota Suosittele

>>431094

No eihän sitä koskaan tiiä millon semmonenkin matemaattinen probleema tullee etteen. Siinä on tarkkaa puuhaa ottaa huomioon myös se, että onko siinä hiippalakissa sitten semmonen kauniin näkönen tinselistä tehty killutin. Sekin nääs vie sen oman tilansa ja sillä saattaa hyvinkin olla merkittävä lopputulos ortotopologisessa laskentakaavassa, että nääs!

Mutta jotta nääs ihan Ylen sivvuille on päässy, niin ei se nyt ihan hupsutuksia ollu selittänynnä :D

https://yle.fi/uutiset/3-10161249

20.01.2021 11:15:53
#431126 [+-] Piilota Suosittele

Uskonnolliseen kakkaan en jaksa uhrata aikaani. Sen otan selville mitä tarvitsee, koska uskonnon teilaaminen ei ole minun elämäntehtäväni. Se tekee sen ihan itse. Harmikseni voin kuitenkin todeta, aivopesu alkaa jo vauvana. Kun tästä aloitin Urpo Matikaisen kanssa keskustelun monia vuosia sitten Pakilan Helluntaikirkon tiloissa sain osakseni syytöksiä. Toki se on minun syyni, että aloittavat aivopesun jo vauva-ikäisenä. Urpo Matikainen on myös aivopesty jo vauvana. Sillä hyökkäsi välittömästi kimppuuni kun kannoin Independence Day 4-elokuvan pilottitakkia päälläni ja tuli pyhiin tiloihin.

Uskonto minulle on sama kuin venäjä suomelle. Jatkuvaa valehtelua ja väärinkäytöstä. Mennään sieltä missä aita on matalin eikä mitkään säännöt koske.

20.01.2021 12:08:28
#431133 [+-] Piilota Suosittele

>>431126
Toi ukko ei ole uskovainen.
Kilahtanut matemaatikko, jonka yhtälöt oli niin absurdeja, että jengi kävi luennoilla niitä huumorimielessä kuuntelemassa.

[ 7 viestiä | ]