ihana nainen ihana nainen
Mun puhelimessa on Neekereiden oma käyttis Mun puhelimessa on Neekereiden oma käyttis
Ruskea lumiukko xd Ruskea lumiukko xd
Vallankumous alkaa pian toverit Vallankumous alkaa pian toverit
Vingu sika vingu Vingu sika vingu
vittu vittu
Täällä kaikki hyvin Täällä kaikki hyvin
Paint-joulukalenteri 2021 - Luukku 1 Paint-joulukalenteri 2021 - Luukku 1
Parempaa sakemannien sotamatskua kuin Sonjalta Parempaa sakemannien sotamatskua kuin Sonjalta
Lällällää! Maistuisko vesimeloni? Lällällää! Maistuisko vesimeloni?
paska juttu paska juttu
Brad Pitt Brad Pitt
Debate Debate
N-sana N-sana
N-Pukki N-Pukki
Ruokaa? Ruokaa?
Boomeri päätti ottaa selvää miks juutalaisia vihataan Boomeri päätti ottaa selvää miks juutalaisia vihataan
Voi saakeli tätä elämää Voi saakeli tätä elämää
Pavlov Pavlov
Tytti meemejä. Tytti meemejä.
27.11 2021 27.11 2021
Vihdoinkin joku ymmärtää! Vihdoinkin joku ymmärtää!
Little piggy Little piggy
sormiin vähän sattuu sormiin vähän sattuu
 358 näyttökertaa, 7 viestiä, 0.06 MB, 1 tiedosto, 23.12.2020 13:29:59
[ + 5 | ]

Hänelle, kenellä on jo kaikkea

[50595] [IMG-20201223-WA0005.jpg] [0.06 MB] [1024x591] [] []
IMG-20201223-WA0005.jpg

23.12.2020 16:54:47
#422968 [+-] Piilota Suosittele

Ei ole todellista...
Voin jo kuvitella kun idiootit tilaa kavereilleen häirkkö käyntejä näiltä idiooteilta, tai sitten vihamiehilleen / puolijulkkiksille joiden osoite tiedot ovat tiedossa tai julkisia.
Puhelinmyynti, ovelta ovelle kaupustelu ja uskontojen tyrkyttäminen kotiovella pitäisi muuttaa / määritellä laissa kotirauhan häirinnäksi.

24.12.2020 00:01:08
#423071 [+-] Piilota Suosittele

Eivät ole täällä käyneet eivätkä itse asiassa edes vanhassa kämpässä.

Aikanaan vielä lukioaikana (vai olisiko ollut jopa sen jälkeen opiskellessani) kun luimuilin vanhempien nurkissa, tulivat jehovat bamlaamaan. Olisivat halunneet sisälle, mutta en päästänyt, mutta hyvännäköisen nuoren naisen (ja joku vanha gubbe oli sen vahtikaverina) kanssa käytiin pitkä keskustelu raamatusta ovenlävellä/rapussa (oli silloin tuoreessa muistissa asioita) ja se rimputtelu/käynti jehovien osalta loppui siihen. Ei tultu enää juttelemaan. Talon parin muun asunnon ovikelloja kävivät aina välillä rimputtelemassa myöhemmin.

Aikanaan kasarilla ja ysärin alussa yhden kaverin isä (raudoittaja ja oli sellainen iso, pullea ja karvainen äijä) oli niitä aina kutsunut sisään kalsareisillaan ja keitellyt heille kahvia, tarjonnut keksiä ja viuhahdellut, kun kalsarit roikkuivat missä roikkuivat. Kaveri niitä joskus kertoili, että oli koittanut hihitellä hiljaa hihaansa, kun isänsä persvako vilkkuen höpisee jehovien kanssa.

24.12.2020 22:56:25
#423378 [+-] Piilota Suosittele

Se oli joskus 10 vuotta sitten ku olin perjantaina tissutellu menemään. Lauantai aamuna heräsin puolikkaaseen sydänkohtaukseen, ku ovikellon saatana pamahti soimaan. Se ääni ois herättäny kuolleetki. Nykyään oon repässy virtapiuhan siitä irti. No kuitenkin, heräsin ihan helevetilliseen säikähykseen. Päässä heitti vieläki illan juomingit niin hiipiin varovaisesti ovelle kurkkaamaan. Siinä oli kaks hihhulia. Raotin ovea sen verran, että meinasin esitellä niille mun henkilökohtasen demonstraation siitä miten nukkuvia ihimisiä häiriköiville tuonelassa tapahtuu. Ne kyllä oli jo vähän sen näkösiä, että säikähtivät jo pelekkää olemusta. Sulukiin kuitenki silimät, haukkasin happia vähän pitempään ja pyysin ystävällisesti, että laittaisivat sinne pieneen kirjaansa merkinnän, että tälle ovelle ei tarvitse tulla. Nyökyttelivät epämääräsesti hymyillen ja lähtivät hevon vittuun.

Nyt sitte kesällä ovelta kuulu jotaki helevetin möykkää niin meni rähmäsilimäsenä siihen ihmettelemään. Kattelin ensin oven ikkunasta, että jotaki taloyhtiön ämmiä ku oli nimilaattaa ja kaikkea. Hetken siinä tillotin, että mitä siinä laatassa lukee. Taas jotaki vittusaatanoita. Heristin niille etusormea ja osotin, että painukaa vittuun. Minne lie menivät, mutta toivottavasti eivät tuu enää ikinä takas.

[ 7 viestiä | ]