*Kurkku laulu kovenee* *Kurkku laulu kovenee*
Wut? Wut?
Porin Allan Porin Allan
Muinainen jojo-temppuilija Muinainen jojo-temppuilija
kukka kukka
Komekko island Komekko island
:) :)
Liian jännä Liian jännä
voi kakka voi kakka
Voi veljet Voi veljet
Hyvää syntymäpäivää sinulle börhein! Hyvää syntymäpäivää sinulle börhein!
Jytky Jytky
Me on hävitty tää peli Me on hävitty tää peli
Wikihow Wikihow
Bönde laulaa Bönde laulaa
Täysi kaaos Täysi kaaos
Täydellisen nuoren herrasmiehen hyvät tavat Täydellisen nuoren herrasmiehen hyvät tavat
David Meowie David Meowie
Räjähteet lentää Räjähteet lentää
Pyrstötähti osa 1-6 (Mora) Pyrstötähti osa 1-6 (Mora)
Gotta Eat Lasagna Gotta Eat Lasagna
Lisää jatkoa Sonic-elokuvan kunnialle Lisää jatkoa Sonic-elokuvan kunnialle
Muna Muna
Angel Witch - Psychopathic 2 Angel Witch - Psychopathic 2
 518 näyttökertaa, 11 viestiä, 36.02 MB, 1 tiedosto, 22.12.2020 17:12:10
[ + 3 | ]

Catboykami

[50575] [tiedosto.mp4] [36.02 MB] [1280x720] [] []

catboykami

(10)
22.12.2020 19:00:32
#422704 [+-] Piilota Suosittele

Kerrankin video tältä hyypiöltä jonka viitsii katsoa. On jossain määrin kiehtovaa nähdä kuinka pystyy provosoimaan toisesta ulos rasistin.

23.12.2020 01:15:05
#422814 [+-] Piilota Suosittele

>>422704
Mitä vittua :D Eikös muslimit vihaa ihan vitusti jo valmiiks jutkui? Ei varmaan paljoa kaipaa provoa, että alkaa muslimi huutaa jutkulle? Vai onko tää joku vihreiden "religion of peace" juttu taas vai hä tä?

23.12.2020 08:28:28
#422905 [+-] Piilota Suosittele

>>422704

Pääsääntöisesti muslimit eivät siedä muita uskontoja tai aatemaailmoja. Omassa tukikohdassaan, kalifaatissa muut ajatelmat tuhotaan välittömästi. Homot lentävät katolta hyvin nopeasti.

25.12.2020 01:42:44
#423447 [+-] Piilota Suosittele

>>422905

Jos musulmaaneista pittää jotaki hyvvää kaivaa essiin niin itte asiassa niillä on kaks hyvää asiaa. Ne tappaa ittensä pommeilla ennen ku täyttää nelijääkymmentä ja ne vihaa jutkuja. (Nyt ollaan jo puali tuntia joulun jäläkeisessä ajassa joten snap back to the reality) Oikeudenmukaisessa maailmassa kaikki ns. valakosen rodun edustajat hävittäis jutkut ja musulmaanit. Siitähän tietenki seurais se hyvä puoli, että lähes kaikki poppimusiikki ja paskat leffat katuais maailmasta joten sehän ois win-win-win! Sitten ku päästäis niistä sian vitun siittämistä virheistä eroon niin seuraavana päästäiski kikkailemaan vaikka kiinalaisten kans.

Harvinaisten metallien kierrättäminen ja niiden ostaminen vaikka kymmenen, ehkä kahenkymmenen vuoden ajan niin saatais ainaki tänne ihimisten ilimoille tarpeeks tarvittavia osasia, että voitais lopettaa kauppa kinuskien kans. Toki tietsikoiden ja autojen hinnat nousis, mutta rahahan on vaan väline, ei mikään vitun itseisarvo. Rahhaa ei voi syyä, sitä ei voi juua eikä sillä tee yhtään mittään käytännössä. Se on vaan enemmän tai vähemmän yhteisesti sovittu määre jolla mitataan tuotteiden arvo. Euroopanki puolella voidaan aivan hyvin ruveta valamistamaan komponentteja ja jopa, vitun, kuulakärkikyniä. Päätetään, että niiden hinta on jatkossakin prikulleen sama ku ennenkin. Nou pröblem.

Koko Amerikka on valmis Afrikan ohella myymään meille kaiken mahollisen mitä ne vaan saa tuotettua. Se on vaan näiden Mäkkiä käyttävien globalistigoblinien fantasiaa, että jos ei tehä kauppaa Kiinan kans niin pistorasiasta ei tuu sähköä ja vauvat kuolee kylymyyteen ku ei oo Kinuskien tekemiä kapaloita. Siinä ois kierosilimäset vittusaatanat ihimeissään ku eurooppalaiset ei ostais niiden paskasti ja osaltaan myös pakkotyöllä tehtyjä tuotteita. Se, että joku puntero on tottunu siihen, että saa Applen Kiinassa tekemiä tuotteita ostaa ylihintaan ei tarkota sitä, etteikö muu maailma pärjäis ihan mainiosti iliman Kiinalaisten markkinoita.

Rahan arvo on vaan sovittua. Siihenhän koko markkinatalous perustuu. Ei jollaki helevetin setelillä oo yhtään sen enempää käytännön arvua ku se, mitä siitä saa uudelleen myytynä. Vähän paperia ja muita kuituja. Jokkaisen setelin, oli se sitten vitonen tai satanen käyttöarvo materiaalien osalta on käytännössä sama. Pelkkää nuotion sytykettä kun sille ei anneta kuvitteellisia ominaisuuksia. Alas tyrannia, ylös tissit ja miksei myöski pippelit. Sperman hinta maailmalla on varmaan huomattavasti korkiampi ku jollaki vitun eurolla. Puhumattakaan HP:n mustasta värimusteesta.

25.12.2020 03:33:36 | 03:34:39
#423478 [+-] Piilota Suosittele

>>423456

No perrrrkele! TL:DR

Mutiaiset vihaa jutkuja = hyvä
Jutkut vihaa mutiaisia = hyvä
Joku pamauttaa vittuun koko lähi-idän = überhyvä

Sitten saahaan hattaria ja pehmistä kaikille ku ollaan siitä mulukun leikkaajien tuhosta ilosia :3

[ 11 viestiä | ]