304 näyttökertaa, 4 viestiä, 0.4 MB, 1 tiedosto, 16.10.2020 18:55:38
[ + 13 - | ]
👑 Plussatuin 16.10.2020.

Pikku-Pertti kouluruokalassa

[48649] [pikku-pertti_kouluruokalassa.jpg] [0.4 MB] [850x567] [] []
pikku-pertti_kouluruokalassa.jpg

pikku-pertti

16.10.2020 19:55:54
#399552 [+-] Piilota Suosittele

>>399538
Mulla on vastaus. Johtuu kulttuurista (ei siis sille omg lol ne raiskaa ja ryöstää :D). Sitten kun sen sikiämis kulttuurin yhdistää nälkäkuolemiin ja sairauksiin niin selviää edes jokunen paristakymmenestä hoitamaan vanhemmat kun ne on vanhuksia jos elävät niin pitkään. Ongelmana on länsimaiden ruokkiminen ja lääkkeet yms. yhdystettynä tuohon sikiämis kulttuuriin, joten 20:stä lapsesta jääkin huomattavasti enemmän kuin 2 henkiin. Tämäntakia afrikan väkiluku on rähäjtänyt käsiin ja siellä on vielä isommat ongelmat, sillä ei me voida näin isolla eksponentiaalilla kasvavaa ihmismäärää ruokkia ja lääkitä, joten kohta ollaan aloitus tilanteessa eikä enään suurin osa lapsista selviä.

16.10.2020 20:30:12
#399564 [+-] Piilota Suosittele

>>399552
Tämähän se. Ruoka-apu kehitysmaille on pahinta mitä niille voidaan tehdä. Sen sijaan pitäis avun saamiseksi tehdä muutoksia omaan elämäänsä, kuten vaikka sterilisaatio. Jos mulla joskus on milijardeja niin perustan semmosen hyväntekeväisyysjärjestön, että kaikki lapsettomat kehitysmaitten naaraat saa pariksi vuodeksi elintason keskimääräisessä kaupungissa, siihen siis sisältyy lekurit, (ammatti)koulutus jne. Eli tuubit tukkoon = 2 vuoden ilmanen elämä, tk ja koulutus että osaa muutaki ku lapsia tehä.

Miehille puolestaan vastaavasti sama homma, mutta sattuneesta syystä ei tiietä montako lasta ne on ehtineet pukata. Sen vuoksi sitten sanotaan vaikka munalukko kaikille nuorille jotka haluaa mukaan ennen puberteettia. Siinäpähän runkkaavat lukon rei'istä jos haluavat, mutta naiminen sen kanssa ei onnistu. Pesu kylläkin. Kuhan täyttävät 18 tai mikä siinä paskalävessä onkaan aikuisuuden ikä niin sitten tuubit tukkoon. Siitä saa sitten saman parin vuoden elätys/koulutuksen. Samalla sitten rakentais jottain työpajoja niihin kaupunkeihin niin voisivat tehä vaikka kaarnalaivoja ja ongen kohoja tai jotain. Maksaisin sitte keskimäärästä palakkaa paikallisella tasolla.

Sillä tavalla ne pyssyis tyytyväisinä, saisivat terveydenhuollon, koulutuksen ja ylikansotuksen ongelma ratkiais kahella pienellä snibeti-snab äänellä paikallispuudutuksessa. Kaikki ois tyytyväisiä.

Toki jos ois jo lapsi tai toinenkin niin sillon sais palijon pienemmät edut sterilisaatiosta, mutta kuitenkin sen verran kiinnostavat että lähtisivät mukaan siihen.

[ 4 viestiä | ]
 
Börhönturvaaja Börhönturvaaja
Oktoberfest 2 Oktoberfest 2
Hellurei Hellurei
Vaimo matskuu? Vaimo matskuu?
3 pientä porsasta 3 pientä porsasta
Tuukka Virtaperko -kokoelma 10 Tuukka Virtaperko -kokoelma 10
Oktoberfest Oktoberfest
Mr. Tokmanni Mr. Tokmanni
vitun salapoliisi vitun salapoliisi
nyt sattui akileeseen nyt sattui akileeseen
Paras lahja ikinä Paras lahja ikinä
Hän mies Hän mies
Kamerukset :3 Kamerukset :3
Hippasilla Hippasilla
ihana nainen ihana nainen
10-Year Challenge 2 10-Year Challenge 2
väärin väärin
samikset samikset
meat spin meat spin
Perjantai Perjantai
sähköinen mlem :3 sähköinen mlem :3
muurahaispesän tuhoaminen muurahaispesän tuhoaminen
Mällit naamalle Mällit naamalle
Paulin pelivideot: Niilo22:sen uusi edittikone Paulin pelivideot: Niilo22:sen uusi edittikone