Tosimies ei ohjeita tarvi Tosimies ei ohjeita tarvi
Will Smith Will Smith
Asioita voi tehdä vaikeasti, mutta tyylikkäästi Asioita voi tehdä vaikeasti, mutta tyylikkäästi
Raiskaaja paljastaa nakkinsa Raiskaaja paljastaa nakkinsa
Veikeä Landsknecht Veikeä Landsknecht
Eh-käisy Eh-käisy
Kaaleet ja duuni Kaaleet ja duuni
Tasapainoista 17-vuotispäivää Shironeko <3 :3 Tasapainoista 17-vuotispäivää Shironeko <3 :3
Pullat kunnossa Pullat kunnossa
Uudet Soynic ja Tlais Uudet Soynic ja Tlais
Taiteilija Taiteilija
Little Macin börh Little Macin börh
Poliisi Poliisi
Matin hautajaiset ja asiaankuuluva mainos Iltalehdessä Matin hautajaiset ja asiaankuuluva mainos Iltalehdessä
Pelsu lonkkua, Hollywood Babble-on striimi ja Civi 5 Pelsu lonkkua, Hollywood Babble-on striimi ja Civi 5
Hämis-kissa Hämis-kissa
Kännikala Kännikala
Börh :3 Börh :3
Vauhtiliiga Vauhtiliiga
Märkäuni Märkäuni
Mummo ja koira Mummo ja koira
lapsi tulossa lapsi tulossa
Ruudun takaa Ruudun takaa
Liity sinäkin Liity sinäkin
 394 näyttökertaa, 4 viestiä, 0.48 MB, 1 tiedosto, 12.10.2020 01:13:37
[ + 6 - | ]

seinästä se sähkö tulee

[48565] [seinasta-tulee-sahkoa.png] [0.48 MB] [712x408] [] []
seinasta-tulee-sahkoa.png

vihreät

(154)  · 

sähkö. seinä

12.10.2020 09:40:49 | 09:56:03
#398494 [+-] Piilota Suosittele

Saa sen akun ladattua auringoenergiallakin. 100W panelli on enemmän kuin tarpeeksi 42v 2A laturille. Ongelma on siinä, että mihin jätät sähköfillarin lautautumaan omalla kennolla? Työpaikalla se voisi onnistua, mutta yleisellä. Se olisi sekunnissa pöllitty sekä pyörä, että kenno. Sekä tietysti talvella lataamisen pitäisi olla lämpöreguloitua. 0 astetta on alin celciusaste millä saa li-Ion akkuja ladata. Muussa tapauksessa vähenee merkittävästi akun latausmäärä. Itseltä rikottiin Vantaalla postin pääterminaalissa fillarista lukko sekä irroitettiin peräkärryn pultti, joka pitää sitä kiinni. Lukon ymmärsin siten, että se oli ilmoitus siitä, että lukko oli huono ja tarvitaan parempi, mutta peräkärryn pultin irroitus tuli kalliiksi minulle.

Olin näet töiden jälkeen menossa asiakkaalle hakemaan konetta huoltoon jonka palauttaisin sitten päivän päästä. Noh. Koneen hain ja lähdin himaan. Nips naps ylämäessä irtosi peräkärri ja kone pillunpäreiksi.

Sen jälkeen soitto asiakkaalle, että joudun ostamaan uutta osaa omalla rahalla koska nyt kävi näin. Seuraavana aamuna käväsin kysymässä Postin terminaalin tarkastuspisteen ihmiseltä, että tuolla kun on kamera niin saatko löydettyä semmoisen, joka pyöri eilen pyöäräni ympärillä. Noh, vastaus tuli, että kamerat ovat olleet rikki monta vuotta. No vittu. Mikä siinä. Pomon juttusille, että mikä vittu siinä on, että aina kun ajan fillarilla töihin niin joku vetää siitä semmoiset pultit, että pitää rikkoa? Sekä kerroin tilanteen mitä tapahtui edellisenä päivänä. Öööö öööö öÖÖö öö emmä vaa tiiä.

Joo, jo kävelin postiterminaalin pomon juttusille ja selitin mitä on tapahtunut ja kyselin samalla miksi kamerat eivät toimi. Saanko käydä puhkomassa autojen renkaita eikä tekijää saada kiinni vai uusitaanko sen jälkeen kamerat jos alkaa jengi valittamaan, että mitähän vittua. Vitutti meinaa aivan sopivasti tilanne. No, sain luvan kiertää postitermiksen toiselle puolelle fillarilla jatkossa, joka on off-limits yleisesti ja tarkoitettu postinterminaalin muille tekijöille. Sen jälkeen sai fillari sekä peräkärry olla rauhassa.

Että semmoista. Näin on käynyt niin vitun monta kertaa että oksat pois. Laattapisteellä duunailessani rikottiin molemmat renkaat. Tämä tapahtui talvella jolloin pakkasta -34 astetta. Sain tekijän kiinni ja hän joutui luopumaan 2h palkasta sekä ostamaan uudet renkaat. Hakkapelitta max siihen aikaan maksoi kalliisti.

Mutta sai minut tajuamaan sen, ettei fillaria jätetä mihinkään vartioimatta.

12.10.2020 16:06:17
#398522 [+-] Piilota Suosittele

>>398494 Mitehä sulle tapahtuu tollein. Itse muistan tehneeni tollaista ylä-asteella kiusaajille. Pyörän renkaaseen pisto jne. Ei oo kertaakaan pyörän kanssa ollu ongelmia töissä sentään tai muuallakaan. Ainoastaan teräs tehtaalla ku siel muutenki kaikkea paskaa pyörii.

[ 4 viestiä | ]