Kuplassa Kuplassa
Trump ja sen kannattajat tiivistettynä Trump ja sen kannattajat tiivistettynä
Tollee varmaan pitäs mennä :D Tollee varmaan pitäs mennä :D
cheff tyrone cheff tyrone
mmm mmm
Luolastolaisten mätöt Luolastolaisten mätöt
Amorella Amorella
Yhteiskunnassa kuohuu Yhteiskunnassa kuohuu
Patukkakääre Patukkakääre
RIP longcat ;__; RIP longcat ;__;
Hyvä börh :3 Hyvä börh :3
Nimi Nimi
Baskaranta Baskaranta
Arvaa kuka? Arvaa kuka?
Heard you like loafs and sand so we put börh-loaf in your sandal Heard you like loafs and sand so we put börh-loaf in your sandal
Maybe it's Maybelline Maybe it's Maybelline
Tuleeko tästä joku mieleen? Tuleeko tästä joku mieleen?
Liekku Liekku
Aukoton argumentti Aukoton argumentti
>Oulu >Oulu
Joe Biden - C'mon Man (remix) Joe Biden - C'mon Man (remix)
tule katsomaan :3 tule katsomaan :3
cocojambo cocojambo
Totuus Totuus
 314 näyttökertaa, 5 viestiä, 0.09 MB, 1 tiedosto, 06.09.2020 13:14:54
[ + 6 - | ]

Ei mee nallekarkit tasan

[47323] [gays-for-islam.jpg] [0.09 MB] [600x953] [] []
gays-for-islam.jpg

gay

(146)  · 

islam

(80)
06.09.2020 13:42:58
#384558 [+-] Piilota Suosittele

Nyt esitän kauhean ajatuksen, josta vihervasemmistolaiset tietysti närkästyvät, mutta koska silmät eivät vain aukene, niin...

... muutamia homolentoiskuja islamistien toimesta länsimaihin, niin ehkä sitten vihervasemmistolaisten "suvaitsevaisten" silmien ummistajien silmät alkaisivat avautua.

Erityisesti kun iskujen kohteeksi joutuisi julkihomoja, niin näkyvyys olisi suurempi.

Islamistisissa maissa naisten oikeudet ovat ihan päin helvettiä. Iranissa pakkokaavutetaan naisia ja moraalipoliisi pieksee, raiskaa ja heittää happoa päälle, jos olet ilman kaapua. Tai jos tanssit julkisesti... tai olet muuten vain onnellinen ja iloinen. Mikä järkyttävintä, miesten lisäksi tätä tekevät toiset naiset. Näistä asioista vain länsimainen feminismi ei puhu.
Päinvastoin kannattaa ja iloitsee islamista ja islamististen maiden miehistä, jotka ovat parempia kuin länsimaiset miehet. Ongelmana on täällä manspreading, mansplaining, palkkatasa-arvon puute, jotka eivät oikeasti ole edes ongelmia (ensimmäinen selittyy fyysisellä miesten rakenteella, toinen on keksitty konsepti syyllistää miehiä, kolmas ei myöskään ole todellista kun puhutaan samasta työstä samalla työkokemuksella - kyse siinä on enemmän naisten suuntautumisesta matalamman palkan aloille ja työnkuviin).

Myöskään islamististen maiden homojen heittämisestä katoilta eivät länsimaiset "suvaitsevaiset" puhu. Se jotenkin unohdetaan ja vaietaan ja taas korostetaan, kuinka hienoja miehiä tuolla on.
Samoin unohdetaan lesbojen pakkoraiskaaminen, mitä monessa islamistisessas maassa harrastetaan "parannuskeinona". Mutta taas suvaitsevaiset ummistavat silmänsä, eivät tee oikeille asioille mitään (koska eivät uskalla eivätkä halua) ja nämä mukamas feministit ovat täysin suu supussa näkemättä näitä kauheuksia. Edes se ei heitä kiinnosta, vaikka imaami länsimaissa kannattaisi julkisesti näitä kauheuksia.

Hullu maailma. Hullut "suvaitsevaiset", jotka oikeasti silmiensä ummistamisella edistävät näiden kauheuksien jatkumista maailmalla - ja mikä pahinta, edistävät näiden kauheuksien tuomista tänne.

06.09.2020 23:00:22
#384912 [+-] Piilota Suosittele

>>384849
Missä puhutaan täällä olevien muslimien rääkkäämisestä?

Siinäkö, että noista maista tänne tulevat tuovat tapoja mukanaan ja liian moni ei halua integroitua uuteen yhteiskuntaan, vaan haluaa pitää vanhat ja pahatkin tavat edelleen.

Juuri tänään uutisissa kerrottiin, kuinka Suomessa pakkoavioliitot ovat lisääntyneet merkittävästi. Lapset/teinit lähetetään vanhempien kotimaihin pakkoavioliittoon. Tässä rääkätään pahasti täällä olevia muslimeita.

Samoin esimerkiksi tyttöjen ympärileikkaus. Varmasti sitä harjoitetaan täälläkin, mutta myös sitä tehdään niin, että lähetetään tyttö vanhempien kotimaihin, jossa tämä barbaarinen ja sairas operaatio tehdään. Jälleen rääkätään täälläkin olevia muslimeita.

Puhumattakaan imaameista, jotka Suomessa ajavat sharia-lakia, kannattavat lesboraiskauksia ja homojen katoilta heittämistä.

Toimintaan, kotouttamiseen/integroimiseen ja barbaaristen tapojen harjoittamiseen täällä (tai keplotellen esim. lasten lähettäminen "kotimaahan") pitää puuttua jyrkemmin, tuomita se ja herättää ns. suvaitsevaiset erityisesti ottamaan nämä asiat esille. Koska tämä vaatii rahaa ja resursseja, tänne pitää vastaanottaa selkeästi vähemmän haastavista maista ihmisiä, jotta yhteiskunta ei ole ongelmissa.

Lisäksi pitää ymmärtää, että ongelmana ovat päättäjät/politiikka/yhteiskunnan toiminta. Se pitää tuomita ja se pitää muuttaa täällä. Vika ei ole henkilössä, joka haluaa paremman talouden yhteiskuntaan tai jopa ilmaista rahaa länsimaassa saamaan - se on ihmisluonne. Vika on päättäjissä, jotka ottavat kykyä ja kapasiteettia enemmän tänne ongelmia hoidettavaksi eivätkä hoida ongelmia. Ja erityisesti silmänsä ummistavissa suvaitsevaisissa, jotka eivät edes tunnusta ongelmia.

07.09.2020 16:58:31
#385140 [+-] Piilota Suosittele

>>384912
Siis tuossahan on kyse muslimien viemisestä muualle rääkättäväksi. Muuten joo, kyllähän ne toisiaankin rääkkää, IMHO ihan riittävästi että siinä tarvittis meidän auttaa.

[ 5 viestiä | ]