Gay Gay
Total Annihilation - Frontline Battle Total Annihilation - Frontline Battle
oh snap oh snap
Citykettu Citykettu
Black wabbit Black wabbit
Witold Pilecki - Inmate 4859 Witold Pilecki - Inmate 4859
Herkut parempiin suihin Herkut parempiin suihin
Kapteeni Tietovisa Kapteeni Tietovisa
Paardit on parhaat :D Paardit on parhaat :D
mustata.com mustata.com
Sharo ja Chiya tontut Sharo ja Chiya tontut
Random strippejä Random strippejä
Neekeri Neekeri
hyvää puuta hyvää puuta
Tiesittekö että pääsiäissaaren pääpatsaiden alla on ruumiita Tiesittekö että pääsiäissaaren pääpatsaiden alla on ruumiita
homosaatio homosaatio
Protecin jouluruno 2017 Protecin jouluruno 2017
Kivi, paperi, seksi Kivi, paperi, seksi
Ihminen, missä paketit? >:3 Ihminen, missä paketit? >:3
Ylvästä Joulua! Ylvästä Joulua!
Ei paljon hotsita enää elää tällä planeetalla Ei paljon hotsita enää elää tällä planeetalla
Sinivalkoinen kavallus - lyhytdokumentti 90-luvun laman uhreista Sinivalkoinen kavallus - lyhytdokumentti 90-luvun laman uhreista
Hjalp! Hjalp!
mielipide mielipide
 381 näyttökertaa, 8 viestiä, 0.03 MB, 1 tiedosto, 27.11.2019 23:44:59
[ + 5 - | ]

kiitos mestari

[37204] [0.jpg] [0.03 MB] [604x522] [] []
0.jpg

27.11.2019 23:53:56 | 23:54:54
#276113 [+-] Piilota Suosittele

Oikeaan suuntaan suomalaisten tulevaisuus on menossa, kun nousu jatkuu ja monet heräävät todellisuuteen.
Monet ovat sanoneet ettei näillä ole mitään väliä ja oppositiosta on turha huudella.
Kyllä tänäkin syksynä Persujen paine on laittanut onneksi hallituksen menoon hieman miettimistä. No hallitus on kyllä ihan omilla toimillaankin kasvattanut Persujen kannatusta. Hallitus on ollut saamaton, valehteleva, jättänyt vastaamatta kysymyksiin, ammattitaidoton ja pienpuoluehallitus on muutenkin utopisten tavoitteidensa kanssa aivan ottavana osapuolena.

28.11.2019 00:27:14
#276128 [+-] Piilota Suosittele

>>276113
Persut ovat jättäneet ottamatta kantaa kaikkeen muuhun, paitsi maahanmuuttoon tai ilmastoasioihin, joista ovat kategorisesti olleet eri mieltä kuin muut. Tämä ei lupaa hyvää siinä vaiheessa jos/kun pääsevät hallitukseen ja käsiteltävien asioiden laajuus on toinen. Kaikkia asioita kun ei korjata ropaamalla kahta edellä mainittua.

28.11.2019 00:40:58
#276137 [+-] Piilota Suosittele

>>276128
huoh.. taas huoh..
https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

On totta, että Persut puhuvat maahanmuutosta, kun se vaikuttaa niin laajasti niin moneen asiaan (turvallisuuteen, hyvinvointiin, talouteen jne.). Lisäksi toimittajat enimmäkseen kysyvät vain siitä.
Yksi Suomen suurimmista asioista on laittaa maahanmuutto ja sitä kautta kansalaisten asiat kuntoon, niin voidaan sitten rakentaa Suomea turvallisempana ja hyvinvoivampana.
Kun kukaan muu ei ole korjaamassa yhtä isoimmista ellei isointa ongelmaa, kuin Persut.
Ymmärrän, että tämä vituttaa sinua aivan raivostuttavasti, jos suomalaisuutta ei tuhota ja Suomea alasajeta.

28.11.2019 01:02:12
#276146 [+-] Piilota Suosittele

>>276143
Jopa tuokin olisi parempi, kuin nykynen pienpuoluehallituksen kaaos ja suomalaisten vihaaminen.
Nyky Persuissa on moneen alaan ammattilaisia ja osaajia, ei pelkästään matuongelmien korjaamiseen.

28.11.2019 11:49:59 | 14:45:15
#276223 [+-] Piilota Suosittele

>>276146
Persut ovat hienosti kuitenkin saaneet osan ihmisistä uskomaan, että mamut on kaiken juuri. Kovasti puhutaan suomalaisten ja suomalaisuuden puolustamisesta, mutta mitä se tarkoittaa? Hämmentävän monelle se liittyy jollain tavalla vain ja ainoastaan maahanmuuttoon ja tarkemmin esimerkiksi turvapaikanhakijoiden vastaanottoon. Mitä tälle asialle on tarkoitus tehdä, siis ihan konkreettisesti ja ennen kaikkea MITEN?

Ulkomaalaiset ovat keskittyneet suurimpiin kaupunkeihin ja Suomen kymmenessä suurimmassa kaupungissa asuu noin 65 prosenttia kaikista Suomessa asuvista ulkomaalaisista. Määrällisesti eniten ulkomaalaisia asuu Helsingissä, jonka väestöstä 9,5 prosenttia oli ulkomaalaisia vuonna 2017. Mitä tahansa turvapaikanhakijoiden/pakolaisten/maahanmuuttajien/ulkomaalaistaustaisten suhteen tehdäänkin, niin suurin osa suomesta jää ihmettelemään miten tämän vaikuttaa meihin ja miten suuret puheet suomalaisten puolustamisesta näkyvät jossain Ivalossa asuvan mummon tai ryhmäkodin sängyllä makaavan vanhuksen arjessa.

Puhutaan siitä miten paljon rahanmenoa mamujen "hyysääminen" kuluttaa, mutta tarkempi laskelmien tarkastelu osoittaa, että kuluihin on laskettu kaikki sellaiset kulut, joita kantasuomalainenkin tuottaa arjessaan. Tämä jos mikä on populismia, jolla pyritään hämärtämään kuuntelijan ajatukset. Tuollaisella laskentatavalla ei nimittäin yht'äkkiä persujen myötä synny varoja, joilla kustannetaan julkisissä palveluissa olevia resurssiaukkoja tai nosteta eläkkeitä.

Kuten jo mainitsin, persut välttävät viimeiseen asti vastaamasta kysymykseen miten, tai jos vastaavatkin, niin siirtävät aiheen tavalla tai toisella liittymään maahanmuuttoon.

Maahanmuuttoon liittyvässä politiikassa on varmasti parannettavaa, sitä ei kiellä kukaan. Sellaista politiikkaa ei nimittäin olekkaan, jota ei voisi parantaa. Mutta täällä on paljon muutakin, johon hallituspuolueen pitää ottaa kantaa.

[ 8 viestiä | ]