Nope t.kissa Nope t.kissa
Stargåte Stargåte
pettymyksen elämä >:( pettymyksen elämä >:(
Perät Perät
noituutta noituutta
Nyt vittu pamputin Nyt vittu pamputin
Iloinen Iloinen
Kinkku jäi kiikkiin Kinkku jäi kiikkiin
Hmmm Hmmm
Terve Terve
Viikonlopun naurut Viikonlopun naurut
Niin läski lompakko :) Niin läski lompakko :)
*dum dum dum* *dum dum dum*
Biojätteitä kiitos :3 Biojätteitä kiitos :3
DYAC DYAC
Amerigan badriooddi :DDD Amerigan badriooddi :DDD
Annas ku täti vähä nostaa :D Annas ku täti vähä nostaa :D
Aika lopettaa postailu Aika lopettaa postailu
Miami boomers Miami boomers
Melkein elävä legenda Melkein elävä legenda
Ystävät kalliit Ystävät kalliit
Haaveilee... Haaveilee...
MakDak Luganskissa MakDak Luganskissa
Modo pilkkomassa puita Modo pilkkomassa puita
 461 näyttökertaa, 22 viestiä, 0.57 MB, 1 tiedosto, 04.04.2019 16:27:56
[ + 1 - | ]

Suomalaiset puolueet

[27228] [Suomalaiset-puolueet-(Ereekki,-ma-26.4.2010).png] [0.57 MB] [640x817] [] []
Suomalaiset-puolueet-(Ereekki,-ma-26.4.2010).png

naurunappula

(678)  · 

kokoomus

(65)  · 

keskusta

(43)  · 

perussuomalaiset

(59)  · 

sdp

(183)  · 

vihreät

(152)  · 

vasemmistoliitto

(10)
04.04.2019 16:48:23 | 16:57:17
#181820 [+-] Piilota Suosittele

Kokoomus

Kokoomus on koko suomen kansan eikä vain rikkaiden puolue. Suhteellinen köyhyyshän ei hetkauta ketään (katainen 2009) ja rikastumisen salliminen on paras tapa turvata kansan tasa-arvo. Ja tasa-arvoinen kansa on kyllästynyt hankkimaan tervetspalvelut julkiselta sektorilta, onhan meillä varaa maksaa. Sitä odotellessa voidaan nostaa viinan hintaa ettei köyhät juo itseään hengiltä, rikastumiseen pitää kannustaa. Kansa on myös kyllästynyt varastamaan rikkailta suvuilta rahaa verojen muodossa. Kyllähän suomalainen tajuaa ettei kaverin menestys ole minulta pois. Maahanmuuttoa lisää. Työläiset pyytävät absurdeja palkkoja jos ei ole kilpailua. Muista työläinen, kokoomus on ystävä!

04.04.2019 16:52:48
#181823 [+-] Piilota Suosittele

Keskusta

Kaikkien suomalaisten on jatkossakin oltava tasa-arvoisia. Tasa-arvoinen tarkoittaa, että maaseudulla pitää olla kaikki suurkaupungin palvelut. Työnteon ja yrittämisen pitää olla suomessa jatkossakin kannattavaa. Työnteko tarkoittaa maataloustyötä ja yrittäminen maatalousyrittämistä, Suomen itsenäisyys on turvattava. Itsenäisyys tarkoittaa hyvää maataloutta. Yhteiskunnan on turvattava heikompien oikeudet. Heikommilla tarkoitamme maajusseja ja oikeuksilla oikeutta viljellä maata Suomessa. Maahanmutto on hieno asia, kunhan se tapahtuu kaupunkeihin. NATO, terveydenhuolto, energiapolitiikka? Ainiin. Ajattelemma vakaasti samoin kuin <hallituskummpani>. Yhteisymmärrys on hieno juttu.

04.04.2019 16:57:01
#181825 [+-] Piilota Suosittele

SDP

Kaiken den, minkä hallitus on tehnyt viimekaudella, me olisimme tehneet toisin ja paremmin, myös ne jutut, joissa meitä kuunneltiin. Noin muuten päöätavoitteemme on olla Suomen ainoa oikea koko kansan puolue, mikä tarkoittaa, että olemme sekä rikkaiden että köyhien asialla, suomalaisen, suomenruotsalaisen ja ulkomaalaisten, kristittyjen ja vapaa-ajattelijoiden, piraattien ja Teoston. Koko kansan edustamisen helpottamiseksi olemme sulkeneet normaalit keskustelukanavat toisiin puolueisiin. Vastustamme liberalismia ja konservatismia. Yhteiskunnan on varmistettava samanlaisten palveluiden kuin ennenkin toteutuminen jatkossakin, mietitään sitä, miten sitten hallituksessa Urpilaisen reformia palveluihin tukee Suomen lääkäriliitto. Harmi, että omat jäsenemme eivät, mutta ratsastetaan nyt sillä kuitenkin.

04.04.2019 17:03:15
#181827 [+-] Piilota Suosittele

Vihreät

Vihreät eivät ole vasemmalla eikä oikealla, vaan edellä. Tällaisia ja monia muita fiksuja iskulauseita korkeakoulutetut kannattajamme ovat hyviä keksimään, vaikka tutkitusti he ovatkin keskimäärin enemmän vasemmalla kuin vasemmistoliitto. Noin yleisesti ottaen tarkoituksemme on keksiä luovia ratkaisuja ongelmiin, ja eräs luova ratkaisu on sitovan yhtenäisen ohjelman puuttuminen. Eri puolilla Suomea vastustamme ydinvoimaa, öljyä, tuulivoimaa, vesivoimaa, turvevoimaa, polttopuun käyttöä, maataloutta, teollisuutta, moderneja tuotantomenetelmiä ja uusien alueiden kaavoittamista. Kestävä kehitys on tavoitteemme, se tarkoittaa, että Suomen eräs maailman suurimmista metsäprosenteista on säilytettävä tulevaisuutta varten. Nämä ovat tietenkin hallituskysymyksiä ja emme voi tuloksille mitään, jos joudumme leikkimään yhteistyötä. Ihan sivumennen tuemme tulonsiirtoja, perusturva ja pakolaisia.

04.04.2019 17:05:52
#181828 [+-] Piilota Suosittele

Perussuomalaiset

Kuka sanoo, ettei populismi voi olla poliittinen agenda? Jos kansa haluaa jotain, ei sitä tarvitse perustella. Jos kansa ei tykkää EU:sta tai kansa ei tykkää maahanmuuttajista ei sitä tarvitse sen pidemmälle miettiä, kansa sitten on meidän kannattajat, ne jotkä äänestää muita puolueita on kadunmiehestä vieraantuneita ja ne myös joiden mielestä hallitus tavitsee muutakin kuin mielipidekyselyitä.

04.04.2019 17:11:00
#181831 [+-] Piilota Suosittele

Kristillisdemokraatit

Kristillisdemokraatit olen käytännössä minä. Ei siksi että olisin diktaattori, vaan siksi, että olen valovoimainen ja korkeasti koulutettu puolueen johtotähti, jota kaikki kuuntelevat vapaaehtoisesti. Kristillisdemokraatit tukevat yhteisö- ja perhearvoja. Olemme huolissamme nuorison pahoinvoinnista ja väestöstä ja tuemme siksi yhteisölähtöistä nuoriso-, perhe-, ja parisuhdetoimintaa. Oikea ratkaisu terveydenhuollon tilan korjaamiseen ei ole rahan heittäminen ongelmaa päin vaan terveydenhuollon tekeminen yhteisöllisemmäksi ja sen tekijöiden vapauden lisääminen. Euroopan islamisoituminen on huolestuttava ilmiö. Ympäristöongelmiin oikea ratkaisu ei ole vihreiden ylhäältä määrätty energiapolitiikka vaan kulutuksen yhteisölähtöinen väheneminen. Ai niin mainitsinko jo valtiokirkon ja että kaikki yllä oleva perustuu kristinuskoon?

04.04.2019 17:15:17
#181834 [+-] Piilota Suosittele

Vasemmistoliitto

Aatteellinen vasemmisto ei ole kuollut, vaikka Neuvostoliitto olisikin! Mutta emme me nyt kommunisteja sentään herrajumala ole eli demokratiaa saa meidän puolesta olla. Yhtiöt pitää saada kuriin, valtion asemaa kaikessa vahvistaa ja tulonsiirtoja lisätä. Jos jokin rasittaa työläisiä, kuten kauppojen aukiolo sunnuntaisin ja eläkeiän korottaminen tai vuoro- ja vuokratyöt, olemme sitä vastaan. Ratkaisu työttömyysongelmiiin? Maksetaan lisää työttömille, niin että asia ei ole enää ongelma. Entä aiheuttaako tämä talousongelmia? Ehkä. Siksi heitämmekin haasteen maailmantaloudelle, tarjoamalla sille sosiaalisesti vastuullisen vaihtoehdon. Heitämme myös toisenlaisen haasteen maailmalle lakkauttamalla asevelvollisuuden ja liittymällä NATO:on ja toivottamalla maahanmuuttajat täysvaltaisiksi Suomen kansalaisiksi.

04.04.2019 17:17:42
#181837 [+-] Piilota Suosittele

SKP

Vielä ollaan mukana, vaikka kerran jo pudottiin! Osoittaa että Marxismi- Leninismi on sopiva vaihtoehto. Ainiin emme ole enää SKP(y). Tarkoitin Maolais-Leniniläinen teoria. Vaadimme uutta teollsuuden tarkastelutapaa. Uudenlaista inhimillistä siviilisaatiota, sosialismia ja kommunismia. Aluksi laitamme koko työjärjestelmän ja politiikan uusiksi. Toivottavasti saataisiin tällä kertaa yksi kansanedustaja.

04.04.2019 17:21:14
#181839 [+-] Piilota Suosittele

Piraattipuolue

Waretus lailliseksi! Ei kun niin, mehän olemme nyt politiikassa. Tarkoitin: Aineettomien hyödykkeiden tekijänoikeussuoja poistettava. Patentit veks ja kopiointi sallittava. Haittaako tämä lääkekehityksen tai teollisuuden tai taiteen kannattavuutta maassamme? Ei. Open sourve toimii muutenkin paremmin. Kansainvälinen yhteistyö? Emme ole ulkopoliittinen puolue

Lisäksi yksityisyyden suoja Internetissä on turvattava, kuten muukin kansalaisten yksityisyys. Olemmeko me vasemmistoa vai oikeistoa? No en minä tiedä. Mietitään muista asioita sitten eduskunnassa. Kansa on nyt kyllästynyt siihen, että päättäjät eivät ymmärrä internettiä ja me korjaamme asian.

04.04.2019 17:26:21
#181841 [+-] Piilota Suosittele

SFP (RKP jos nyt on pakko puhua suomea)

SFP betyder Svenska Folkpartiet och dvs(?) att vår främsta uppgift att tillvarata den finlandssvenska befolkningens rättingheter och intressen i Finland, äwen om det menar värre för finskspräkinga kommuner men don’t tell finnar. Finland måste vara tvåspråkig i framtid också

Hei suomenkielinen suomalainen! Me olemme liberaaleja ja edistyksellisiä asiassa X. Äänestä meitä!

04.04.2019 22:45:36
#182026 [+-] Piilota Suosittele

>>181804 Piraattipuolueen PJ sanoi Radio Rockin haastattelussa, ettei tuo waretus juurikaan ole esillä piraateilla nykyään koska toisin kuin kymmenisen vuotta sitten, nykyään on laillisia hyviä alustoja suoratoistolle ym.

Mutta vasemmisto-oikeisto on yhä hukassa. :D

17.04.2019 07:56:58
#189488 [+-] Piilota Suosittele

>>189412
Jos olisin yhdessäkään halkoliitereistämme, näkisin metsän seinän läpi. Seinät paksua teräsverkkoa jotta puut kuivuu.

Suomi on lähestulkoon täyttä metsää, mutta ei kai sitä sieltä helsingistä näe.

[ 22 viestiä | ]