Roopen pelit Roopen pelit
wahva ja behmeä olud wahva ja behmeä olud
You suck Mcbain You suck Mcbain
anders breivik anders breivik
Nuole sitä persettä piski. Nuole sitä persettä piski.
Neekerit tekee kyllä paljon parempia autoja ku Natsit Neekerit tekee kyllä paljon parempia autoja ku Natsit
Niilostaja22 Niilostaja22
Gman Gman
Juha Raju Juha Raju
tal rasha tal rasha
Kenway IRL Kenway IRL
lol lol
Pääministeri Pääministeri
Ei tarvi huulia rasvata Ei tarvi huulia rasvata
Hitlerillä oli paljon kavereita. Sulla ei oo yhtään. Hitlerillä oli paljon kavereita. Sulla ei oo yhtään.
Alko ei myynyt alkoholia Alko ei myynyt alkoholia
onnettomuus onnettomuus
Yle propagandaa taas 9. Yle propagandaa taas 9.
Luolastolainen kansallissosialismin ihailija Luolastolainen kansallissosialismin ihailija
pohjoiskorean laivasto pohjoiskorean laivasto
potku persauksille potku persauksille
omnomnom omnomnom
Matut vinkuu. Matut vinkuu.
Mind fuck Mind fuck
 377 näyttökertaa, 6 viestiä, 2.01 MB, 1 tiedosto, 01.03.2019 13:49:46
[ + 4 - | ]

Onks tää nyt semmonen äitiänussiva jojo-viittaus

[25452] [image0-7.jpg] [2.01 MB] [1860x4240] [] []
image0-7.jpg

jojo

(32)  · 

jjba

 · 

metroid

 · 

ripley

 · 

samus

 · 

ridley

02.03.2019 11:51:32
#166699 [+-] Piilota Suosittele

>>166245

Itellä on montaki ongelmaa sen kaa. Hahmot ei käyttäydy yhtään kuin ne ois jossain mafiassa ja ne ei vaan oo hauskoja mun mielestä, Giornon pitäis olla joku sosiopaatti lapsuudensa takia mut se haluaa tyyliin RAKKAUTTA JA RAUHAA (plus se on Dion lapsi, mitä vittuu se hommaa, missä yhteys), Italia ei ole yhtään kuin Italia. Plus joka jakso tuntuu samalta: vihollinen on vitun +2000 IQ älykäs ja se melkeen voittaa mut sitten joku näistä ihquista poijjista on vielä +3000 IQ älykkäämpi ja just ja just voittaa sen vihollisen.

02.03.2019 11:52:11
#166700 [+-] Piilota Suosittele

Ja joo, sitä älykkyystappelua on ollu jo muilla kausilla, mut ei sitä jaksa enää, tuntuu et Araki vaa toistaa itteään tässä vaiheessa.

03.03.2019 18:07:53 | 18:09:17
#167239 [+-] Piilota Suosittele

>>166699
Nmjahas okei. Elikkäs:
hahmot käyttäytyvät tylsästi ja oudosti (huom: bizarre) ottaen huomioon että ne on mafiosoja

Ei tämä ole mikään helvetin kummisetä, tämä on ylilyönneillä mässäilevä ja diskreetistä wtf:stä nauttiva tarinajatkumo jossa Joestarin ja DIOn sukulinjat ovat koko tapahtumasarjain keskiössä. Vähän sama jos valittaisi että eihän Gokun taistelutyyli kuulu mihinkään lähitaistelukouluun vaikka se onkin olevinaan budoka. Kritisoit käytännössä animelle ja mangalle ominaista mielikuvituksellisuuden ja outouden perusilmiötä joka on nähtävissä genrestä ja sarjasta riippumatta useissa eri japanialaisen animaatio- ja sarjakuvataiteen tuotoksissa. Onko se erikoinen, länsimaisesta tavasta eriävä sen kanssa samankaltaisten hahmotropejen käyttö nyt sitten joku kompastuskivi vain sen eroavaisuutensa takia?

Jorman täytyy olla sosiopaatti vain koska DIOn lapsi

Unohdat että DIO oli ottanut Jonathan Joestarin kehon haltuunsa ja valitti jatkuvasti että keho hylkii sitä. Ennen Josephin veren imemistä tää ero ja hylkiminen oli aktiivista - sattumoisin emme myöskään näe "kokonaisen" DIOn nussivan random italialaisia kesken taistelun Jotaro'dea vastaan.

Näillä seteillähän voisi vaikka ajatella että Jorma Jokunen aka Giorno omaakin ennemmin sekoittuneita Jonathanin sekä DIOn geenejä kuin vain DIOn perimää. Kaiken takana on silti DIO.

joka jakso tuntuu saman kaavan toistolta

Halunnet referoida koko JoJoon sarjana, sillä juonikuviot mähinöiden ulkopuolella eivät välttämättä toista väitettyä kaavaa ja keinot joilla taistelut tosiasiassa voitetaan omaavat paljonkin vaihtelua. JoJossa kieltämättä on havaittavissa kaavoja. Pahinta toistoahan on juurikin kolmososassa jossa Jotaro voittaa 90% taistoista muiden puolesta mutta ei ennen kuin ne ovat saaneet vastustajalta rumasti turpaan. Mielipuolisesti eniten kaavaansa toistava osa on kuitenkin ylivoimaisesti suosituin näistä anime-osista. Ihan kuin se toimisi tai jotain.

Kannattaa myös tsekata Campbellin monomyytti ja verrata miten moni seikkailutarina ylipäätään pohjautuu siihen. Sen, että lopulta jokainen asia maailmamme faktassa ja fiktiossa suorittaa jonkin kaavan mukaan ei pitäisi tehdä siitä sen kehnompaa viihdettä. "Kauneus" on katsojan silmissä.

04.03.2019 17:39:04
#167547 [+-] Piilota Suosittele

Ei se Dion takia pitäis olla sosiopaatti vaan lapsuutensa. Mut joo, en silti pidä vitosesta, vika voi olla mussaki. Isoin ongelma mulle kuitenki et hahmot on tylsiä ja ite haluisin nähdä sitä mafioosomaista käyttäytymistä kuin teinipoikaryhmäkäyttäytymistä.

[ 6 viestiä | ]