Perustaja ReijoKoiras

Medioita voi lisätä

Luoja

Perustettu 24.03.2019 16:02:25 Jäseniä 6 Vierailuja 271 Medioita 73

Kanava Reijo Koiraan sarjakuville

 306 näyttökertaa, 10 viestiä, 0.45 MB, 1 tiedosto
08.06.2020 07:39:45
[ + 12 - | ]

Ryppy jakaa viisautta osa VIII

[44033] [ryppy_jakaa_viisautta8.jpg] [0.45 MB] [850x567] [] []
ryppy_jakaa_viisautta8.jpg

ryppy

,

blm

,

suvakit

08.06.2020 16:02:41
#352323 [+-] Piilota Suosittele

>>352319 jaa-a, sen kun tietäis

Nouden perkeleiden esi-isät on sinne orjiks roudattu ni kaipa sitä jonkinnäköinen myötätunto on minullakin. Että kaipa sitä noista lähtökohdista tulis neekeröityä itekin.

Sitte taas somput on tänne tulleet ihan pyytämättä, että vittu pitäkää tunkkinne - jos ei kiinnosta our way ni Somaliaan silvuuplee menee highway.

08.06.2020 16:16:26
#352325 [+1] Piilota Suosittele

>>352323
Nouden perkeleiden esi-isät on sinne orjiks roudattu ni kaipa sitä jonkinnäköinen myötätunto on minullakin.

Miten tää liittyy poliisiväkivaltaan joka kohdistuu melko tasaisesti kaikkiin (itseasiassa valkoisiin enemmän suhteutettuna). Ja koitatko nyt väittää että on niin kauheen paha niillä neekereillä USA:ssa? Olisivat siis mielummin vaikka somaliassa? Mikä estää heitä muuttamasta somaliaan?
Että kaipa sitä noista lähtökohdista tulis neekeröityä itekin.

Noh jos oisit neekeri ni en kyl ihmettelis vaikka neekeröisit. Ota myös huomioon kuinka esim. ruotsi ja venäjä on riistänyt suomea. Pitäskö meidän nyt alkaa degeneroitumaan?
Sitte taas somput on tänne tulleet ihan pyytämättä, että vittu pitäkää tunkkinne - jos ei kiinnosta our way ni Somaliaan silvuuplee menee highway.

Varmaan jollain 99-99,9% noista jenkkineekereistä on mahdollisuus muuttaa somaliaan. Miksi he eivät tee sitä jos on parempi paikka?

08.06.2020 16:37:26
#352328 [+-] Piilota Suosittele

Edes neekeri ei ole niin tyhmä, että sinne takaisin menis..siksipä niitä ei alunperinkään olisi tänne pitänyt laskea. Se on virhe, josta jokainen vastaanottanut maa tulee maksamaan hamaan tappiin asti. Neekeri jonka esi-isät on tuotu satoja vuosia sitten ei sopeudu mihinkään..tästä syystä teini-ikäisenä Suomeen päässyt somalikaan ei täältä ikinä tule poistumaan. Eikä kait neekerikään Somaliaa paremmaksi paikaksi ole väittänyt..? Tämäkään idea ei nyt ihan auennut.

Mikään ei tunnetusti valehtele niin paljoa kuin tilasto..paitsi keskustalainen poliitikko.

Ryssä- ja hurriviha ainakin minussa elää niin kauan kuin henki pihisee - tämän asian veto tähän ei nyt ihan mulle auennut.

Anyway, en näe että merkittäviä muutoksia jenkkilään olisi tulossa vuosikymmeniin - neekerit neekeröi nyt ja tulevaisuudessa.

Silti - jenkkien poliisien ajoittaiselle mielivaltaiselle käytökselle minkävärisiä ihmisiä kohtaan tahansa voisi jotain tehdä - esim pari luentoa asiakkaan kohtaamisesta kiiniottotilanteessa voisi olla paikallaan.

Asiakaskunta vaan lienee useinkin sellaista, että voisipa se omakin liipasinsormi olla joskus herkässä.

09.06.2020 05:53:01 | 05:54:20
#352527 [+1] Piilota Suosittele

Näin aikonaan kuvan missä verrattiin Usan ja Afrikan neekeriä. Usalaisella oli kultaset hammaskuoret, minkkiturkki jo sormissa kultaset timanttisormukset. Alla oli teksti, että "alistettu neekeri". Vieressä oli kuva näläkään kuolevasta Afrikan neekerin poikasesta ja alla teksti "valkoisen pirun alistama lapsukainen".

Kyllä se kuulkaa on niin, että jos Afrikkaan halutaan saada yhtään mitään kehitystä niin neekerien on se ite rakennettava. Sinne on jo vuosikymmeniä laitettu vaikka ja minkälaista kehitysapua ja lopputuloksena on ollu aina se, että joku homoloordi on ne fyffet keikannu tai sitten kyläläiset on ite myyneet ne avustukset niille sankareille. Kehitysavun tarkotus on auttaa porukkaa pääsemään jaloilleen ja ilimiselevästi se ei Afrikassakaan totteudu. Vittuako sinne syytämään vähäsiä varoja muilta mailta? Niien on ite ruvettava vilijelemään maata ja rakentamaan jottain muutaki ku paskasta, savesta ja oljista tehtyjä majoja.

11.06.2020 15:08:47
#353218 [+-] Piilota Suosittele

>>352323 Niin, itse en ainakaan tietääkseni ole orjien jälkeläinen, joten en voi oikein sanoa juuta enkä jaata siihen liittyvistä traumoista, mutta tuskinpa silläkään voi ihan kaikkea selittää. Itse näkisin, että suurin virhe tehtiin siinä vaiheessa kun otettiin käyttöön poliittisesti korrekti selittelymalli, jossa kaikki mustien kokemat ongelmat pistetään sortavien piilorakenteiden ym. piikkiin. Tällöin ei tulla kiinnittäneeksi juurikaan huomiota todellisiin ongelmiin, niinkuin esimerkiksi siihen, että mustista miehistä 40% ei käy edes high schoolia loppuun. Siinä olet tietysti oikeassa, ettei heitä voi mitenkään verrata Suomessa notkuviin somaleihin.

11.06.2020 16:01:12
#353237 [+-] Piilota Suosittele

>>353220 no näin pitkälle mun järjenjuoksu ei riittänyt.

Totta vitussa joka rodusta löytyy perseilijöitä..ja mahdottomia on mahdotonta vaatia. Mitäpä jos neekerit lopettais perseilyn? Suomessa ja jenkeissä. Ei rasismi koskaan häviä, mutta vähenisi merkittävästi.

[ 10 viestiä | ]
 
Ryppy jakaa viisautta osa X Ryppy jakaa viisautta osa X
Pikku-Petra liikunnantunnilla Pikku-Petra liikunnantunnilla
Hassan hakee turvapaikkaa osa II Hassan hakee turvapaikkaa osa II
Ryppy diktaattorina osa IV Ryppy diktaattorina osa IV
Mielenosoitus Pertinlaaksossa osa III Mielenosoitus Pertinlaaksossa osa III
Hassan hakee turvapaikkaa Hassan hakee turvapaikkaa
Ryppy ja Koponen toimittajina Ryppy ja Koponen toimittajina
Hassan poliisina Hassan poliisina
Asenteellista vappujuomaa Asenteellista vappujuomaa
Naurunappulasarjis Naurunappulasarjis
Grönmarxin kerho Grönmarxin kerho
Ville ja työhaastattelu Ville ja työhaastattelu
Pikku-Pertti koulussa osa V Pikku-Pertti koulussa osa V
Ryppy työttömänä Ryppy työttömänä
Ryppy, Koponen ja Muhammed Ryppy, Koponen ja Muhammed
Suurinkvisiittori Suurinkvisiittori
Ryppy työvoimavirkailijana osa III Ryppy työvoimavirkailijana osa III
Ryppy ja Koponen Helsingissä osa III Ryppy ja Koponen Helsingissä osa III
Ryppy baarimikkona osa VI Ryppy baarimikkona osa VI
Pikku-Pertti koulussa osa VI Pikku-Pertti koulussa osa VI
Hyvää Uutta Vuotta Hyvää Uutta Vuotta
Ryppy eläinlääkärinä Ryppy eläinlääkärinä
Epäkorrektit piirroshahmot osa II Epäkorrektit piirroshahmot osa II
Ryppy ja Grönmarx osa II Ryppy ja Grönmarx osa II