Rekisteröitynyt 05.02.2019 20:23:12
Nähty 12 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 3 476
Tageja annettu 17
Vierailuja 8 467
Medioita 7
Medioiden näyttökerrat 3 895
Plussia 690
Saavutuksia 5
+3      
Toi mun kukko on kunnon somali. Yks kana oli vielä kanalassa, ja heti kun se tuli ulos, niin kukko juoksi toiselta puolelta pihaa sen luo, ja tuuttas papanaluukkuun.
09.07.2022 08:51:36
#584737 [+-] Piilota Suosittele

Sen mitä yli kahdenkymmenen vuoden takaa lukion biologian tunneilta muistan, niin linnuilla ei ole erikseen papanaluukkua.

09.07.2022 16:10:22
#584775 [+1] Piilota Suosittele

Meikäläisen "vapaaherra" on hyvin samanlainen. Eilenkin veteli 4 kanaa melkein peräjälkeen ja karkuun juoksu oli turhaa. Sillä vaan tuntuu tuon panovietin lisäksi olevan kello sekaisin, kun on nyt kesäaikaan aloittanut kiekumisen välillä jo vähän jälkeen kolme aamulla.

09.07.2022 21:59:05 | 22:00:17
#584809 [+2] Piilota Suosittele

Isäntä katteli pihamaalla vanhaa kukkoaan ja tuumas, että ei tuosta ole enää tositoimeen ja hommas uuden terhakkaan kukon tilalle. Tulokas katteli ympärilleen ja tuumaili raiskaavansa jokaisen kanan joka päivä moneen kertaan, kun vanha kukko nilkutti paikalle ja tervehti Sakolutia. "Olen kyllä jo aivan liian vanha, että kyllä luovutan paikkani sinulle.. mutta kunniani ei kestä vain jäädä syrjään. Haluan lähteä kilpailun hengessä. Juostaan kerran kanalan ympäri ja voittaja saa kanat. Mutta koska olen jo vanha ja raihnainen, niin antaisitko minulle yhden seinällisen verran etumatkaa" tiedusteli vanha kukko.

Nuori koppava kukko mittaili vanhaa kukkoa ja tuumasi, että okei. Kyllä minä tuollaisen juoksen kiinni vaivattomasti. Noo, kukot asettuivat kanalan ympärille ja yhteisestä merkistä sitten pinkaisivat juoksuun. Nuori kukko saavutti vanhusta ripeään tahtiin ja oli jo päästä rinnalle, kun pihamaalla kajahti haulikon laukaus. Isäntä huusi vihaisena "Saatanan saatana, jo viides homokukko tänä vuonna"!

--------

Naapuritalon isännältä kuitenkin oli jo kukko kuollut niin haki sitten uuden oikein viriilin. Ensimmäisenä päivänä se otti innolla ja voimalla kaikki pihamaan kanat kahteen kertaan. Seuraavana päivänä vuorossa olivat ankat, sitten sorsat ja lopulta jo luonnonlinnut. Isäntä katseli surkutellen, että ei tuo voi pitää yllä moista tahtia. Sitten eräänä aamuna isäntä löysikin uuden kukkonsa keskeltä pihamaata ketarat pystyssä täysin liikkumattomana. Samalla isäntä huomasi pihamaan yläpuolella kaartelevan haukan ja tuumasi, että et perkele kyllä vie minun kukkoani ja juoksi sisälle hakemaan haulikon. Pihalla tähtäillessään kukko kuitenkin raotti toista silmäänsä ja kuiskasi "Anna sen laskeutua, se on naaras".

[ 7 viestiä | ]