Rekisteröitynyt 05.02.2019 20:23:12
Nähty 12 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 3 476
Tageja annettu 17
Vierailuja 8 467
Medioita 7
Medioiden näyttökerrat 3 896
Plussia 690
Saavutuksia 5
+0      
Miks iltasanomat on blurrannu koiran naaman?
23.06.2022 22:28:27 | 22:28:56
#580417 [+2] Piilota Suosittele

>>580408
>>580416

Muslimit ja neekerit pelkää koiria. Kerranki olin menossa käymään senioreilla ja sessun kans ootettiin hissiä. Ku ovi aukes niin siellä oli volttineekeri joka varmaan paskanti housuunsa ku näki pikkusen piskin. Hyppi sen verran pitkin hissin seiniä, että aateltiin antaa sen jatkaa matkaansa sen puoli metriä alempana olevalle toisen puolen tasanteelle. Veteli menemään ku ois hyeena ollu perässä.

Toisen kerran sitte samassa osotteessa nähtiin hississä joku yön musta nekru joka oli jakamassa mainoksia. Otti pakkia siellä hississä ja väkinäisesti hymyillen selitti, että nyt pelottaa ku on koira tulossa samaan lootaan. Jäätiin silläki kertaa oottamaan.

Ihme sakkia. Ne kyllä leikkaa ihmisiltä kaulat auki ja potkii jalpalallona sitten irti leikatuilla päillä, mutta jos joku pulloharjan kokonen pikku piski tulee kohalle niin ne laskee allensa ja alakaa kirkumaan. Siinä muuten näpsäkkä konsti tyttärille (ja oulun tapauksessa mummoillekkin), että hommaa itelleen koiran. Pysyy karvakourat ja pigmenttivirheiset loitolla.

24.06.2022 00:59:28 | 01:03:07
#580472 [+-] Piilota Suosittele

>>580451
Hehe, ku tajusin somppujen olevan aivan paniikissa koirien kanssa niin ansotin yhen wolttineekerin. Tilasin suletulle sisäpihalle ja ku se sitte sai portin aukastua niin oottelin vielä hetken. Ku portti kalahti kiinni niin päästin nelijä toyvillakoiraa vappaaksi. Se rupes tanssimaan ku riivattu ja heitti kaikki eväät pitkin pöpelikköä ja veti takas portille, mutta sehän oli tietenki sulettu. Vihelsin pari kertaa ja ne puudelit lähti pois ja se mugabe nojas puolittain maaten sitä porttia vasten ja päästeli jottain kotimaansa loitsuja siinä.

Mää olin tietenki vetässy turripuvun päälle jo aikasemmin ja möyriin sen selän taakse, nousin pystyyn ja nappasin kiinni kaulasta ja käsistä ja karjasin "MUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRR. I IS INUDEMON AND I EATS JUU SOUL!!!" Se kirkas korkiammalta ku moni tyttö etes osais ja pyörty.

Sun ois pitäny nähä se naama ku läpsyttelin sitä herreille siinä ja ku se alako aukomaan silimiään niin käännyin ympäri ja lykkäsin Sauronin silimän sen nenään kiinni. Se kirku taas menemään joten äkkiä pyörähin ympäri ja nuolin sen huulia hokien "m'boko'mbamba obo mm'bnaha". Pökräs taas. Ku sitte ottiin siltä vaatteita pois niin huomasin, että se oli heittäny mällit housuihinsa siinä.

Noo, tietenki keräsin kermaviilin, että saan sekotettua sen spärdäreiden mälleihin. Sitte aina ku nuo mun "potilaat" löydetään jostaki kalsarit reisien puoliväliin revittyinä, koivun oksa perseessä ja käytetty spärdäri (sisällä tietenki monien uhrien nesteitä) niin kytät on aina ihmeissään, että mikä helevetin mustan messun orgiaporukka täällä on jotka käyttää yhtä ja samaa kortsua sitten porukalla uhria kohtaan.

Mutta se siitä, mulla on vielä pari kaljaa ennen ku meen nukkumaan. Kerro nääki joku tarina sun elävästä elämästä näin joutessas, senkin tuhnutteleva tuhisija.

[ 6 viestiä | ]