Rekisteröitynyt 15.10.2017 19:05:42
Nähty 14 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 861
Tageja annettu 15
Vierailuja 2 719
Medioita 8
Medioiden näyttökerrat 2 671
Plussia 128
Saavutuksia Ei ole
+0      
Mitä mieltä sodasta, onko Suomella mitään mahdollisuuksia vaikuttaa sodan päättymiseen?

Esimerkkejä, vähäisimmästä suurimpaan, jokaiseen voi vastata kyllä tai ei, ja halutessaan perusteluiden kanssa:

A) Sauli Niinistö jatkaisi kolmannen kauden presidenttinä - Tämä antaisi viestin, että uskomme vahvaan päämieheen siinä määrin, että muutamme lainsäädäntöä, jotta kolmas kausi sallittaisiin.

B) Annamme miehistö- ja materiavoimaa Ukrainan käyttöön siinä määrin kun halukkaita tai resursseja on tarjota.

C) Määräisimme 5% bruttokansantuotteestamme Venäjän uudelleenrakentamishankkeisiin, mikäli he heti ja ehdottomasti luovuttaisivat sodan suhteen, ja pidättäytyisivät vastaavista hankkeista jatkossa.

Ja mikäli ei mitään näistä, niin miten? Kaikki joutavanpäiväiset "ryssät kiikkuun"-kommentit voi jättää välistä, mutta jos välttämättä koet tarvetta niitä jakaa, niin en niitä sen enempää ryhdy kieltämäänkään, vaikkakaan ne eivät keskustelulle paljoa tarjoakaan.
05.08.2022 07:47:53 | 07:56:25
#589970 [+2] Piilota Suosittele

Minkä vitun sodan? Senkö mitä allahistit käy länsimaita vastaan vai jenkkien ristiretki epämieluisia allahisteja kohtaan vai joku muu semmonen?

A) Niinistö on vitun niin hieno pressa että ei ota kantaa etes siihen että pyyhkiikö perseensä vasemmalla vai oikealla kädellä. Tai etes että kuka sen perseen ylipäätään pyyhkii vai pyyhkiikö kukaan. Niinistö on kaikkea muuta ku vahva "johtaja" millään mitta-asteikolla. Täys nolla koko pelle. Täällä tarvittais Kekkonen vol. kakkonen.

B) No ja tottakai. Sinne vaan kaikki sotahullut vaikka valtion kuskaamina. Yhen suunnan lippu riittää niille aseista kiihottuville. Ja kuhan ne äpärät huutaa hoosiannaa heti ku näkevät ensimmäisen ruumiin niin sitten voitaiski keskittyä siihen materiaaliseen apustukseen ja jättää ne "kovat jätkät" maatumaan. Mutta aseistusta vois hyvinkin tarjota kun sitä kuitenkin on käsittääkseni suhteellisen reilusti varastoissa, varsinkin tykistön kohdalla, tai näin ainakin netti väittää. Ja voihan sitä muunlaistakin apustusta antaa. Murkinapaketteja, tietotaitoa ja sen semmosta jos ei vihervassarit halua luovuttaa valtion omaisuutta muuhun ku viherpiipertäjien agendaa ajaviin asioihin. Onhan se nyt sentään oleellisempaa lähettää Postin kautta puntti tulitikkuja kuin vaikka ammuksia sekä aseita.

C) Haista sinä vittu tuon ehotukses kanssa.

Koko maailmankaikkeuden pelastava ehotukseni on se, että Venäjä laitetaan sellaiseen poliittismarkkaiseen kurimukseen joka ei lopu vaikka rauha lopulta tuleekin. Samoten kaikki urheilijat sekä sunnuntai seilailijat kans pakotteiden piiriin vuosikausiksi. Kaikki ei tykkää kollektiivisesta rangaistuksesta koska se koskettaa tavallisia kansalaisia ja urheilijoita. No yks vitun ylläri, että se on just se idea! Ku kansalaisilla alkaa mennä tarpeeksi päin vittua niin ne rupeaa vastustamaan terroristivaltionsa johtajia. Koskee myös jenkkejä ja kinuskeja.

Vaikka kuinka haluaisin nähä koko ihimiskunnan katuavan kartalta niin valitettavasti se ei oo ainakaan välittömästi nähtävissä oleva ihana fantasia. Hippimeininki ei tuu koskaan olemaan varteen otettava vaihtoehto, joten pitänee käyttää astetta realistisempia vaihtoehtoja. Eli pakotteita. Eikä tästä mitään kolmatta maailmansotaa tuu, koska vaikka Putin ja muut sitä lipsuttelevat ryssät onkin harhaisia niin ei ne sentään oo ihan umpihulluja.

Oliskin jännä skenaario missä terroristivaltiot eristettäis muista. Siinä taitais jäähä jälelle vapaakaupan suhteen pohjoismaat, Japani ja Australia.

05.08.2022 08:01:21
#589972 [+1] Piilota Suosittele

>>589961

Sulla nyt kävi lapsus ku sanoit että ryssien hyökkäys Ukrainaan on "konflikti". Ja ota ny rauhallisemmin etes tuossa etusivulla sun juttujes kans. Kyllä sen ymmärtää jos kännissä ja läpällä lähtee juttua, mutta että kuukausia hoosiannan huutamista? Shieeeeet.

05.08.2022 08:18:27
#589975 [+-] Piilota Suosittele

>>589970
A) Mitä Kekkonen teki paremmin? Missä se teki mitään paremmin, asioissa joita voidaan mielekkäästi vertailla.

B) Miehistö- ja materiavoima käsittää paljon muutakin kuin perinteisen "tykinruuan", kuten vaikka ruoka-avun yms.

C) Ehdottomasti aina jyrkempien pakotteiden puolella. Mutta provokaatio osui selvästi kohteeseen, kun sai noin voimakkaan reaktion aikaiseksi :D

05.08.2022 09:03:41
#589983 [+-] Piilota Suosittele

emme voi tehdä mitään merkityksellistä, eikä kukaan edes halua sitä tarpeeksi

jo nykyiset tuhot ovat täysin käsittämättömät, mennään useissa sadoissa miljardeissa ellei jo triljoonassa
käsi ylös joka haluaa uudelleenrakennuksen maksumieheksi? eikä sitä tule tekemään myöskään valloittaja, raunioiksi jää

onko vastaanpistämisen avustamisen tavoitteinakaan siis enää muu kuin niin mittavien tappioiden tuottaminen että valloittajan valloitukset jäisivät siihen

05.08.2022 18:32:25
#590093 [+-] Piilota Suosittele

Rupee muuten kinostus vähenemään, ja niin juuri putin haluaa. Voi tossa loppusyksyllä nousta, ja suomessa olisi pitänyt jo nousta kinostus, mut hei, otetaa lainaa.

05.08.2022 21:20:13
#590133 [+-] Piilota Suosittele

>>589975
A) Urkki oli vahva johtaja. Toki dementoitu pahasti ja hännystelijät kuskas sitä sitten pitkin maita ja mantuja ongelle. Kerranki sai jonku saatanan ison sammen eikä etes ihmetelly ku elukka ei sätkiny yhtään. Sammakkomiehet kävi kiinnittämässä sen koukkuun kauppahallista haetun raadon. Mutta muuten se kyllä kikkaili hyvin idän ja lännen välissä vaikka olikin kiero ku sorsan kulli. Niinistö puolestaan esiintyy pari kertaa vuodessa päivälehdessä koiran kanssa ja se on siinä.

B) Niihän mie sannoinkhi.

C) Que?

>>589996
Vitut ollu vaan miehitys.

[ 9 viestiä | ]