Rekisteröitynyt 15.10.2017 19:05:42
Nähty 14 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 861
Tageja annettu 15
Vierailuja 2 719
Medioita 8
Medioiden näyttökerrat 2 671
Plussia 128
Saavutuksia Ei ole
+2      
Kymmenen valhetta on kauniimpi kuin yksi totuus. Niillä vain sattuu olemaan perustavanlaatuisesti vaikea ominaisuus, etteivät ne jaksa kovin pitkälle. Mutta hetkessä eläessä sitä ei aina ymmärrä, haluaa saada parhaan mahdollisen tilaisuuden, ei niinkään lopputulosta. Kuinka armasta se olisikaan aina olla rehellinen kaikesta, aina vilpittömästi kertoa tärkeimmilleen asioiden todellinen laita, tai ainakin sen miten itse asian ymmärtää ja tiedostaa. Se vain pelottaa aina niin kovin, että minkälaisen vastakaiun mikäkin sana tuottaa. Todistaa luokatonta mauttomuutta pimittää seikkoja, joiden tietää olevan sen laatuisia, joista tulisi ensi tilassa tilittää toiselle, mutta tässäpä sitä marinoi itseään paskassa. Ystävät neuvovat, että suoraan puhuminen ja avoimuus on tärkeää, kuten sitä itsekin heitä neuvoo, mutta omalla kohdallaan se ei koskaan ole niin yksinkertaista. Mutta lopulta mikään hyvä ei voi perustaa valheelle, sellainen jää aina vaillinnaiseksi haparoinniksi. Silti, kymmenen valhetta on kauniimpi kuin yksi totuus.
18.05.2022 18:55:17
#571925 [+1] Piilota Suosittele

Kauneus(kin :D) on suhteellista.. Eikö tuhat tunnetta tuota enemmän väriä, kuin väärä yhteisymmärrys ja lattean autuas rauha.. Rauha on toki, ehkä kaunein hetki minkä ihminen kokee, mutta vasta kun sitä on edeltänyt kasa perusteettomia uskomuksia.. Siksi totuus on ainoa ja yksi, se joka ansaitsee tulla viitatuksi todellisena kauniina, jota ei yksikään, vain kauniilta näyttävä tai kuullosta korulause, voi koskaan saavuttaa..

18.05.2022 19:05:49
#571932 [+1] Piilota Suosittele

>>571925
Etpä voisi olla väittämäsi kanssa enempää oikeassa; vaikka tunteiden kanssa pelehtiessä sitä saa ja joutuu näkemään kaikki sateenkaaren sävyt kirkkaimpina, ja toisaalta myös ne harmaan eri sävyjen kirjavat, nekin kaikessa loistossaan. Mikään ei täytä sisintä kuin myrskyn jälkeen laantuva sees, jossa viimein uskaltaa antaa katseen kohdata ja tuntea jälleen toisen. Eikä moista autuutta voisi kokea kuin vilpitön sydän.

[ 4 viestiä | ]