Rekisteröitynyt 06.06.2024 11:45:31
Nähty 105 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 265
Tageja annettu 18
Vierailuja 582
Medioita 5
Medioiden näyttökerrat 2 047
Plussia 267
Saavutuksia Ei ole
+0      
27.09.2024 23:16:37 | 23:24:18
#649897 [+-] Piilota Suosittele

Toi on aika siistiä varmasti, lyödä nii kovaa kun lähtee, mutta toi on niin raskasta että tollanen vapaaottelijakin on ihan paskana muutamassa minutissa. Tossa olis ehkä pitäny olla kilvet ja morning star(mikä se on suomeksi?). Niillä olis saanu kilvet paskaks ja lommoa armoriin, no päähän ei sillä olis saanu lyödä, se on yks kunnon veto ja toisella murtuu kallo.
Ritarithan jos ne joutu tai meni jalkataisteluun niin ne oli aina pareittain selkä selkää vasten koska siitä kypärästä ei paljoa nähny tai kuullu. Muutenkin ne harvemmin jalkautu ellei hevonen kuollu koska hevosen selästä se oli monen miehen vahvunen, ja varsinkin hyökkäyksessä sen ajan pyssyt ei menny panssareista läpi joten ne saatto vaa juosta väkijoukkoon ja alkaa mähisee.
Harmittavan usein niiden uhreja tais olla iha normaalit maajussit jolla oli lappuhaalarit ja talikko.
Monella on myös mielikuva että ritarit käytti miekkaa, se on totaalista paskapuhetta, miekka oli erittäin paska vitun laite koska ei ollut kunnollista terästä, japsit osas tehä miekkoja mutta ei niillä ollu mitään mahkua läpästä tollasia varusteita, siksi oli morning star, se rikkoi puiset kilvet ja teki pahaa jälkee jopa haarniskaan lyötynä.
Toinen oli peitsi jonka terävä kärki saatto läpästä panssarin.
Viikingit käytti sotakirveitä, niilläkin pääsi panssarista läpi mutta nuijat oli se varma valinta.

[ 2 viestiä | ]