Rekisteröitynyt 20.08.2022 18:22:20
Nähty 112 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 103
Tageja annettu 16
Vierailuja 935
Medioita 9
Medioiden näyttökerrat 9 194
Plussia 123
Saavutuksia 4
+0      
Pitäiskö kesävillityksenä ostaa urheiluauto? Siis sellainen matala mistä noustessa tulee hiki
04.06.2024 21:53:55
#624827 [+-] Piilota Suosittele

Itsellä sekä arkiauto, että kesäauto ovat perkuleen matalia ja sieltä ratin alta sukellellessa saa vääntelehtiä.

Arkiauto on matalampi, mutta korealaisena se on silti tehty monipuoliseksi ja ratin alle & taakse mahtuu, mutta on se turhan matala.
Kesäauto on arjalaisille suunnattu Mersu eli pitäisi olla valkohiuksinen, hoikka ja 190 senttinen isoilla kourilla varustettu, jotta löytäisi optimaalisen ajoasennon. No, toki siitä löytää itsekin ihan mukavan ajoasennon, mutta se tarkoittaa sitä että ratti olisi kiinni vatsassa ja penkille & penkiltä pois pujottelu vaatii kenkälusikkaa. Auto on myös urheilualustan vuoksi matala, mutta 18" renkaat nostavat sen hieman korealaista korkeammalle. Hieman.

Toista se on kun edellinen arkiauto oli Renault Captur ja vaikka se olikin urheilullisin versio siitä, niin korkeus oli sama kuin perusmalleissa, mutta alusta oli jäykempi ajossa. Hitto soikoon, on vähän kyllä ikävä Capturia monestakin syystä, siinä robottivaihteistokin tiesi mitä tehdä. Korealaisessa on liikaa vaihteita joita se sitten korealaisella huumorilla arvuuttelee ajossa miten sattuu. Ohitukset ovat erityisesti maantiellä hauskoja kun painat poljinta niin se arpoilee vaihteita rauhalliseen tahtiin kunnes toteaa että ei vittu, jätkä haluaa että mennään, no vittu mennään ja sieltä se täräyttää jonkun pari pykälää pienemmän vaihteen ja viiveellä lähtee kuin raketti ja sitten jo turvajärjestelmät hälyttävät kun edellä ajavan perä lähestyy hirmuisella vauhdilla. Capturissa kun toisen perästä lähti, niin se vetäisi raa'asti Getragin laatikosta pienemmälle ja lähti kiukkuisesti kone ulvoen, ilman mietintää ja sairasta rakettirykäisyä. Getragin kuivalaatikko tuskin olisi kyllä mikään pitkäikäinen ollut, mutta toisaalta silti Getrag, johon esim. Volvokin luottaa.

06.06.2024 00:54:29
#625009 [+-] Piilota Suosittele

No totta helevetissä!

Ykski kesä naapuri tien toiselta puolelta hommas oikeen helevetin hienon madalletun bemarin vai mikä lieneekään. Ei se äpärä päässy sillä etes parkkipaikalle, ku keula raapi maata. Piti ihan pysähtyä viereen kattomaan, että montako osaa se siitä muovivärkistään saa rikki. Kaikki meni paskaks. Sitten se keksi, että ajaa nurmikon kautta siihen parkkipaikalle. Ja vituiksihan sekin yritys meni :D

[ 6 viestiä | ]