Rekisteröitynyt 15.10.2017 08:58:17
Nähty 34 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 7 720
Tageja annettu 1 627
Vierailuja 9 549
Medioita 1 435
Medioiden näyttökerrat 632 563
Plussia 5 933
Saavutuksia 49
+0      
Näin unta, et Spede on kuollu. Ja en yleensä kyllä näe unia...
18.10.2021 06:35:19 | 06:36:02
#508867 [+1] Piilota Suosittele

Mää näin yks yö jotain seksuaalisväritteistä unta sukulaistytöstä, joka on toki jo aikunen nainen. Siihen liitty semmonen juttu, että mulla oli dildo jonka alaosassa oli parin kilon painonen muovimötjäle ja varta vasten laittoin kondoomin sen dildon päälle etten saa aidsia. Jos kertosin kaikki uneni niin siitä sais varmaan jo kirjasarjan aikaseksi vaikka jättäsin pois ne sairaammat unet joita nään joihin kuuluu myös lemmikkien sisuskaluja syövä mutsini. Ku ne elukat ryömi viimesinä ulos romahtaneesta paikallisesta rakennuksesta niin niiden sisuskalut oli tosiaan imetty rei'istä jotka äitimuori oli purru molempien elukoitten oikean etutassun yläpuolelle ja siitä sitten lurpsutellu menemään. Faijan kanssa kauhistelin, että mitä helevettiä on tapahtunu niin sieltä rauhioista äiti sitten tulla tupsahti esille nuollen huuliaan kaiken veren ja muiden syönnin jäläkeen.

Lisäksi mulla on monia kuuluisuuksia kuten ainakin Fox Mulder ja Xena. Jos en ihan väärin muista niin myös Sean Connery useampaankin kertaan ja liuta vähemmän tunnettuja julkimoita. Mikä on kyllä erikoista, sillä mulla ei tosiaan oo ollu telekkaria vuosiin. Häirittevintä on ne liki jokaöiset unet, että auto on pöllitty. Se tapahtuu joko markettien tai yliopiston parkkipaikalla. Oon viime aikoina ruvennu jo tajuamaan heti unen alkaessa, että ei sitä kannata etes ettiä, kun ei sitä kuitenkaan löydä.

Mulla on siis unimaailma jossa en tajua näkeväni unta ainakaan täysin. Voin kulukia siellä unimaassa suuntaan jos toiseenki ja uni muuttuu sitä myöten, mihin oon menossa ja ne vaihdokset pysyy aina samoina vuodesta toiseen. Jos nään unta vaikka voimalaitoksen alla olevasta kummituksesta sekä siltaa pommittavista ydinpommeista niin voin siinä unessa päättää meneväni toiseen suuntaan jollon uni muuttuu vaikka rikollisten ylläpitämäksi kerrostaloksi tai harjuksia täynnä olevaksi pieneksi puroksi. Mulla on puoli-interaktiivisia unia, saatana :D

[ 1 viestiä | ]