Rekisteröitynyt 06.03.2021 09:57:47
Nähty 589 päivää sitten
Sukupuoli Mies
Viestejä 359
Tageja annettu 170
Vierailuja 2 426
Medioita 104
Medioiden näyttökerrat 40 388
Plussia 578
Saavutuksia 13
+0      
Pystyt pelkällä pankkikortin tiedoilla ostamaan Google playstä pelejä tai leffoja ihan sama ei ketään kiinnosta. Lataa mobilepay ja joudut kikkailemaan ihan helvetisti että saat varmasti maksettua kokonaiset 0.01 euron maksun....
23.04.2022 22:31:24
#565669 [+-] Piilota Suosittele

Joku vuos sitten ku halus maksaa vuokran niin riitti ku meni verkkopankkiin ja laitto käyttäjätunnuksen, passun ja erillisestä kortista kertakäyttösen tunnusluvun. Nyt ku haluat maksaa vuokran niin pitää mennä nettipankkiin jota ei pysty käyttämään jos ei oo kännykkää. Ostat kännykän ja asennat siihen mobiilipankkisovelluksen. Kirjaudut nettipankkiin jonka jälkeen kännykällä varmistat, että oot oma ittes. Sitten meet syöttämään maksun tiedot ja tunnistaudut kännykällä, että oot oma ittes. Maksat laskun ja tunnistaudut kännykällä, että oot oma ittes.

Kirjaudut Kelan sivulle ja tunnistaudut verkkopankilla mobiilipankin avulla. Meet kattomaan omakantaan tietoja, kirjaudut verkkopankilla mobiilipankin avulla. Siirrät rahaa Veikkaukselle, kirjaudut verkkopankilla mobiilipankin avulla. Ja tää on vielä yksinkertasta. Yhelle sukulaiselle tulee aina laskujen ja verkkopankkikirjautumisten yhteydessä tekstiviestjä joista se joutuu raapimaan jonku tunnuksen muiden tunnistautumisten lisäksi. Mitähän vittua ne meinaa tehä nuo EU ja pankit siinä vaiheessa, ku kännykkä hajoaa eikä oo varaa käydä ostamassa uutta satasen arvosta laitetta että pystyy maksamaan laskunsa? Ja ku toivottavasti -25 Maahan iskee vitunmoinen aurinkomyrsky niin kaikki it-pohjanen sähköä käyttävä aparaatti kärähtää niin vittuako sitten? Saatanan vittu näitä helevetin hihhulitunnistautumisia tunnistautumisen tunnistautumisineen.

Ois etes perkele semmonen systeemi, että jos maksutiedot löytyy sun omasta maksusaajaluettelosta niin ei muuta ku maksat menemään, mutta jos yrität maksaa ennestään tuntemattomalle tilille niin sitten tulis joku lisävarmistus. Mutta ku ei. Kohta ne varmaan keksii lopettaa käteisen painamisenki, saatana.

[ 1 viestiä | ]